Трактори

Тракторът е една от най-важните машини в стопанството на всеки един земеделски стопанин. Той е неизменна част от ежедневната фермерска работа и в същото време това е вида техника, който виждаме най-често на полето. 

Наред с голямото разнообразие от видове и модели, именно от него зависи колко бързо, ефективно и качествено ще бъде извършена почвообработката. Точно затова е важно фермерите да заложат на надеждна техника, съобразена с характеристиките и с големината на тяхното стопанство, която да се справи с тази важна задача бързо и лесно!

Видове трактори

Какъв тип и вид да изберат фермерите? И как правилно да работят с избраната техника, така че машината да им върши работа дълги години? На пазара в момента се предлагат колесни и верижни модели трактори. Разликата при двата вида е в ходовата част. Докато колесните модели гарантират по-висока скорост на работния процес, верижната земеделска техника предлага по-добро сцепление с почвения слой и предпазва от образуването на плужна пета. 

CASE IH

Тайтън Машинъри България предлага голямо разнообразие от различни модели трактори на американския бранд Case IH, част от CNH Industrial N.V. Сред най-популярните на българския пазар серии са: Steiger, Quadtrac, Magnum, Puma и Maxxum. 

Всички те се предлагат в различни конфигурации спрямо мощност, трансмисия, задвижване и хидравлична система, така че да гарантират максимална челност на всеки един земеделски стопанин в България.

Изборът на трактор е важна стъпка за всяко едно стопанство, затова фермерите трябва да избират мъдро, когато стане въпрос за обновяване на машинния си парк. Според Закона за водачите на моторни превозни средства, изискването за управление на колесен трактор, е операторът да разполага с категория ТКТ.

При избор на нова земеделска техника, Тайтън Машинъри България съветва земеделските стопани да обърнат внимание на няколко неща:

  • големината на двигателя, който трябва да отговаря на размера на земеделското стопанство;
  • разхода на гориво на машина;
  • комфорта при работа, който задължително трябва да бъде гарантиран;
  • производителността на машината спрямо обработваемата от фермера земя;
  • надеждно 24/7 сервизно обслужване.

Инвестирайте умно в технологии, които ще ви донесат успех

В сайта на Titanmachinery.bg ще намерите близо 50 различни модела трактори, които могат да бъдат модифицирани спрямо нуждите на всяко едно стопанство в България. Заложете на най-съвременните технологии и на машините - световни рекордьори по оран за 24 часа, признати в цял свят!

Единствено Тайтън Машинъри България предлага най-мощния трактор в сектора. Доверете се на Steiger, който достига до невероятните 682 конски сили на максимална мощност, за да се справите дори и в най-трудните почвени условия без компромис в производителността.

Сега е моментът да ни попитате за вашата персонална оферта

Нашият екип ще изготви персонална оферта за всяко едно запитване. Широката ни гама от различни серии техника, заедно с бързата и навременна доставка на оригинални резервни части, както качественото сервизно обслужване, ви гарантират спокойствие по време на всяка една кампания.

Виж повече