Телескопични товарачи

Заради голямото разнообразие от предлагани марки земеделският стопанин може лесно да се обърка в избора на подходящ телескопичен товарач за своето стопанство. В сайта Titanmachinery.bg ще откриете надеждни модели телехендлери на световно известната американска марка Case IH. Тяхната серия Farmlift събира общо пет модела, за да угоди дори и на най-претенциозните стопани.

В търсене на перфектната машина

Телескопичните товарачи се различават най-общо по два критерия: товароподемност и дължина на стрелата. Наред с това всеки един от тях има нужда от навесно оборудване. Ако в момента търсите нова техника, с която да оборудвате своето стопанство, съветваме ви да си отговорите на четири въпроса:

  • За какво ще използвам телехендлера?
  • При какви условия?
  • Каква товароподемност ще ми е необходима?
  • Ще ми трябва ли допълнително навесно оборудване?

Отговорът на тези няколко въпроса ще ви помогне да идентифицирате по-добре нуждите на вашето стопанство и съответно да намерите най-правилното решение за него.

Разбира се, от изключително значение е и икономичността на товарача, тъй като това е една от техниките, които се използва всекидневно в земеделието. За да не останете неприятно изненадани, не забравяйте да попитате за разхода на гориво.

За максимален комфорт на оператора, обърнете внимание и на кабината на телескопичния товарач. Освен просторна и комфортна, тя трябва да дава възможност за добър изглед от всички части. По този начин механизаторът ще може да се справи перфектно с работата.

Case IH Farmlift

В сайта Titanmachinery.bg ще откриете пет модела товарачи от серията Farmlift на американския бранд Case IH, чийто официален вносител е Тайтън Машинъри България. Те разполагат с дължина на стрелата от 5,7 до 9, 1 метра. Телехендлерите са проектирани, така че да отговорят на всички нужди на съвременните и модерни стопанства - от малки през средни до големи ферми.

Независимо от вида, който ще изберете, тези телехендлери ще ви гарантират комфорт, бързо товарене, лесен контрол и светкавична реакция на машината. Както вече споменахме - разходът за гориво е нещо много важно за този тип машини. Телескопичните товарачи Farmlift гарантират възможно най-нисък разход на гориво при най-високи нива на ефективност, произведени от доказани и надеждни компоненти. Моделите се предлагат с мощност от 74 к.с. до 129 к.с.

Изгодни оферти и 24/7 сервиз

Заради морето от предложения в селското стопанство на различни типове машини и инвентар, често земеделските производители се объркват. В сайта Titanmachinery.bg ще намерите доказали се модели телескопични товарачи с гаранция и 24/7 сервиз. Изпратете ни още сега своето онлайн запитване!

Виж повече