Багери

Това са най-често срещаните земекопни машини по строителните обекти, но те имат приложение и в много други индустрии. Освен с кофа за копаене, багерите могат да се оборудват с разнообразен хидравличен инвентар за разрушаване на сгради и сортиране на отпадъци.

Видове и класове

В днешно време в масова употреба са хидравличните модели, които са два вида - колесни и верижни багери. Според своята работна маса тази строителна техника се разделят на класове: тежък клас (50-90 т), среден клас (16-50 т), компактни (6-10 т) и мини багери (1-5 т).

Багери от CASE

CASE CE навлиза в бизнеса с верижни багери през 1992 г., като за целта започва сътрудничество с реномирания японски производител на строителни машини Sumitomo. Днес CASE предлага три пълни гами, които покриват всички потребности на фирмите в строителството и добива на инертни материали. Тези гами включват два модела в тежкия клас, девет в средния, три в компактния и шест модела в категорията мини багери. Машините се отличават с висок комфорт в кабината, лекота на управление и най-модерни решения за всички ключови системи и агрегати.

Инвестирайте в най-съвременни технологии на разумна цена

  • Голям избор от модели и модификации, които могат да се конфигурират според Вашите изисквания и условията на работа;

  • Най-съвременни технологии за дизеловите двигатели, съобразени с актуалните екологични норми на ЕС, гарантиращи максимална горивна ефективност, надеждност и ниски разходи за поддръжка;

  • Модерни хидравлични системи, позволяващи адаптирането на машината за най-ефективно изпълнение на конкретната задача чрез използване на подходящ работен режим;

  • Висока скорост на копаене при най-различни работни условия;

  • Солидна ходова част, осигуряваща максимална издръжливост.

Titan Machinery Bulgaria предлага точно това, което Ви трябва

Не се колебайте да ни се обадите! Широката палитра от модели, модификации и конфигурации, както и бързите доставки на оригинални резервни части плюс качествено сервизно обслужване, ще удовлетворят изцяло Вашите потребности.

 

Виж повече