Сеялки за пролетници

Най-важният въпрос, който един земеделски стопанин трябва да си зададе преди инвестицията в нова пролетна сеялка е: Каква е почвата и какви са почвените условия, при които ще използвам машината?

Пролетната сеялка е една от земеделските машини, които се усъвършенстват всяка година, предлагайки по-голяма точност, бързина и ефективност. Днес те се характеризират с множество плюсове спрямо механичната сеитба. Освен, че са много по-лесни за управление, с по-модерен дизайн и екстри, тези модели машини имат възможност да отговорят на различните потребности на земеделските производители.

Тайтън Машинъри България е официалният вносител на шведската марка сеялки Väderstad, които са известни със своята висока производителност и прецизност в целия свят. Те задават изцяло нови стандарти в модерното земеделие, с което се сблъскваме днес.

Моделите, които ще откриете в раздела са:

  • Tempo T 6-7 (навесна за редови култури)

  • Tempo F 6-8 (прикачна за пролетници)

  • Tempo V 6-12 (навесна за редови култури)

  • Tempo R 12-18 (навесна с твърда рама)

  • Tempo L 12-24 (прикачна за ненадмината производителност)

Моделите сеялки Темпо са силно предпочитани, тъй като те удвояват капацитета на традиционната техника. А семеполагането при житните култури се извършва с изключителна прецизност. Шведските сеялки Tempo залагат изцяло нови стандарти за производителност.

Когато търсите купуване на нова техника за пролетници, трябва да имате предвид следните предимства, които тази техника трябва да притежава:

  • висока производителност;

  • секционен контрол;

  • възможност за лесна промяна на междуредовото разстояние и броя на изсяващи апарати;

  • оборудване лесно за транспорт, по възможност с транспортни колела и теглич.

На сайта на Titanmachinery.bg ще откриете както прикачни, така и навесни пролетни сеялки, които ще отговорят изцяло на нуждите на всяко едно стопанство, без значение от големината и вида зърнена култура.

Разгледайте

Вижте детайлно всички модели пролетни сеялки, които се предлагат на сайта Titanmachinery.bg. Когато сте сигурни, че сте открили правилната машина, изпратете ни онлайн запитване, за да подготвим изцяло персонализирана оферта! Нашите специалисти са на разположение 24/7. Не се колебайте да ни потърсите!

Виж повече