Булдозери

Верижните булдозери CASE са земекопни машини, проектирани както за мощно избутване на големи количества земна маса и други видове материали, така и за прецизно подравняване на обработваната повърхност. Дизеловите им двигатели са специално разработени да осигуряват високи мощност и въртящ момент при ниски обороти. Хидростатичната трансмисия задвижва всяка верига независимо, което позволява да продължите с пълна мощност избутването по време на завиване, при запазване на високо качество на финото подравняване на терена и прецизно профилиране на наклоните.

Разнообразие от приложения

Булдозерите с марка CASE предлагат висока ефективност в пътното и инфраструктурно строителство, добивa на инертни материали, депонирането и рециклирането на отпадъци. Можете с лекота да изтеглите от дълбоката кал затънала строителна техника, а и по-големи подемни машини.

Какви модели предлага гамата на CASE

Серия М включва три модела булдозери с мощности от 138 к.с., 164 к.с. и 232 к.с. Всеки от тях може да се оборудва с гребла от различни видове и капацитети, като двата по-големи модела се предлагат и със сгъваемо голямо гребло тип РАТ.

Изберете един от тези изключителни булдозери и изпреварете конкуренцията

  • Единствените булдозери на пазара, използващи AdBlue, което ви гарантира максимална горивна ефективност и значителни икономии на гориво;
  • Перфектна видимост към ръба на греблото, постигната благодарение на разположението на кабината с 100 мм по-напред
  • Драстично по-ниски разходи за експлоатация и поддръжка, дори до 50%, с използването на веригите "ULTRA-LIFE";
  • Възможност за цялостно конфигуриране на машината според всички изисквания на клиента и конкретните условия за работа благодарение на широката гама от допълнително оборудване и опции.

Защо да си партнирате с Titan Machinery Bulgaria

През последните години булдозерите CASE доказаха у нас своята изключителна надеждност и издръжливост. Те заслужиха доверието на клиентите както заради своята интелигентна и в същото време солидна конструкция, така и заради високото ниво на сервизно обслужване от страна на официалния представител Titan Machinery Bulgaria.

Виж повече