CASE серия G

Челните товарачи CASE от серия G намират широко приложение в строителството, пристанищните дейности, добива на инертни материали, рециклирането на отпадъци и различни индустриални производства.

Какви модели челни товарачи включва серия G на CASE

Предлаганите модели товарачи CASE серия G са общо девет. Работните им маси обхващат диапазона от 11 до 30 т, а капацитетите на кофите - от 1,7 до 5 куб. м. При товарачните уредби има избор от два варианта за всички модели - Z-bar за максимална сила на загребване и XR за максимална работна височина. За моделите 521G, 621G и 721G можете да изберете също стрела тип ХТ за оптимална работа с палетни вилици.

Какви са предимствата на G-серията челни товарачи CASE

Товарачите се захранват от дизелови двигатели FPT, които съчетават по уникален начин мощност, икономичност и надеждност. Te покриват екологичните норми на Етап V само чрез дизелов окислителен катализатор и AdBlue - без DPF. Машините от серия G са оборудвани стандартно с много здрави мостове за тежки приложения. Съвременната 5-степенна скоростна кутия осигурява забележителна икономия на гориво - средно по 1,5 л/ч. Единствената по рода си система за охлаждане от пет радиатора формира охлаждащ куб, гарантиращ постоянен поток от свеж и чист въздух за поддържане на константна температура на работните флуиди.

Заложете на опита, иновативния инженеринг и доказаните преимущества

  • Най-голямата в своя клас сила на загребване с кофата;
  • Перфектно съотношение товароподемност - собствена маса;
  • Най-добрата в своя клас видимост от кабината както към работната зона, така и към целия обект;
  • Върхов комфорт и удобства за оператора.

Защо да се доверите на CASE и Titan Machinery Bulgaria

Регулярната поддръжка на товарачите CASE от серия G е много улеснена благодарение на прекия достъп до ключови агрегати и компоненти. Самодиагностиката алармира за потенциални проблеми и напомня за плановото сервизиране, а телематичната онлайн система SiteWatch следи постоянно състоянието на машините. В допълнение, специалистите от Titan Machinery Bulgaria са винаги на Ваше разположение за консултации, обучение, планово и извънпланово сервизиране.

Виж повече