(0) 0,00 лв.

Case IH Quadtrac and Steiger AFS Connect

Виж още

МОЩНОСТ 420 - 620 к.с.

ТРАНСМИСИЯ PowerDrive or CVXDrive

КАПАЦИТЕТ 12,900 см3

Серия Quadtrac и Steiger AFS Connect

Повече от 60 години тракторите от серията Quadtrac и Steiger помагат на земеделци като вас да свършат повече работа в трудни условия. Като част от богатото наследство на Case IH, компанията заема водеща позиция и става пионер в областта на безстепенните трансмисии за четириверижни съчленени трактори с голяма мощност. Сега тези постижения са комбинирани с най-комфортната кабина с комуникационна свързаност, оборудвана с най-новите телематични приложения.

Виж повече...
Изпрати запитване
Добави в любими
Описание

Свободата да правите земеделие по вашия начин

Мениджърите на стопанствата и операторите могат лесно да прехвърлят информация между трактора и настолен компютър по безжичен път и в двете посоки. Телематичната технология AFS Connect ви дава свободата да вземате правилните решения, основани на всички налични данни в подходящото време, където и да се намирате и от което и да е устройство. Налично е и мобилно приложение за визуализиране на данните от машинния парк и стопанството. Приемникът AFS Vector Pro работи с различни GPS сигнали, като ви осигурява най-добрата точност от линия до линия.

Всичко зависи от правилната конфигурация

Всичко зависи от правилната конфигурация

Серията Quadtrac/Steiger AFS Connect може да бъде конфигурирана с колела или вериги, за да отговаря на вашата дейност и да се справя и с най-трудните задачи.

 • Quadtrac Във всеки трактор Quadtrac AFS Connect™ са вложени над 20 години лидерски опит във верижната технология. Четири индивидуално окачени и задвижвани вериги със система Positive Drive разпределят равномерно теглото на машината върху четири водещи ролки и шест паразитни ролки. Равномерното разпределение на теглото върху цялата повърхност на всяка от веригите гарантира минимално утъпкване на почвата и максимално сцепление. Предлага се за Quadtrac 470, 500, 540, 580 и 620.
 • Steiger Генерирането на висока мощност е едно. Отвеждането на тази мощност към почвата с минимални загуби е съвсем друго нещо, особено когато теглите прикачен инвентар при различни почвени условия. Това е истинската сила на серията Steiger AFS Connect: тя осигурява превъзходно сцепление чрез автоматичната блокировка на диференциалите, която ограничава до минимум буксуването в трудни условия на полето.

Възползвайте се максимално от съвременните технологии

Възползвайте се максимално от съвременните технологии

Където и да се намирате, може да наблюдавате дистанционно вашия Quadtrac / Steiger AFS Connect и лесно да изпращате данни към и от трактора и към доверени партньори. Наред с това може да увеличите полезното време за работа, като подпомагате работата на операторите на полето чрез функциите за дистанционна помощ, като например дистанционно споделяне на екрана, дистанционна поддръжка и актуализации на фърмуера по безжична връзка.

AFS Connect

AFS Connect

Преглед

 • Платформата AFS Connect е комуникационен шлюз към тракторите от серията Quadtrac / Steiger AFS Connect. Тя ви позволява прецизно да управлявате вашето стопанство, машинен парк и данни, където и да се намирате и от което и да е устройство.

Наблюдавайте работата

 • Разполагайте с достъп до вашите земеделски данни почти в реално време за всички дейности по сеитба, пръскане и прибиране на реколтата. Събирайте и съхранявайте важни земеделски данни, планирайте предстоящите задачи и управлявайте логистиката.

Проследявайте и управлявайте своя машинен парк

 • Разполагайте с достъп до ключови данни, като разход на гориво и натрупани моточасове заедно с подробни данни за производителността, проверявайте статуса на машините и проследявайте свързаното оборудване на географска карта.

Свържете се и споделяйте данни

 • Споделяйте желаните данни сигурно и безжично между страните. Вие определяте какво може да се споделя с клиенти, консултанти, дилъри и доверени външни доставчици на услуги (AgDNA, Cropio, Farmers Edge™, Trimble® Ag Software, Climate Field View...).

Удобството за земеделеца е на първо място. Винаги.

Удобството за земеделеца е на първо място. Винаги.

Кабината на Quadtrac/Steiger AFS Connect е изцяло новопроектирана, черпейки вдъхновение от съвременния автомобилен интериор, предназначена е за дълги работни дни и е съобразена с предпочитанията на оператора.

Уникално за сектора окачване на кабината

Уникално за сектора окачване на кабината

Уникалното за сектора окачване на кабината на Quadtrac осигурява меко и комфортно возене на полето и на пътя. 4-точковото окачване със система от пружини, амортисьори и стабилизатори, интегрирано в рамата, намалява умората и повишава производителността на оператора.

Пълна обзорна видимост

Пълна обзорна видимост

С прозорци на кабината с площ 6,3 m2, тракторите Quadtrac/Steiger AFS Connect™ ви дават изключителна 360-градусова обзорна видимост, включително безпрепятствен изглед към навесната система. Конструкцията с 4 колони облекчава продължителната работа.

Бъдете нащрек денем и нощем

Бъдете нащрек денем и нощем

Когато времето не стига, работните дни често продължават до късно през нощта. За оптимално осветяване, серията Quadtrac/Steiger AFS Connect е оборудвана с нови LED светлини, подобряващи видимостта напред и настрани и удължаващи работния ден, когато е необходимо.

Ергономичност

Ергономичност

Най-лесният начин да бъдете продуктивни

 • Новопроектираната мултифункционална конзола на подлакътника ви дава свободата да адаптирате всички функции за прецизно земеделие, настройките на трактора и комуникациите според своите нужди и да използвате максимално възможностите на своя Quadtrac/Steiger – ден след ден.

Персонализиране според предпочитанията на всеки оператор

 • Четири програмируеми бутона на мултифункционалната конзола могат да бъдат програмирани с всяка желана функция, така че всичко да ви е под ръка.
 • Цветово кодирани програмируеми превключватели за хидравличните клапани Наред с това, четири бутона на панела за хидравличните клапани могат да бъдат програмирани за управление на всеки хидравличен клапан.

 

Сензорен екран

Сензорен екран

Въртящ се селектор за Case IH

 • Управлявайте сензорния екран чрез уникалния нов въртящ се селектор. Селекторът ви дава бърз достъп до менютата за работа и настройки.

12-инчов сензорен дисплей

 • Дисплеят AFS Pro 1200 има кристално ясен 12-инчов LCD сензорен екран, който предоставя важната информация в опростен и лесен за разбиране формат.

Двигател

Двигател

Роден за висока производителност

 • Сърцето на тракторите Quadtrac AFS Connect™ е иновативният двигател Cursor 13, доставящ максимална мощност от 469 до 692 к.с. Редовият 6-цилиндров 12,9-литров двигател разполага с четири клапана на цилиндър за оптимално газоразпределение и изключителна надеждност.

Надеждност

 • Двигателите FPT на Case IH са тествани в продължение на милиони часове в стопанства по целия свят. Те са тествани на полето и са се доказали в условията, с които се сблъсквате всеки ден. И решението само със селективна каталитична редукция (SCR) продължава да работи на полето със стотици хиляди двигатели в експлоатация – бройка, която продължава да расте.

Мощност

 • При 2100 об/мин., двигателите Cursor 13 постигат до 10% увеличение на мощността. Те също така разполагат с двустепенна турбокомпресорна система с каскадно пълнене и отделно охлаждане, осигуряваща 40% по-бърза реакция при натоварване.

Двигател

Двигател

Интелигентност

 • Уникалната двойна система за охлаждане увеличава едновременно мощността и горивната ефективност. Двустепенната турбокомпресорна система включва малък турбокомпресор, който осигурява пъргавина при ниски обороти и втори по-голям за максимално увеличение на мощността при високи обороти.

Екологичност

 • Патентованата високоефективна система за селективна каталитична редукция (Hi-eSCR2) отговаря на строгите изисквания на стандартите за емисии Stage V. Не се изисква регенериране на изпускателната система на двигателя, тъй като не са необходими допълнителни компоненти за контрол на емисиите.

Трансмисия - мощност и икономичност

Мощен двигател, комбиниран по ваш избор с най-здравата безстепенна трансмисия CVXDrive или доказаната 16-степенна трансмисия PowerDrive, осигурява несравнима ефективност и оптимално предаване на мощност към терена. Какъвто и да е вашият избор, можете да разчитате на отлична ефективност, оптимално предаване на мощност към терена и добро сцепление дори и с най-тежкия прикачен инвентар.

Трансмисия CVXDRIVE

Трансмисия CVXDRIVE

CVX означава ефективност

 • Доказаната трансмисия CVXDrive осигурява непрекъснато предаване на мощност към терена и предлага четири механични диапазона за повече ефективност и мощност при изпълнение на тежки задачи. Предлага се за Quadtrac 470, 500 и 540 CVXDrive.
 • Безстепенно превключване на предавките CVXDrive улеснява работата, особено за по-неопитните оператори. Сезонните работници се нуждаят от по-малко обучение, а постоянно наетите оператори се радват на максимален комфорт, благодарение на безстепенно превключване на предавките. Транспортната дейност се извършват при намалени обороти на двигателя за оптимална горивна ефективност..
 • Проектиран за теглене на тежък инвентар 4 механични диапазона с автоматично превключване осигуряват превъзходна ефективност. За първи път 100% механичното предаване на мощност е достъпно при скорост под 10 km/h. Това е идеално за теглене на тежък инвентар.
 • Непрекъснат хидравличен дебит Quadtrac CVXDrive осигурява безпрецедентна ефективност с по-голяма прецизност и контрол върху работните приложения, независимо дали се извършва садене, сеитба, торене или пръскане. Универсалност, която позволява целогодишна употреба за различни задачи.

POWERSHIFT Трансмисия

POWERSHIFT Трансмисия

Ненадминато гладко возене

 • Трансмисията на Quadtrac превключва гладко предавките за повишена ефективност. Широчинно-импулсната модулация осигурява възможно най-гладкото превключване под товар, за да се поддържа инерцията и да се намалят загубите на мощност.
 • Лесно използване и ефективност 16-степенната full powershift трансмисия PowerDrive предлага с 20 процента по-висока скорост на превключване и надеждно и гладко превключване, което намалява умората на оператора особено при придвижване по пътища или транспортиране на инвентар между полетата.
 • Пестене на гориво Командите на оператора се трансформират в автоматично превключване със синхронизиране на мощността от двигателя към скоростта на придвижване, което води до пестене на гориво и намаляване на експлоатационните разходи.
 • Дълготрайност Трансмисията PowerDrive разполага и с по-големи зъбни колела и съединители, които осигуряват дългогодишна експлоатация, като същевременно предават към терена мощност до 692 к. с. за широкомащабно земеделие.

Хидравлика и навесни системи

Хидравлика и навесни системи

Изключителни работни характеристики. Мощна и ефективна хидравлична система

 • Тракторите Quadtrac са впечатляващи машини във всяко едно отношение и тяхната хидравлична система не прави изключение: до 428 л. в мин. дебит към до осем дистанционно управлявани хидравлични клапана и до 9071 кг. товароподемност на навесната система. Хидравличните клапани могат лесно да се конфигурират, благодарение на ергономичната конзола на подлакътника, като можете да програмирате цветно кодирани лостове за управление на до 6 хидравлични клапана, което осигурява отчетливо разпознаване и повишена безопасност.

За работа и с най-тежкия прикачен инвентар

За работа и с най-тежкия прикачен инвентар

Трансмисията е проектирана да постига обороти на силоотводния вал от 540 или 1000 об/мин. при обороти на двигателя 1800 об/мин. Силоотводният вал може да се настрои да се изключва или включва автоматично при достигане на определена позиция. Тракторите са оборудвани с уникалната за сектора Twin Flow хидравлична помпа, която представлява допълнителна хидравлична помпа, като позволяват силоотводният вал и втората помпа да работят едновременно за прикачен инвентар, който изисква висок дебит на маслото.

Уникална конструкция

Уникална конструкция

Когато през 1997 г. Case IH пусна Quadtrac, той не приличаше на нищо друго на пазара. Оттогава тракторите Quadtrac и Steiger са си спечелили завидна и устойчива репутация на най-здравите машини в сектора. Не търсете другаде – това е оригиналът.

Триточкова осцилация на шасито

Триточкова осцилация на шасито

Триточковата осцилацията на шасито осигурява перфектната комбинация от здравина и баланс при отвеждане на мощността към терена и е вградена във всеки трактор Quadtrac. Това предоставя повече стабилност и здравина при работа и в най-трудните условия.

Усилена рама

Усилена рама

Тракторите Quadtrac AFS Connect™ притежават рама от стомана с дебелина 13 mm и дълго междуосие с вградена баластна тежест за по-добро сцепление, позволяващо изпълнението на всякакви задачи.

Пълна маневреност и съчленено шаси

Пълна маневреност и съчленено шаси

Централният шарнир на шасито предотвратява загубата на мощност или въртящ момент на веригите в завой – така няма приплъзване на веригите при завиване и свързаното с това разравяне на почвата. И четирите вериги на трактора поддържат стабилен и непрекъснат контакт с терена за максимална мощност и предаване на въртящ момент.

Верижна технология

Верижна технология

Ненадмината конструкция Case IH е лидер във верижната технология от 1996 г. – още от пускането на пазара на нашите трактори Steiger Quadtrac. Четирите индивидуално задвижвани вериги на Steiger Quadtrac намаляват натиска върху терена, което води до минимално утъпкване на почвата, гладко и комфортно возене и намалена умора по време на работа. Резултатът е неповторим баланс между производителност и ефективност, какъвто няма да намерите другаде.

Подобрете своята ефективност през цялата година

Подобрете своята ефективност през цялата година

Системите за прецизно земеделие AFS (Advanced Farming Systems) подобряват производителността и земеделската ефективност, като в същото време намаляват загубите. AFS системите предлагат интуитивни решения за прецизно земеделие, които увеличават ефективността през всички сезони.

Дисплей

Дисплей

Лесно наблюдение и управление на ключовите функции на всички машини Case IH чрез контролния център AFS Pro 1200. Лесният за четене и персонализируем дисплей може да показва до шест-седем екрана.

Водене и управление

Водене и управление

Фабрично монтираната и лесна за използване система за автоматично водене AFS AccuGuide премахва необходимостта от ръчно управление на полето. Поддържайте идеално прави и повтаряеми редове, намалете пропуските и припокриванията и пестете гориво. Технологията RTK+ осигурява висока точност до 1,5cm. Новата функция AccuTurn Pro позволява работа със „свободни ръце“ при завиването в края на полето, което повишава ефективността и производителността. Системата контролира също траекториите на движение на машините и намалява утъпкването на почвата при припокриващи се ходове, което осигурява по-високи добиви.

Управление на стопанството

Управление на стопанството

Управлявайте данните от вашата машина от или извън офиса чрез приложението AFS Connect™. Чрез това виртуално приборно табло получавате почти в реално време предупреждения, данни за прецизно земеделие и доклади за работата на машините. То ви помага да намалите загубите, да увеличите общата ефективност и да вземате информирани решения, които повишават финансовите ви резултати.

Улеснено сервизно обслужване

Улеснено сервизно обслужване

Опростената поддръжка и увеличената вместимост за течности ви осигуряват максимално време за непрекъсната работа. Наред с това, където и да се намирате, можете да получите необходимата подкрепа от Тайтън Машинъри България. Новите функции им позволяват да осигуряват по-добро отдалечено обслужване както на вас, така и на вашия машинен парк.
 

Техническа информация
Характеристики
Модел Steiger 420 AFS Connect Steiger 470 AFS Connect Steiger 500 AFS Connect
Двигател      
Номинална мощност к.с. (kW) 426 (313) 476 (350) 507 (373)
Максимална мощност к.с. (kW) 469 (345) 525 (386) 558 (410)
Номинални обороти на ДВГ, rpm 2100 2100 2100
Power Boost, к.с. (kW) 43 (31) 47 (35) 50 (37)
Обем на резервоара за гориво (л) 1230 1230 1230
Обем на резервоара за AdBlue (л) 159 159 250
Обем на двигателя 12.9 L 12.9 L 12.9 L
Брой цилиндри 6 6 6
Тип турбокомпресор Wastegate, интеркулер Wastegate, интеркулер Wastegate, интеркулер
Вредни емисии и третиране на изгорели газове      
Етап на двигателя  Stage V Stage V Stage V
Третиране на изгорели газове  Hi-eSCR 2 (с AdBlue) Hi-eSCR 2 (с AdBlue) Hi-eSCR 2 (с AdBlue)
Рециркулация на отработени газове (EGR) No No No
Базова трансмисия      
Найменование PowerDrive PowerDrive PowerDrive
Тип Full Powershift Full Powershift Full Powershift
Брой предавки Напред/Назад 16F / 2R 16F / 2R 16F / 2R
Максимална скорост (км/ч) 40 40 40
Power Shuttle  Да Да Да
Опционална трансмисия      
Найменование CVXDrive CVXDrive CVXDrive
Тип CVT (варио) CVT (варио) CVT (варио)
Брой предавки Напред/Назад  4 диапазона  4 диапазона  4 диапазона
Хидравлична система      
Тип хидравлична помпа Pressure Flow Compensated Pressure Flow Compensated Pressure Flow Compensated
Дебит стандартна хидравлична помпа (л/мин) 159 159 159
Дебит опционална хидравлична помпа (л/мин) 216; 428 216; 428 216; 428
Налягане (бар) 210 210 210
Брой хидравлични клапани 4 стандарт; до общо 8  4 стандарт; до общо 8  4 стандарт; до общо 8 
Навесна система      
Категория на навесна система (стандарт) Кат. 4N Кат. 4N Кат. 4N
Категория на навесна система (опция) Кат. 3 - -
Товароподемост на навесната система (кг) 9072 9072 8900
Теглич Кат. 4 Кат. 4 Кат. 4
Кабина      
Размер на кабината (м3) 3,7 3,7 3,7
Окачване на кабината Активно окачване Активно окачване Активно окачване
Размери      
Обща ширина на машината (мм) 3048 до края на bar axle-а 3048 до края на bar axle-а 3048 до края на bar axle-а
Междуосие (мм) 3759 3759 3759
Тегло      
Минимално тегло без тежести (кг) 18062 18062 20090
Максимално допустимо тегло (кг) 22453 22453 25401
Размер гуми/вериги      
Ширина на предни гуми (мм) 710/70 R42 двойни 710/70 R42 двойни 710/70 R42 двойни
Ширина на задни гуми (мм) 710/70 R42 двойни 710/70 R42 двойни 710/70 R42 двойни

Таблица 2

Модел Quadtrac 470 AFS Connect Quadtrac 500 AFS Connect Quadtrac 540 AFS Connect Quadtrac 580 AFS Connect Quadtrac 620 AFS Connect
Двигател          
Номинална мощност к.с. (kW) 476 (350) 507 (373) 543 (399) 589 (433) 628 (462)
Максимална мощност к.с. (kW) 525 (386) 558 (410) 613 (451) 647 (476) 692 (509)
Номинални обороти на ДВГ, rpm 2100 2100 2100 2100 2100
Power Boost, к.с. (kW) 49 (36) 51 (37) 70 (52) 58 (43) 64 (47)
Обем на резервоара за гориво (л) 1230 1230 1230 1881 1881
Обем на резервоара за AdBlue (л) 322 322 322 322 322
Обем на двигателя 12.9 L 12.9 L 12.9 L, Two-Stage Turbo 12.9 L, Two-Stage Turbo 12.9 L, Two-Stage Turbo
Брой цилиндри 6 6 6 6 6
Тип турбокомпресор Wastegate, междинен охладител Wastegate, междинен охладител би-турбо,интеркулер и междинен охладител би-турбо,интеркулер и междинен охладител би-турбо,интеркулер и междинен охладител
Вредни емисии и третиране на изгорели газове          
Етап на двигателя  Stage V Stage V Stage V Stage V Stage V
Третиране на изгорели газове  Hi-eSCR 2 (с AdBlue) Hi-eSCR 2 (с AdBlue) Hi-eSCR 2 (с AdBlue) Hi-eSCR 2 (с AdBlue) Hi-eSCR 2 (с AdBlue)
Рециркулация на отработени газове (EGR) Не Не Не Не Не
Базова трансмисия          
Найменование PowerDrive PowerDrive PowerDrive PowerDrive PowerDrive
Тип Full Powershift Full Powershift Full Powershift Full Powershift Full Powershift
Брой предавки Напред/Назад 16F / 2R 16F / 2R 16F / 2R 16F / 2R 16F / 2R
Максимална скорост (км/ч) 25 (40) 25 (40) 25 (40) 25 (40) 25 (40)
Power Shuttle  Да Да Да Да Да
Опционална трансмисия          
Наименование CVXDrive CVXDrive CVXDrive * *
Тип CVT (варио) CVT (варио) CVT (варио) * *
Брой предавки Напред/Назад 4 диапазона 4 диапазона 4 диапазона * *
Хидравлична система          
Тип хидравлична помпа Pressure Flow Compensated Pressure Flow Compensated Pressure Flow Compensated Pressure Flow Compensated Pressure Flow Compensated
Дебит стандартна хидравлична помпа (л/мин) 159 159 159 159 159
Дебит опционална хидравлична помпа (л/мин) 216;428 216;428 216;428 216;428 216;428
Брой хидравлични клапани 4 стандарт; до общо 8  4 стандарт; до общо 8  4 стандарт; до общо 8  4 стандарт; до общо 8  4 стандарт; до общо 8 
Навесна система          
Категория на навесна система (стандарт) Кат 4N Кат 4N Кат 4N Кат 4N Кат 4N
Категория на навесна система (опция) - - - - -
Товароподемост на навесната система (кг) 9072 8949 8949 8949 8949
Теглич Кат. 4 Кат. 4 Кат. 4; Кат. 5 опция Кат. 4; Кат. 5 опция Кат. 4; Кат. 5 опция
Кабина          
Размер на кабината (м3) 3,7 3,7 3,7 3,7 3,7
Окачване на кабината Активно окачване Активно окачване Активно окачване Активно окачване Активно окачване
Размери          
Обща ширина на машината (мм) от 2997 до 3150 от 2997 до 3150 от 2997 до 3150 от 2997 до 3150 от 2997 до 3150
Междуосие (мм) 3912 3912 3912 3912 3912
Тегло          
Минимално тегло без тежести (кг) 23416 23416 23868 24269 24269
Максимално допустимо тегло (кг) 29030 29030 29030 29030 29030
Размер гуми/вериги          
Ширина на предни вериги (мм) 762 или 914 762 или 914 762 или 914 762 или 914 762 или 914
Ширина на задни вериги (мм) 762 или 914 762 или 914 762 или 914 762 или 914 762 или 914
Изпратете ни запитване: