Употребявани машини

Употребявани машини в България
Покажи: Сортирай:
1 2 3 4
1 2 3 4

Това са машини, които вече са използвани за работа в реални условия от поне един предишен собственик. Titan Machinery Bulgaria разполага на склад с различни видове строителна и земеделска техника втора ръка, изкупена от български клиенти.

Каква земеделска и строителна техника ще намерим в раздела

В този раздел на сайта винаги имате директен онлайн достъп до наличната употребявана техника, която е на склад в търговско-сервизните бази на Titan Machinery Bulgaria в страната: различни модели трактори, зърнокомбайни, хедери, телехендлери, пръскачки, сеялки, култиватори, плугове, торачки, багери и др. Една част са от марки, представлявани официално от Titan Machinery Bulgaria: CASE CE, Case IH, MacDon, Vaederstad, Agrifac, Kverneland и Annaburger.

Но има и оборудване втора ръка от други популярни марки на пазара.

Кога инвестицията в употребявани машини е за предпочитане

Има няколко случая, в които те са за предпочитане пред новите:

  • Цената на придобиване е по-ниска и можете да започнете собствен бизнес веднага;
  • Необходимо Ви е оборудване, което не е основен производствен актив и не се натоварва максимално;
  • Спешно Ви трябва определена техника, но не можете да изчакате срока за производство на нова и/или няма откъде да я наемете;
  • Предпочитате да инвестирате само в "млади" употребявани машини с цел оптимизиране на финансовите потоци.

Защо да изберем употребявани машини от Titan Machinery Bulgaria

Дружеството разполага със седем търговско-сервизни центъра в страната, където може да направите подробен оглед на наличното оборудване, изкупено от предишни собственици. Нашите специалисти ще Ви помогнат да се ориентирате в произхода му и неговото техническо състояние. За употребяваните машини, обслужвани и ремонтирани в мрежата на Titan Machinery Bulgaria, можете да получите също съхранената сервизна история.

За официално представляваните марки, компанията предлага като услуга частично или пълно техническо обслужване, както и ремонт на агрегати и компоненти по споразумение с клиента.

Виж повече