Case IH Agriculture машини

Case IH Agriculture машини

Земеделските машини на Case IH са проектирани да доставят ефективна мощност и предимства от гледна точка на агрономия, за по-високи добиви и по-ниски разходи. Професионалните фермери по света се спират именно на тази марка.

Марката Case IH и нейният емблематичен червен цвят въплъщават традиция на лидерство в земеделското оборудване. Надеждността и качеството са в сърцето на цялата линия машини, от трактори до комбайни и прикачен инвентар. Брандът представлява над 170 години опит в индустрията, в това число наследствата на Case, International Harvester и Дейвид Браун.

Case IH изгради това наследство и днес компанията е разпознаваема като глобален лидер в мощното, надеждно и високо ефективно оборудване, което помага на професионалните фермери да се изправят пред предизвикателствата на модерното земеделие.

Машините на Case IH се поддържат от голяма мрежа екипи на полето, които живеят в същите общности с клиентите и осигуряват най-високо ниво на професионално обслужване точно, където е необходимо.

Виж повече

Трактори
Трактори Виж всички

Зърнокомбайни
Зърнокомбайни Виж всички

Хедери
Хедери Виж всички

Сламопреси
Сламопреси Виж всички

Пролетни сеялки
Пролетни сеялки Виж всички

Есенни сеялки
Есенни сеялки Виж всички

Валяци
Валяци Виж всички

Култиватори
Култиватори Виж всички

Ремаркета
Ремаркета Виж всички