Мини багери

Тези малки машини се разделят на два основни вида: с конвенционална надстройка и издадена назад противотежест и с компактна надстройка с прибрана противотежест, която не излиза от габарита на ходовата част при завъртане. CASE предлага модели и от двата вида.

За какви дейности е подходящ мини багерът

Това е незаменима малка земекопна машина, когато строителството се извършва в тесни пространства. Най-често се използва за изкопаване на канали за полагане на подземни комуникации: тръби, кабели и др. А с пъргавите и производителни мини багери CASE това става много бързо и лесно. Малкото булдозерно гребло може да се използва за заравняване на терена или за допълнително стабилизиране на машината при копаене. Моделите с прибрана противотежест са изключително подходящи за работа в близост до стени, огради, стълбове и други препятствия, тъй като няма опасност тя да се удари по невнимание в тях.

Какви модели мини багери има в гамата на CASE

Серия С е съставена от седем модела с работни маси в диапазона 1,8-6 т. Тези малки машини се доставят с богато стандартно оборудване, като могат да бъдат конфигурирани според конкретните Ви изисквания, например с по-дълго рамо и по-голяма противотежест. За максимална производителност можете да поръчате Вашия мини багер с допълнително оборудване като втора и трета хидравлична линия, хидравличен бързосменник, камера за зоната зад противотежестта, LED-светлини и др.

Малки машини с големи преимущества

  • Едни от най-големите дълбочини на копаене в този клас;
  • Изключително кратко време за изпълнение на един работен цикъл;
  • Високо ниво на комфорт и удобства за оператора;
  • Впечатляваща лекота на управление.

Защо да се доверите на CASE и Titan Machinery Bulgaria

Мини багерите CASE се отличават с голяма надеждност и издръжливост. Регулярното им сервизиране е значително облекчено благодарение на удобния директен достъп до ключови агрегати и компоненти. От своя страна специалистите от Titan Machinery Bulgaria са винаги на Ваше разположение за консултации и планиране на сервизната поддръжка.

Виж повече