Мини челни товарачи

CASE е един от световните лидери в производството на този тип техника. То стартира преди повече от 50 години с първия модел 1530 Uni-Loader, въведен на пазара през 1969 г. През 2017 г. компанията произведе своя 300-хиляден мини челен товарач.

Какви видове и модели мини челни товарачи ще откриете в раздела

CASE произвежда два основни вида мини челни товарачи: с колесна ходова част - девет модела, и пет с верижна. В гамата има модели с вертикално или радиално издигане на стрелата, както и такива с електрохидравлично или с механично управление. Благодарение на най-съвременните си функционалности те намират широко приложение както в строителството, така и в земеделието.

Защо да изберете мини челен товарач CASE

Машините от серия В разполагат с нов 8-инчов LCD-дисплей, който при моделите с електрохидравлично управление Ви дава уникалната възможност да настроите цялостната пъргавина на машината: слаба, средна или агресивна, или поотделно да регулирате скоростите на наклоняване на кофата, издигане на стрелата или придвижване. Можете да запазите въведените настройки в операторските профили.

Изпреварете конкуренцията с производителност и ефективност от CASE

  • Върхова сила на загребване с кофата, благодарение на агресивната кинематика на хидравличните цилиндри;
  • Максимална стабилност и оптимално разпределение на масите, постигнати чрез използване на по-дълго шаси;
  • Възможност за изпълнение на най-различни задачи с помощта на широката гама от разнообразен механичен и хидравличен прикачен инвентар;
  • Отлична видимост към ръба на кофата и гумите, осигурена от широките прозорци, уникалното странично осветление и камерата за зоната отзад.

Как да изпратите онлайн запитване към Titan Machinery Bulgaria

Можете не само да ни се обадите по телефона, но и да ни изпратите запитване онлайн чрез формата за връзка в меню Контакти на сайта ни Titanmachinery.bg. Екипът ни с удоволствие ще се свърже с Вас, независимо дали се интересувате от строителни или земеделски машини.

Виж повече