MacDon хедери

MacDon хедери

Специалисти в прибирането на реколтата

Над 70 години MacDon е световен лидер в технологиите, иновациите и производството на високоефективно оборудване за жътва. Нашата история се корени дълбоко в богатото прерийно наследство на Уинипег, Манитоба, Канада. Продуктите на MacDon се разпространяват и поддържат в световен мащаб от офиси в Канада, САЩ, Австралия, Русия, Бразилия и Германия.

Непрекъснатият стремеж на MacDon към подобрение е подтикван от желанието да направи прибирането на реколтата по-лесна и по-продуктивна за фермерите. Работейки директно с производителите в най-тежките реални условия, тези отношения правят MacDon пионер във водещи иновации в индустрията като FlexDraper®. MacDon има световноизвестна репутация на специалист в прибирането на реколтата и сме горди да създаваме оборудване, което помага на производителите да прибират своята реколта, която дава прехрана на света.

Защо да се спрем на тази марка 

Хедерите MacDon са първият избор на редица земеделски стопани, които припознават своите идеали с тези на канадския производител. Компанията непрекъснато се стреми към подобрение, подтикната от желанието да направи прибирането на реколтата по-лесно и по-продуктивно за земеделските стопани. 

Работейки директно с фермерите в най-тежките реални условия, тези отношения правят машините на MacDon пионер във водещи иновации в индустрията като FlexDraper®. Брандът има световноизвестна репутация на специалист в прибирането на реколтата. Компанията застава редом до земеделските стопани в тяхната най-важна мисия - прибирането на реколтата, която дава прехрана на света.

Машините на канадския производител се разпространяват и поддържат в световен мащаб от партньори в Канада, САЩ, Австралия, Русия, Бразилия, Германия и България в лицето на Тайтън Машинъри.

Какви машини ще откриете в раздела 

Прибирането на реколтата е една от най-важните задачи, част от земеделската работа. Качественото оборудване тук е гаранция за максимален добив и добра рентабилност. Ключова роля в процеса играят хедерите за жътва. 

Тайтън Машинъри България е официалният вносител на канадската марка хедери MacDon. Компанията предлага машини, които увеличат производителността дори и в най-предизвикателните ситуации при жътва. В раздела ще намерите информация за:

- FlexDraper®
- Draper

Дрейпът хедерите от сериите D1 и FD1 са се доказали като подходящи за всякакви култури - житни, маслодайни, бобови, обобщено-всякакви култури, във всякакви условия. 

Всякаква култура, всякакви условия - хедерите на MacDon са най-продуктивното подобрение за вашия комбайн. 

Научете повече

Разгледайте цялото портфолио с машини на бранда, които се предлагат на сайта Titanmachinery.bg. Ако информацията в сайта не ви е достатъчна, не се колебайте да се свържете с нас чрез онлайн запитване или директно на *4040.

Виж повече

Хедери MacDon
Хедери MacDon Виж моделите