Самоходни пръскачки Agrifac

Самоходни пръскачки Agrifac

Нашата Визия

За да произвеждаме храна, ние имаме нужда от здрави почви за да изхранваме културите и животните, от чиста вода в стопанствата и, фермери, които да направят всичко това възможно. Всеки фермер и предприемач е изправен пред ежедневно предизвикателство да постигне възможно най-добра възвращаемост при възможно най-ниски разходи. На по-глобално ниво, ние знаем, че има задоволителни възможности за производство на достатъчно количество храна за да осигурим продукция за всички в адекватни количества, въпреки факта, че населението на планетата се очаква да достигне 9 млрд. до 2050 година. Вместо да се обработва все повече и повече земя, ние трябва да можем да повишим производителността на нашето производство и в същото време да намалим нашата намеса.

Това е и целта на Agrifac! Ние искаме да допринесем за по-големите нужди на храна по устойчив и брилянтно лесен начин.

Нашата мисия

Ние сме в състояние да увеличим добива в стопанство с по-ниска производителност, където виждаме огромни пролуки между настоящото производство и нивото на възможното производство, постигайки това с по-добри производствени практики, чрез механизация и прецизно земеделие. 

4e for Growers

За да можем да го постигнем, всяка Agrifac машина и всяка нейна функция е създадена съгласно концепцията 4 е. Това означава, че ние държим на Efficiency - ефективност, Economy - икономичност, Ergonomics - ергономичност и Ecology – екологичност, правейки и 4 – те елемента решаващи във всеки един детайл, който произвеждаме.

До 2050 г. се очаква населението на планетата да достигне 9 млрд. души. Наред с това в момента сме изправени пред изключителна икономическа и продоволствена криза. Именно тук земеделието и агро компании като Agrifac излизат на преден план.

В ежедневието си всеки земеделец е не просто фермер, но и предприемач, изправен пред предизвикателството да постигне възможно най-добра възвращаемост при най-ниски разходи. Как можем да постигнем това? Лесно, благодарение на брилянтните решения от Agrifac.

Какви машини предлага марката Agrifac?

Мисията на Agrifac е да увеличи добива във всяко едно стопанство чрез по-добри производствени практики, механизация и прецизно земеделие. 

Компанията, чийто официален вносител за България, е Titan Machinery, предлага различни модели иновативни самоходни пръскачки. Машините допринасят за по-висок добив с по-малко използване на препарати, за да осигурят на всяко растение точно това, от което има нужда.

Agrifac предлага на българския пазар три серии:

- Condor V - най-иновативната пръскачка в света;
- Condor Clearance Plus V - пръскане върху най-високите култури;
- Condor Endurance II - най-голямата пръскачка с най-ниско тегло.

Устойчивото земеделие не е просто модерно

Селското стопанство играе ключова роля в нашата хранителна верига. Само че към момента, а и в бъдеще, то е изправено пред политически, екологични, логистични и икономически предизвикателства. Според ООН към момента над 600 милиона души страдат от недохранване. 

Светът се сблъсква с бързо растящ брой на населението, като в идните 20 години търсенето на храна ще се удвои. Ключът за посрещането на тези предизвикателства е устойчивостта, а не краткосрочните решения. Именно това е предизвикателството, на което Agrifac дава решение. 

Всяка Agrifac машина е създадена съгласно концепцията на “4 Е” - ефективност, икономичност, ергономичност и екологичност. Правейки и четирите елемента решаващи във всеки един детайл, който компанията произвежда.

Изберете устойчивостта, правете модерно земеделие!

Защо да изберете Titan Machinery?

На сайта на Titanmachinery.bg можете да откриете пълната гама продукти на производителя.

Тайтън Машинъри България е официалният вносител на марката за България. На сайта ни може да откриете освен нови машини, но и информация за резервни части.

Имате още въпроси?

Ако информацията в сайта не ви е достатъчна, не се колебайте да се свържете с нас като ни изпратите онлайн запитване или ни потърсите на *4040. 

Виж повече

Agrifac Condor V
Agrifac Condor V виж продукта

Agrifac Condor Endurance
Agrifac Condor Endurance виж продукта

Agrifac Condor ClearancePlus
Agrifac Condor ClearancePlus виж продукта