Самоходни пръскачки Agrifac

Самоходни пръскачки Agrifac

Нашата Визия

За да произвеждаме храна, ние имаме нужда от здрави почви за да изхранваме културите и животните, от чиста вода в стопанствата и, фермери, които да направят всичко това възможно. Всеки фермер и предприемач е изправен пред ежедневно предизвикателство да постигне възможно най-добра възвращаемост при възможно най-ниски разходи. На по-глобално ниво, ние знаем, че има задоволителни възможности за производство на достатъчно количество храна за да осигурим продукция за всички в адекватни количества, въпреки факта, че населението на планетата се очаква да достигне 9 млрд. до 2050 година. Вместо да се обработва все повече и повече земя, ние трябва да можем да повишим производителността на нашето производство и в същото време да намалим нашата намеса.

Това е и целта на Agrifac! Ние искаме да допринесем за по-големите нужди на храна по устойчив и брилянтно лесен начин.

Нашата мисия

Ние сме в състояние да увеличим добива в стопанство с по-ниска производителност, където виждаме огромни пролуки между настоящото производство и нивото на възможното производство, постигайки това с по-добри производствени практики, чрез механизация и прецизно земеделие. 

4e for Growers

За да можем да го постигнем, всяка Agrifac машина и всяка нейна функция е създадена съгласно концепцията 4 е. Това означава, че ние държим на Efficiency - ефективност, Economy - икономичност, Ergonomics - ергономичност и Ecology – екологичност, правейки и 4 – те елемента решаващи във всеки един детайл, който произвеждаме.

Виж повече

Трактори
Трактори Виж всички

Зърнокомбайни
Зърнокомбайни Виж всички

Хедери
Хедери Виж всички

Сламопреси
Сламопреси Виж всички

Пролетни сеялки
Пролетни сеялки Виж всички

Есенни сеялки
Есенни сеялки Виж всички

Валяци
Валяци Виж всички

Култиватори
Култиватори Виж всички

Ремаркета
Ремаркета Виж всички