Комбинирани багери

Комбинираните багер-товарачи са най-популярният вид строителна техника в България. С тях се изпълняват широк кръг от задачи в строителството: всякакви изкопни дейности - особено за изкопаване на външна канализация и полагане на кабели, вертикална планировка, а също и за разчистване на сняг и много други.

Какво представлява комбинираният багер

Той е универсална машина, защото разполага не само с багерна, но и с товарачна уредба. Това позволява с една машина и един оператор изкопаният материал да бъде натоварен на самосвал, а теренът добре заравнен. В същото време тя разполага с достатъчно товароподемност и може да се използва вместо кран за повдигане и преместване на тежки товари като например ревизионни шахти. Възможността за придвижване на собствен ход между обектите  прави комбинирания багер наистина незаменим.

Комбинирани багери от CASE

През 1957 г. CASE предлага първия интегриран багер-товарач, произведен в заводски условия, като на практика произвежда всички негови компоненти и дава цялостна гаранция за машината. За изминалите над 60 години компанията е произвела 750 000 такива машини. CASE разполага с огромен производствен и инженерингов опит и непрекъснатото въвежда нови технологии.

CASE ви предлага точно това, от което се нуждаете

  • Комбинирани багери с мощен и в същото време супер икономичен дизелов двигател, който покрива съвременните екологични норми само чрез използването на AdBlue - без необходимост от DPF или DOC;
  • Избор от два вида багерни и два вида товарачни стрели, които ви дават възможност за конфигуриране на машината точно според вашите потребности или предпочитания.
  • Избор между аксиално-бутална помпа с променлив дебит или класическа зъбна помпа;
  • Най-съвременна автоматична система Ride Control с три степени на регулиране.

Доверете се на Titan Machinery Bulgaria

Специалистите от Titan Machinery Bulgaria са винаги на разположение и с готовност ще ви помогнат с избора и конфигурацията на подходящ комбиниран модел, както и с бързото и навременно следпродажбено обслужване на техниката.

Виж повече