Партньори

caseih-logoЗемеделските машини на Case IH са проектирани да доставят ефективна мощност и предимства от гледна точка на агрономия за по-високи добиви и по-ниски разходи. Професионалните фермери по света се спират именно на тази марка. Марката Case IH и нейният емблематичен червен цвят въплъщават традиция на лидерство в земеделското оборудване. Надеждността и качеството са в сърцето на цялата линия машини, от трактори до комбайни и прикачен инвентар. Брандът представлява над 170 години опит в индустрията, в това число наследствата на Case, International Harvester и Дейвид Браун. Case IH изгради това наследство и днес компанията е разпознаваема като глобален лидер в мощното, надеждно и високо ефективно оборудване, което помага на професионалните фермери да се изправят пред предизвикателствата на модерното земеделие. Машините на Case IH се поддържат от голяма мрежа екипи на полето, които живеят в същите общности с клиентите и осигуряват най-високо ниво на професионално обслужване точно, където е необходимо. Официалният сайт на компанията, разгледайте тук  

casece-logoСтроителната техника CASE Construction Equipment се основава на принципа „по-простото е по-добро“.  Нашето оборудване е разработено от добре настроени продукти, които да посрещнат предизвикателствата на истинския свят. Опитът на всеки клиент започва и завършва с подкрепата на хората в компания с традиции на силни ценности и  над 175 години натрупани знания. С разрастването на вашия бизнес, ние ви предлагаме гъвкави и продуктивни машини, както и надеждна подкрепа, за да прекарвате времето си за това, което е най-важно – ръководенето на вашия бизнес. За нас, „Експерти за Истинския Свят“ е повече от лозунг – това е нещото, заради което се събираме. Това е нещото, заради което клиентите разчитат на CASE. Официалният сайт на компанията, разгледайте тук.

vaderstad-logoПо-лесна работа и по-добри резултати

Духът на нашия основател продължава да движи компанията. Ние непрекъснато търсим технически решения, които да улесняват ежедневието на нашите фермери. Нашата водеща цел е да разработваме машини, които да извършват няколко задачи, с висока производителност, само с едно минаване. Предимствата са очевидни. Полетата са готови за засяване в точното време  и осигуряват най-добрите условия за максимален добив, като в същото време се спестява време, енергия и средства за фермерите. Разработваме методи за обработка и произвеждаме сеялки, култиватори, брани и валяци, подходящи за различните климатични зони, от пясъците на Австралия до глинестите почви на Северна Европа. Различните култури поставят различни изисквания за засяване и обработка на почвата. Голяма част от тестването на машините става заедно с фермерите по света. Този вид споделена работа е важна за нас, а обратната връзка често води до подобрения и нови начини на мислене. Официалният сайт на компанията, разгледайте тук.

Качеството дава сигурност

„Направи го така, че да издържи“ е израз на Руне Старк. Това е нещо, към което ние стриктно се придържаме посредством задълбочено тестване на машините и компонентите. Тестовете включват тестове на полето, механични тестове, тестове за напрежение и лабораторни тестове. Толкова сме сигурни в нашето качество, че даваме две години гаранция на всичките си машини.

annaburger-logoANNABURGER Nutzfahrzeug GmbH е един от най-големите производители на селскостопански превозни средства в Германия и може да се похвали с всеобхватна, новаторска и високоспециализирана гама от висококачествени транспортни решения за селското стопанство и превоз на товари в цяла Европа. Високо квалифицирани и опитни инженери и специалисти произвеждат и разработват дизайна на всички превозни средства.

Благодарение на сложното ниво на производство, компанията е в състояние да отговори бързо и гъвкаво на всички пазарни изисквания. Annaburger произвежда технологии за превоз на култури и разпространение на всички видове органични торове. От конвенционални превозни средства като ремаркета за силаж, универсални разпръсквачи на тор, задни самосвали или ремаркета, компанията непрекъснато разработва нови, иновативни превозни средства, комбинации и системни решения, което я отличава от своите конкуренти. Официалният сайт на компанията, разгледайте тук.

AgrifacНашата визия

За да произвеждаме храна, ние имаме нужда от здрави почви за да изхранваме културите и животните, от чиста вода в стопанствата, и фермери, които да направят всичко това възможно. Всеки фермер и предприемач е изправен пред ежедневно предизвикателство да постигне възможно най-добра възвращаемост при възможно най-ниски разходи. На по-глобално ниво, ние знаем, че има задоволителни възможности за производство на достатъчно количество храна за да осигурим продукция, за всички в адекватни количества, въпреки факта, че населението на планетата се очаква да достигне 9 млрд. до 2050 година. Вместо да се обработва все повече и повече земя, ние трябва да можем да повишим производителността на нашето производство и в същото време да намалим нашата намеса. Официалният сайт на компанията, разгледайте тук.

Това е и целта на Agrifac! Ние искаме да допринесем за по-големите нужди на храна по устойчив и брилянтно лесен начин. 

macdon-logoСпециалисти в прибирането на реколтата

Над 70 години MacDon е световен лидер в технологиите, иновациите и производството на високоефективно оборудване за жътва. Нашата история се корени дълбоко в богатото прерийно наследство на Уинипег, Манитоба, Канада. Продуктите на MacDon се разпространяват и поддържат в световен мащаб от офиси в Канада, САЩ, Австралия, Русия, Бразилия и Германия. Непрекъснатият стремеж на MacDon към подобрение е подтикван от желанието да направи прибирането на реколтата по-лесна и по-продуктивна за фермерите. Работейки директно с производителите в най-тежките реални условия, тези отношения правят MacDon пионер във водещи иновации в индустрията като  FlexDraper®. MacDon има световноизвестна репутация на специалист в прибирането на реколтата и сме горди да създаваме оборудване, което помага на производителите да прибират своята реколта, която дава прехрана на света. Официалният сайт на компанията, разгледайте тук.

afs-logoAFS® - Системи за прецизно земеделие

Интегрирана прецизност - готови за бъдещето

Системите за прецизно земеделие (AFS™) на Case IH вече повече от десетилетие са начело в прецизното земеделие, давайки възможност на фермерите да контролират целия цикъл на производство на своите култури. Инструментите на Case IH AFS™ включват всичко необходимо за постигане на повтаряема точност до 2.5 см, намаляване на препокриването и разходите – и максимално увеличаване на потенциала за добив. Официалният сайт на компанията, разгледайте тук.

cnh-logo

Качеството и навременната наличност на части и услуги са важни конкурентни фактори за всяка марка на компанията, тъй като те са от съществено значение за цялостната удовлетвореност на дилъра и клиента, както и важна част при вземането на решение за покупка на клиентите. CNH Industrial доставя пълна гама оригинални резервни части, рециклирани части, аксесоари и решения за телематика, осигуряващи дългосрочна стойност и производителност на настоящи и предходни модели. Непрекъснатото актуализиране на продуктите, стандартите за качество и технологията на CNH Industrial Parts & Service гарантира отлична производителност на нашите марки, като се увеличава рентабилността на оборудването и се подобрява удовлетвореността на клиентите. Официалният сайт на компанията, разгледайте тук.