Зърнокомбайни

Зърнокомбайнът е втората по важност машина във всяко едно земеделско стопанство. И ако до преди реколтата в земеделието се е прибирала с жътварка, днес на пазара има изключително голям избор на зърноприбираща техника.

Всеки един фермер е наясно, че ефективното прибиране на реколтата няма как да бъде факт без прецизен и надежден комбайн. Такъв, на който може да се разчита дори и при по-трудни условия на полето. Избирайки правилния зърнокомбайн за своето стопанство, земеделските производители, трябва да помислят добре преди да инвестират, тъй като това е машината, която ще им служи в следващите 10-20 години.

Видове зърнокомбайни

На пазара на земеделска техника се предлагат различни видове специализирани комбайни, подходящи за прибиране на зърнено-житни и маслодайни култури, памук, ориз, картофи, ягодоплодни, череши, грозде и много други. Освен това самите зърнокомбайни могат да бъдат разделени на конвенционални и роторни. 

Case IH 

Тайтън Машинъри България предлага разнообразие от различни модели зърнокомбайни на американския лидер в производството на агротехника Case IH, част от CNH Industrial N.V. Едни от най-предпочитаните и ефективни машини на пазара за сериите Axial-Flow® 150 и Axial-Flow® 250.

Всяка от сериите разполага с по три модела, които могат да бъдат екипирани спрямо нуждите на съответното стопанство. Налице са още различни конфигурации спрямо мощност, клас, обем на бункера и скорост на разтоварване, така че да гарантират максимална производителност на всеки един земеделски стопанин в България.

В действителност комбайнът е най-голямата инвестиция, която земеделският стопанин трябва да направи за своето стопанство. Затова и е нужно особено внимание при анализиране на основните предимства преди да се направи съответната покупка. 

Тайтън Машинъри България направи кратък списък, който да помогне на стопаните в страната да направят своя информиран избор. Имайте предвид следните няколко неща при избора на нова техника:

  • Производителност на зърнокомбайна;

  • Вършачен апарат, сламотръси, сита и вентилатор;

  • Стабилност на конструкцията;

  • Двигател;

  • Икономичността, която ще донесе на вашето стопанство;

  • Чистота и цялост на зърното;

  • Комфорт за оператора и управление;

  • Цена и възможност за лизингово плащане.

Освен това, трябва да имате предвид особеностите на региона, в който ще използвате машината; размера на своето стопанство, както и културите, за които зърнокомбайнът ще ви е необходим.

От изключително значение е да се поинтересувате от производителя, вносителя на техниката, както и от сервизното и следсервизно обслужване. Не на последно място - информирайте се за запасеността от резервни части, които дилъра предлага за съответната машина. Попитайте и за възможността за удължена гаранция.

Направете своя информиран избор

Добре планираната и информирана покупка със сигурност ще ви донесе максимални ползи - надеждна техника, гаранция, сигурен сервиз, чистота на прибраното зърно, отлично качество на събраната продукция, минимални загуби и по-голяма икономичност.

В сайта на Titanmachinery.bg ще намерите всичко необходимо като ифнормация. Заложете на зърнокомбайните от серията Axial-Flow, за да си гарантирате висока производителност, надеждност и лекота при управление. 

Всички модели от сериите са оборудвани с легендарната технология с единичен ротор,  в съчетание с очистващата система Cross Flow™. Тази комбинация ви дава високи добиви, минимални загуби и бърза настройка.

Инвестирайте сега

След като вече ще получили цялата информация за това какъв комбайн би работил най-добре във вашето стопанство, е време да я купите. 

Обадете ни се сега, за да ви изготвим персонална оферта. Нашата широката гама от различни серии зърнокомбайни, наред с бързата доставка и обезпеченост на оригинални резервни части, както качественото сервизно обслужване, ви гарантират спокойствие по време на всяка една кампания.

Виж повече