Самоходни пръскачки

От години самоходните пръскачки не са просто екстра за земеделското стопанство, а остра необходимост. Благодарение на тази земеделска техника, фермерите могат да облекчат работата си, да спасят културите при трудна година, но и да увеличат значително добива си, разчитайки на прецизните технологии за пръскане.

През последните години на пазара за земеделска техника се появиха редица модели и разновидности на пръскаща техника. Сега повече от всякога земеделците трябва да имат точна информация, която да им помогне да изберат правилната машина за конкретното стопанство. Всичко необходимо може да намерите на сайта на Titanmachinery.bg. Ние Ви предлагаме завиден избор от модели, които да ви помогнат да увеличите функционалността и прецизността на своето стопанство.

Как да изберем перфектната самоходна пръскачка?

За да оптимизирате наистина своето стопанство и да прецизирате пръскането, трябва да сте наясно с основните критерии при избор на самоходна пръскачка. Избирането на правилна машина ви гарантира прецизно пръскане, пестене на препарати и време, както и по-добра грижа за растенията.

Titanmachinery.bg синтезира най-важните критерии при избора на подобен тип техника.

  • мощност;

  • работна ширина на щангите;

  • вместимост на резервоара; 

  • шаси;

  • система за пръскане;

  • помпа;

  • комфорт за оператора;

  • гаранция;

  • гаранционно и следгаранционно обслужване.

Надеждна самоходна пръскачка на един клик разстояние

В сайта на Titanmachinery.bg можете да откриете модели на нидерландската компания Agrifac - една от световно признатите и прецизни марки в производството на растително-защитна селскостопанска техника в целия свят.

Разгледайте всички модели на марката и изберете най-доброто решение за вас, спрямо конкретиките на вашето стопанство. Машините с марка Agrifac се отличават с изключителна прецизност, метално шаси за по-голяма стабилност и издръжливост при интензивна работа и надеждност, която ще ви гарантира спокойствие в натоварения сезон.

Agrifac е най-иновативната селскостопанска пръскачка в света! Заслугите за това признание са на стандартната система за контрол на климата, която осигурява чиста работна среда. Благодарение на EcoTronicPlus, фермерите могат да получат актуална информация за процеса на пръскане в реално време и в работен режим. Наред с това интелигентният GreenFlowPlus гарантира, че съдържанието в пръскащата система е минимално, което пък прави почистването на цялата система лесно и изключително бързо.

Попитайте ни сега за вашата нова самоходна пръскачка

Изпратете ни още сега онлайн запитване и получете специална и персонална оферта за коректна машина.

Виж повече