Case IH земеделска техника

Case IH земеделска техника

Земеделските машини на Case IH са проектирани да доставят ефективна мощност и предимства от гледна точка на агрономия, за по-високи добиви и по-ниски разходи. Професионалните фермери по света се спират именно на тази марка.

Марката Case IH и нейният емблематичен червен цвят въплъщават традиция на лидерство в земеделското оборудване. Надеждността и качеството са в сърцето на цялата линия машини, от трактори до комбайни и прикачен инвентар. Брандът представлява над 170 години опит в индустрията, в това число наследствата на Case, International Harvester и Дейвид Браун.

Case IH изгради това наследство и днес компанията е разпознаваема като глобален лидер в мощното, надеждно и високо ефективно оборудване, което помага на професионалните фермери да се изправят пред предизвикателствата на модерното земеделие.

Машините на Case IH се поддържат от голяма мрежа екипи на полето, които живеят в същите общности с клиентите и осигуряват най-високо ниво на професионално обслужване точно, където е необходимо.

Case IH Agriculture е един от топ производителите на оборудване за селското стопанство. Централното управление на компанията се намира в САЩ, като дилърите и дистрибуторите й в цял свят надхвърлят 4900, опериращи в над 160 държави. 

Марката, част от корпорацията CNH Industrial, разполага с над 170-годишен опит в производството на техника и оборудване агро сегмента.

Защо да изберете Case IH Agriculture?

Земеделската техника на Case IH Agriculture е проектирана с мисъл. Емблематичният червен цвят е един от най-често срещаните на полето и това е така, тъй като Case IH Agriculture се превърна в глобален лидер в мощното, надеждно и високо ефективно оборудване, което помага на професионалните фермери да се изправят пред предизвикателствата на модерното земеделие.

Машините се поддържат от голяма мрежа екипи на полето, а вече предлагат и дистанционна поддръжка, благодарение на иновацията от ново поколение - AFS Connect. 

Какви машини предлага Case IH Agriculture?

Брандът е световен лидер в производството на земеделска техника, а официален дилър за България е Тайтън Машинъри. Компанията предлага висок избор от серии и модели на:

- трактори
- зърнокомбайни
- хедери
- сламопреси
- товарачи
- AFS системи 

Всички машини могат да бъдат екипирани по различен начин, така че да паснат перфектно на конкретния вид и тип стопанство.

Основни предимства на Case IH Agriculture

Главната цел на бранда е да предлага на земеделските производители най-мощните, най-производителните и най-надеждните машини, способни да изпълняват сложните задачи, стоящи пред съвременното селско стопанство, като изхранване на нарастващото население, в условията на непрекъсната промяна в климатичните условия, висока инфлация и намаляване на обработваемите площи.

Всичко това, а и още много става възможно, благодарение на добрата обратна връзка от стопаните. Много от машините са разработени именно по препоръки на земеделци с конкретни проблеми. Именно в това се крие един от ключовите успехи на компанията.

Основни предимства на машините от бранда са много. Ето някои от тях:

- Нисък разход на гориво
- Изключителна мощност
- Иновативни системи за задвижване
- Двигатели от ново поколение
- AFS Connect системи за дистанционно свързване

Ако все още не сте сигурни

На сайта на Titanmachinery.bg можете да откриете пълната серия от продукти на Case IH Agriculture. А Titan Machinery остава надеждният партньор при сервизното обслужване и резервните части, които са винаги на склад. 

Ако имате конкретни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас като ни изпратите онлайн запитване или ни потърсите директно на *4040.

Виж повече

Трактори
Трактори Виж всички

Зърнокомбайни
Зърнокомбайни Виж всички

Хедери Case IH
Хедери Case IH Виж продукта

Сламопреси
Сламопреси Виж всички