Vaderstad прикачна техника

Vaderstad прикачна техника

Väderstad е семейна компания, базирана в Швеция, чиито машини може да откриете на всички континенти. В България официалният вносител на марката е Тайтън Машинъри България.

 

Компанията се стреми да опрости работата и да подобри резултатите на земеделските стопани. Как постигат това? Чрез разработване на високоефективни машини и методи за сеитба и почвообработка. Една от основните цели на Väderstad е разработването на машини, които да извършват няколко задачи, с висока производителност и само с едно минаване. По този начин земеделците освен, че пестят време, но и полетата са готови за засяване в точното време и осигуряват най-добрите условия за максимален добив

Видове машини Väderstad  

 

Шведската компания е световен лидер в производството на почвообработващи машини - сеялки, култиватори, брани и валяци, подходящи за различните климатични зони и справящи се дори с най-трудните условия.

 

Успехът на Väderstad се крие зад три основните неща:

 

•    Страст

•    Професионализъм

•    Желание за развитие на съвременното земеделие

 

На българския пазар брандът е познат най-вече със своите високоскоростни сеялки Tempo. Едно от основните предимства на тази агро машина е, че всеки един компонент от нея е създаден, така че да осигури еднакъв старт за всички семена. По този начин се гарантира точно разстояние между тях, постоянна дълбочина на засяване и се избягва препокриването в края на полето. Освен това, прецизността на сеитба е винаги една и съща, независимо от външните влияния като скорост, вибрации, наклон или променливи условия на полето.

Други фаворите на българските фермери са есенните сеялки Väderstad Spirit и Rapid. Сеялката Spirit е изцяло иновативна машина, която дава на оператора пълен контрол над полето. Моделът е оборудван с иновативната система за управление E-Control, която включва ISOBUS Task Control, подобрена хидравлика, система за следене на запушванията SeedEye, както и подобрен достъп и обновен дизайн. Освен това продуктовото семейство на Spirit, както и това на Rapid са известни с впечатляващата си прецизност по време на работа с висока скорост в полето.

 

Разбира се, няма как да не споменем и почвообработващите машини - брани, валяци и култиватори. Също както при сеялките и тук качеството и здравината на изработката са водещи. Това, което ги прави предпочитани е, че са подходящи за различните климатични зони - от пясъците на Австралия до глинестите почви на Северна Европа. 

 

Различните култури поставят различни изисквания за засяване и обработка на почвата. Väderstad е наясно с това и предлага конкретни решения за всеки вид и тип обработка, в зависимост от климатичните условия на съответната страна.

 

Голяма част от тестването на машините става заедно с фермерите по света. Този вид споделена работа е водеща за компанията, като обратната връзка често води до подобрения и нови начини на мислене.

 

Научете повече

Разгледайте цялото портфолио с машини с марката Väderstad, които се предлагат на сайта Titanmachinery.bg. Ако информацията в сайта не ви е достатъчна, не се колебайте да се свържете с нас като ни изпратите онлайн запитване или ни потърсите на *4040. Нашите специалисти са на разположение 24/7.

 

Виж повече

Пролетни сеялки
Пролетни сеялки Виж всички

Есенни сеялки
Есенни сеялки Виж всички

Култиватори
Култиватори Виж всички

Валяци
Валяци Виж всички