Case CE строителна техника

Case CE строителна техника

Всеки строителен обект има своите предизвикателства, но кратките срокове и ограниченият бюджет се отнасят за всички проекти. Ето защо са ви необходими надеждни, производителни и лесни за сервизиране машини, с ниски разходи за експлоатация и поддръжка. Точно това Ви предлага реномираната марка Case Construction Equipment.

Какво трябва да знаете за марката Case Construction Equipment

Това е една от най-популярните марки строителна техника с дълги традиции и история в инженеринга и производството. Компанията Case Construction Equipment е част от CNH Industrial, един от световните лидери в производството на строителни машини. Основана е в САЩ през 1842 г. от Джероум Инкрийс Кейс и бързо се налага като един от иноваторите в машиностроенето.

Технологични пробиви и иновации - в името на клиента

Компанията въвежда на пазара някои от най-знаковите иновации при строителната техника:

  • Първият булдозер с едновременно завъртане на веригите в противоположни посоки (1956 г.);

  • Първият интегриран багер-товарач, произведен изцяло в собствен завод (1957 г.);

  • Първото удължаващо се рамо за багерна уредба (1964 г.);

  • Първите багер-товарачи и минитоварачи с Ride Control (1998 г.);

  • Уникалното групиране на охлаждащите агрегати на колесните челни товарачи в т. нар. охлаждащ куб (2001 г.).

Списъкът не спира дотук, защото иновативните и креативни инженерингови разработки на Case Construction Equipment при строителните машини никога не спират - първият високотехнологичен челен товарач на метан (2019 г.), първият електрически багер-товарач (2020 г.)... А и днес продуктовата гама включва най-различни видове машини като верижни багери от класовете мини, компактен, среден и тежък, компактни челни товарачи, грейдери и т.н.

Защо да изберете официалния вносител Titan Machinery Bulgaria

Избирайки Titan Machinery Bulgaria, Вие се доверявате на компания с развита мрежа от модерни търговско-сервизни центрове в седем града в страната. Специалистите на фирмата са винаги на Ваше разположение за консултации при избора на машини, както и за организиране и изпълнение на сервизните дейности.

 

Виж повече

Багери
Багери Виж всички

Булдозери
Булдозери Виж всички

Грейдери
Грейдери Виж всички