Земеделците споделят за опита си с Case IH

Героите в Истории за успеха с Case IH
Героите в Истории за успеха с Case IH България
Какво е за мен земеделието?
Виж още

Героите в Истории за успеха с Case IH
Героите в Истории за успеха с Case IH България
Споделете три ключови думи, с които бихте описали Case IH?
Виж още

Давуд Давуд
Давуд Давуд БГ АГРО Варна
Иновативните машини и технологии са ключови за успешния агробизнес!
Виж още

Калин Миронов
Калин Миронов ЗП Калин Миронов с.Петокладенци, общ. Плевен
Добрите резултати при царевица се постигат с модерна техника и точни хибриди!
Виж още

Мартин Иванов, Димитър Димов и Евгени Генев
Мартин Иванов, Димитър Димов и Евгени Генев България
Земеделците споделят за работата си с Case IH Puma - Универсален трактор за всяко стопанство!
Виж още

Генадий Григоров
Генадий Григоров ЗП Генадий Григоров Хитрино, обл. Шумен
Генадий Григоров: Модерната земеделска техника е част от успеха на едно стопанство.
Виж още

Николай Ценков
Николай Ценков ЗП Николай Ценков с. Селановци
С избора на правилните машини, ние пестим време - времето, което никой не притежава!
Виж още

Красимир Илиев, Мартин Иванов и Евгени Генев
Красимир Илиев, Мартин Иванов и Евгени Генев България
Българските земеделци споделят за опита си с Case IH Magnum
Виж още

Димитър и Андрей Мачуганови
Димитър и Андрей Мачуганови АЖД Агро Летница
Димитър и Андрей Мачуганови в Истории за успеха с Case IH
Виж още

България
Истории за успеха – как земеделците работят с Case IH
Виж още

Стартира видео поредицата „Истории за успеха – как земеделците работят с Case IH“

          По време на жътвената кампания Тайтън Машинъри България засне съвместно с български зърнопроизводители новата видео поредица „Истории за успеха – как земеделците работят с Case IH“. Видео проектът има за цел да разкаже както личните истории на фермерите, така и да обедини мнения и впечатления от работата и опита им с машините на световния бранд Case IH.

Ето какво споделиха и някои от земеделците по време на снимките:

  • „Партньорството означава доверие. Партньорството означава взаимност. С Case IH сме израснали в нашето стопанство. Бяхме в началото малки, сега сме от големите. Няма как с големия бранд, с големия партньор, с който има взаимност, доверие, да не се развиваме. Това е формулата на нашето уважение и нашето партньорство. – Димитър Мачуганов;
  •  „През годините се убедихме, че Case IH продължава да е една много солидна марка, която инвестира и подобрява всеки модел. Ние сме много доволни от партньорството ни, точно защото Case IH предоставя една цяла платформа за земеделие – като се започне от малки трактори, средни и големи трактори, плюс комбайни и инвентар. Това за нас е много важно!“ – Мартин Иванов;
  • „Едно стопанство е успешно, когато успяваш да подменяш редовно автопарка си, което е много важно. За нас, земеделците, е ясно – със стари машини няма как да правиш успешно земеделие. Успяваш ли всяка година да купуваш нова техника, за да подменяш старата, според нуждите на стопанството – това е успешно земеделие!“ – Генадий Григоров.

Филип Цветков, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България, сподели повече за видео поредицата и нейния предстоящ старт:

„За всички годината се оказа едно голямо предизвикателство. Така и се роди идеята да покажем лицето на българските земеделци в една нова светлина. Защото екипът ни е впечатлен от пътя, изминат от българските фермери. Във видеата ще видим развитието в земеделието на зърнопроизводители от различни крайща на страната и кое го прави успешно. Точно сега имаме нужда от вдъхновение и мотивация, защото въпреки трудностите българските фермери са силни и отговорни хора, които имат и ясна визия за своето развитие напред.

Видео рубриката „Истории за успеха – как земеделците работят с Case IH“ стартира на 4-ти септември, като всяка седмица в продължение на два месеца Тайтън Машинъри ще ни заведе както в различни точки на страната, така и в различни по тип стопанства, обединени от едно – машините в техните стопанства с марка Case IH.

За да не пропускате всеки нов епизод, може да се абонирате за YouTube канала на https://bit.ly/31syJNC или да следите Facebook страницата на компанията https://www.facebook.com/titanmachinerybg/