CASE серия F

Компактните колесни товарачи CASE от F-серията са универсални машини и се използват в почти всички индустрии и сектори на икономиката, където се манипулира с насипни или палетизирани товари. Благодарение на хидростатичната си трансмисия те могат да работят не само с механичен прикачен инвентар, но също и с разнообразни хидравлични работни органи като фреза за асфалт, ротационно метачно устройство, роторен снегорин и много други.

Какви модели компактни товарачи включва серия F на CASE

Серия F е съставена от общо четири модела товарачи с работни маси от 5 до 6,5 т, които могат да използват кофи с различни капацитети - от 0,7 до 1,3 куб. м. Имате избор от два вида лостова система на товарачната стрела: Z-bar, който е по-универсалният вариант, или XT, който се предпочита за палетизирани товари (само за модели 21F и 121F).

Какви предимства имат товарачите CASE от серия F

Компактните товарачи CASE от серия F се отличават с редица предимства, които ще направят ежедневната Ви работа производителна и ефективна. Сред тях трябва да отбележим изключителната стабилност, която се постига чрез оптимално съчетаване на съчленяващата връзка на рамата и наклоняването на задния мост. Комбинацията от по-голяма максимална височина на разтоварване със специфично извитата форма на рамената на товарачната уредба улеснява съществено изсипването на товара в средата на самосвала, без съприкосновение с него.

Серия F предлага върхови характеристики в мини пакет

  • Висока товароподемност благодарение на конструктивно заложения от CASE по-голям граничен товар на преобръщане;
  • Значително улеснено маневриране в тесни пространства, осигурено от малкия радиус на завиване;
  • Максимално бързо придвижване със скорост до 33 км при моделите 221F и 321F във вариант HTS;
  • Високо ниво на комфорт в кабината и лесно управление.

Защо да изберете Titan Machinery Bulgaria за Ваш партньор

Не е достатъчно само да инвестирате в най-съвременна техника. Необходими са Ви също доказани специалисти, които да бъдат винаги на Ваше разположение за консултации, обучения и следпродажбено сервизно обслужване. Не се колебайте да ни се обадите.

Виж повече