Хедери за комбайни

Прибирането на реколтата в края на всяка земеделска кампания е един от най-важните моменти за всеки един фермер в България. За да бъде обаче резултатът удовлетворяващ, е нужно земеделският стопанин да разполага с качествено оборудване, което му гарантира приключване на кампанията в срок и то с максимален добив. 

Една от основните роли в процеса по прибиране на реколтата от зърнени и маслодайни култури играят именно тези машини. Те биват различни видове, според вида култура - за пшеница, за царевица, за слънчоглед и т.н.

Препоръчително е при избора на такъв тип техника, да проверите качеството и надеждността на материалите, от които тя е направена, така че да са съобразени с отглежданата култура и полевите условия.

Имаме всичко, от което се нуждаете

На сайта на Titanmachinery.bg ще откриете различна специализирана техника, на която може да се доверите! Днес намирането на точното решение за конкретните нужди на дадено стопанството е по-лесно и бързо. В Titanmachinery.bg ще намерите качество и гаранция за успех, предоставено от топ брандове земеделска техника.

Запознайте се с всички хедери, които предлагаме от световно известните и признати марки Case IH и MacDon за всеки интензитет и стопанство.

  • зърнен хедер - решението за всички зърнени култури

  • хедер с гъвкава ножова лента - специалист в соята 

  • лентов хедер - топ избор в рапица

  • царевичен хедери - минимизира загубите при всякакви условия

  • подбирачи - решение при боб, грах, леща и много други

Предимства на хедерите Case IH

Хедерите на Case IH са известни в цял свят. Те са проектирани не само да доставят максималното при днешните предизвикателства и изисквания за висока скорост, тежки условия и променяща се среда, но и според предизвикателствата на утрешния ден. 

Тази техника е перфектното решение за модерните земеделци, които искат да бъдат максимално подготвени за всякакви промени по време на жътва, като различни етапи на зрялост, преовлажняване, суша или редуване на климатични аномалии.

Предимства на хедерите MacDon

По-голямата част от този тип техника се представя добре в леки условия, но кога за последно сте имали лека и приятна кампания? Днес климатичните промени не спират да изненадват и да хващат фермерите неподготвени. Инвентарът на канадската компания MacDon - FlexDraper® и Draper е решението за справяне с този проблем. Това е техниката, която ще увеличи производителността дори и в най-предизвикателната и тежка жътва.

Едно от най-големите им предимства е комбинацията от контрола на наклона на им напред-назад, който хидравлично накланя ножовете, от кабината. По този начин те премахват нуждата от поставянето на повдигачи.

Не губете повече време

Вече имате цялата нужна информация за това кой е правилният хедер за вашето стопанство. Остава единствено да ни се обадите, за да подготвим вашата специална оферта.

Широката ни гама от продукти, заедно с бързата доставка, обезпеченост на оригинални резервни части и 24/7 сервизен екип, гарантират спокойствие и надеждност на всеки един стопанин.

Виж повече