Case IH земеделска техника

Case IH земеделска техника

Земеделските машини на Case IH са проектирани да доставят ефективна мощност и предимства от гледна точка на агрономия, за по-високи добиви и по-ниски разходи. Професионалните фермери по света се спират именно на тази марка.

Марката Case IH и нейният емблематичен червен цвят въплъщават традиция на лидерство в земеделското оборудване. Надеждността и качеството са в сърцето на цялата линия машини, от трактори до комбайни и прикачен инвентар. Брандът представлява над 170 години опит в индустрията, в това число наследствата на Case, International Harvester и Дейвид Браун.

Case IH изгради това наследство и днес компанията е разпознаваема като глобален лидер в мощното, надеждно и високо ефективно оборудване, което помага на професионалните фермери да се изправят пред предизвикателствата на модерното земеделие.

Машините на Case IH се поддържат от голяма мрежа екипи на полето, които живеят в същите общности с клиентите и осигуряват най-високо ниво на професионално обслужване точно, където е необходимо.

Виж повече

Трактори
Трактори Виж всички

Зърнокомбайни
Зърнокомбайни Виж всички

Хедери Case IH
Хедери Case IH Виж продукта

Сламопреси
Сламопреси Виж всички