Tecnoma

Tecnoma

ТECNOMA Френският лидер в иновационното и отговорно пръскане

Повече от 65 години Tecnoma като производител постоянно се развива, за да отговори на нуждите на своите клиенти в целия свят, предлагайки редица пръскачки, които съчетават производителност, надеждност и комфорт, като същевременно гарантира уважение към човека и заобикаляща го среда. Производството на пръскачки Tecnoma e ситуирано в Épernay. Разпознаваемото ноу-хау на марката Tecnoma, позволява индивидуалното конфигуриране и последващо сглобяване на пръскачките, така че да отговарят на нуждите и изискванията на всяко стопанство. Официалният сайт на компанията, разгледайте тук: www.tecnoma.com

Tecnoma или специалистът при пръскане и опазване на културите, е производител на селскостопански пръскачки, подходящи за обработката на различни култури - зърнени, овощни видове и лозови насаждения.

Машините с марка Tecnoma са създадени за високопроизводителна работа. Още от 1952 г., когато компанията пуска на пазара своята първа серия пръскачки, се доказва като специалист по ефективни решения за пръскане на културите със специално отношение към здравето на човека, но и околната среда.

Идеята зад пръскачките Tecnoma е да помогнат на фермерите да намалят значително разходите на своето стопанство, чрез внедряване на интелигентни технологии за прецизно земеделие, висока работна скорост, голям работен захват и надеждност.

Максимална точност при пръскане с Tecnoma

Тези машини са създадени за високопроизводителна работа и са снабдени с последните разработки в сферата на GPS. Всички разработки гарантират надеждност, дълготрайност и комфорт на работа. 

Тъй като земеделието е сложна дейност, която изисква пълна отдаденост и постоянство, компанията проектира машини, които да улесняват работата на фермерите, като същевременно подобряват тяхната производителност и рентабилност.

Когато залагате на пръскачка от Tecnoma, вие не просто купувате агро машина, а мислите дългосрочно за бъдещето на своето стопанство.

Кои са основните модели?

Пръскачките с марка Tecnoma, чийто официален вносител за България е Titan Machinery, се делят на самоходни и прикачни. Основните модели, които са се наложили у нас, благодарение на своята надеждност и ефективност, са:

- Laser;
- Tecnis 3100;
- Tecnis II;
- Tecnis 1.0.

В различните типове машини могат да бъдат заложени опции като - управление при завой на всички гуми, три диапазона на скорост (при самоходните машини), система за подравняване на щангата с помощта на ултразвукови датчици. Но и още - машините са компактни, прецизни, лесни за управление и много здрави, а в комбинация с мощен двигател(при самоходните машини), това ги превръща в един от топ изборите на българските земеделци, а и не само.

Защо да се доверите на Titan Machinery?

На сайта на Titanmachinery.bg можете да откриете гамата от продукти на производителя - както прикачни, така и самоходни пръскачки. Освен това Titan Machinery е надеждният партньор при сервизното обслужване и резервните части, които са винаги на склад. Изберете най-подходящото решение за вас онлайн, само с няколко клика.

Търсите съвет?

Ако все пак не сте сигурни в избора на машина, винаги може да попитате нашите експерти за съвет. Ние приемаме избора на правилна техника, спрямо нуждите на конкретния стопанин, като мисия. Затова не се колебайте да се свържете с нас като ни изпратите онлайн запитване или ни потърсите директно на *4040. 

Виж повече

Tecnoma Tecnis 3100
Tecnoma Tecnis 3100 виж продукта

Tecnoma Tecnis II
Tecnoma Tecnis II виж продукта

Tecnoma Tecnis 1.0
Tecnoma Tecnis 1.0 виж продукта

Tecnoma Laser
Tecnoma Laser виж продукта