AFS системи за прецизно земеделие

AFS системи за прецизно земеделие

Дигитализацията и прецизността в земеделието у нас отдавна не са просто екстра, а чиста необходимост, която помага на стопаните да имат  по-качествена реколта, да реализират по-високи доходи, както и по-голяма рентабилност и ефективност. 

AFS системите на Case IH вече повече от две десетилетия са начело в прецизното земеделие, давайки възможност на фермерите да контролират целия цикъл на производство на своите култури. AFS инструментите включват всичко необходимо за постигане на повтаряема точност до 1.5 см, намаляване на препокриването и нивото на разходите с максимално увеличаване на потенциала за добив.

Какво трябва да знаем за AFS системите 

Новите системи на американския производител могат да се монтират на всяка Case IH машина. 

AFS Connect технологията представлява ново поколение безжична свързаност, която позволява мигновена комуникация и двупосочен трансфер на данни между агро техниката и софтуера в стопанствата. 

Благодарение на иновативната технология, фермерите пестят време и усилия, тъй като обменът на данни осигурява пълен мониторинг на тракторите, обработените площи, разхода на гориво и интензивността на работата. Освен това софтуерът сигнализира и наблюдава картите на площите, като дава предварителни насоки за наторяване, прилагане на препарати и информация за времевия прозорец за агротехническите дейности.

Системите AFS позволяват пълна свързаност между GPS навигацията, уредите за прецизно земеделие и управлението на стопанството.

Какво ще откриете в раздела

Тайтън Машинъри България е официалният вносител на американския лидер в производството на земеделска техника Case IH. На българския пазар компанията предлага пълното портфолио с решения на бранда. В раздела ще намерите информация за:

- дисплеи
- системи за автоматично управление
- сензори от AgXtend програмата на Case IH

Гарантирайте си максимална ефективност и точност при работа! Оборудвайте още сега всички машини с технологиите за прецизно земеделие от Case IH. 

Оптимизирайте процесите в стопанството си 

Доверете се на лидерът в земеделската техника и оптимизирайте още сега процесите в стопанството си, спестете време и услеснете работата на екипа си по време на ежедневните задачи и обработки.

Повече за AFS решенията може да откриете на Titanmachinery.bg. Не се колебайте да се свържете с нас като ни изпратите онлайн запитване или позвъните на *4040. 

Виж повече

Дисплей Case IH
Дисплей Case IH Виж моделите

CropXplorer
CropXplorer Виж моделите

SoilXplorer
SoilXplorer Виж моделите