(0) 0,00 лв.

Magnum AFS Series

Виж още

МОЩНОСТ 310-400 к.с.

ТРАНСМИСИЯ PowerDrive or CVXDrive

КАПАЦИТЕТ 8,700 cm3

Серия Magnum AFS Connect

Всеки ден земеделието се изправя пред нови предизвикателства и възможности. Вършете земеделската работа както вие искате, чертайте своя собствен път и вижте успеха на бизнеса си.

Виж повече...
Изпрати запитване
Добави в любими
Описание

Свободата да действате според своите решения е водещата идея в Magnum AFS Connect™. Предлагат се с трансмисия CVXDrive или PowerDrive в колесни и верижни Rowtrac версии и общо 8 модела.
Всеки един ден в земеделието носи нови възможности и предизвикателства. Грижете се за стопанството си по начина, по който прецените, начертайте своя собствен път и наблюдавайте как начинанията ви се увенчават с успех. Да ви предостави свободата да действате спрямо собствения си избор също е определяща характеристика за новия Magnum AFS Connect™.

Правете земеделие по начина, по който искате

Правете земеделие по начина, по който искате

Възползвайте се от ниво на свързаност и дистанционно наблюдение, каквито не сте виждали досега в трактор от серията Magnum™. Именно свързаността осигурява: свободата да споделяте информация с предпочитани партньори и доставчици, свободата да извършвате дистанционна диагностика и свободата да вземате решения на база данни от операциите изпълнявани от вашия трактор Magnum™ AFS Connect™, където и да се намирате. Magnum™ AFS Connect™ ви дава свободата да правите земеделие по начина, по който искате.

Максимална гъвкавост за вашето земеделие

Изберете между различните конфигурации колесни и верижни Rowtrac модели според вашите нужди.

Колесна версия

Колесна версия

 • Трактори с висока мощност, които осигуряват горивна ефективност, комфорт за оператора и надеждна работа за максимална производителност.
 • Никоя работа не е прекалено тежка за подобрената хидравлика и трансмисии на Magnum. Работният ден минава бързо в удобната кабина на Magnum, проектирана за гладко и тихо возене.

Гумено-верижна Rowtrac версия

Гумено-верижна Rowtrac версия

Всички модели Magnum Rowtrac са оборудвани със задно верижно задвижване с възможност за различни ширини, позволяващи максимална транспортна скорост до 40 km/h за всички ширини вериги: 24 и 30 инча.

 • Машина, подходяща както за основни обработки наесен, така и за сеитба и култивация напролет, която завива както стандартен колесен трактор, но плува като Quadtrac.
 • Magnum Rowtrac може да бъде поръчан със 7 различни ширини на стъпката за редови култури и може да работи при почти всяко междуредово разстояние, като ограничава утъпкването на почвата, без да уврежда културите.
 • Предлага се за моделите 380 и 400..

Свързаност и поддръжка

Свързаност и поддръжка

AFS Connect™ порталът е прекият път към трактора Magnum AFS Connect. Порталът ви позволява прецизно да управлявате вашето стопанство, машинен парк и данни от своя компютър или таблет където и да се намирате.Влезте в портала AFS Connect, за да:

 • Наблюдавате текущата работа на полето, информация от машините, агрономически данни и други.
 • Споделяте определени данни; обобщени и до ниво поле, с избрани от вас партньори.
 • Уверете се, че вашите данни се изпращат сигурно към и от облака.

Възможности за дистанционна помощ

Възможности за дистанционна помощ

Добавената възможност за отдалечена свързаност осигурява повече ефективно време за работа и помощ за операторите по време на работа в полето чрез функциите за поддръжка, налични в Magnum AFS Connect:

 • Функцията Дистанционен достъп до дисплея, позволява на мениджъра на стопанството или на дилъра да вижда това, което вижда и операторът на дисплея AFS Pro 1200 в кабината на трактора.
 • Функцията за дистанционно обслужване позволява на дилърите да идентифицират дистанционно необходимостта от поддръжка и сервиз, за да определят проактивно от какви части се нуждае машината без необходимост от посещение на място.
 • Функцията Дистанционна актуализация на софтуера (FOTA) позволява на дилърите да инсталират актуализации на софтуера дистанционно.

Системни компоненти

Системни компоненти

Три нови системни компонента ви позволяват да конфигурирате функциите за прецизно земеделие и системите на трактора по желания от вас начин:

 • LCD дисплей AFS Pro 1200: Проектиран за интуитивна навигация, най-новият ни дисплей има антирефлексно покритие за добра четливост дори в най-ярките дни. Функцията „Дистанционен достъп до дисплея“ свързва операторите с мениджърите на стопанствата безпроблемно, а системата Bluetooth® позволява сдвояване на дисплея с мобилен телефон.
 • Новата операционна система AFS Vision Pro е добре позната и лесна за използване. Производителите могат да конфигурират своята операционна система AFS Vision Pro според желанията си, като използват технологиите, за да адаптират трактора към своите нужди.
 • Приемникът AFS Vector Pro улеснява прилагането на различни варианти за корекция на сателитни сигнали от базови (WAAS и AFS 1) през средни (AFS 2) до високи (RTK и AFS RTK+) нива на точност.

Ненадминат интериор на кабината

Кабината на тракторите AFS Connect Magnum е изцяло препроектирана в автомобилен стил, за да отговори на нуждите на клиентите. ​

Кабина Surveyor

Кабина Surveyor

Усъвършенстваното полуактивно окачване на кабината Surveyor на Case IH Magnum стабилизира движенията напред-назад и нагоре-надолу. То осигурява по-меко возене независимо дали по път или по неравен терен, като намалява умората и увеличава продуктивността
Подлакътник

Подлакътник

Контролирайте скоростта, предавките и посоката на движение и много други параметри, без дори да повдигате ръката си. Конзолата Case IH Multicontroller, разположена в подлакътника, в комбинация с дисплея AFS Pro 1200 поставя 85% от най-използваните функции в ръцете ви.
Подлакътник с Multicontroller

Подлакътник с Multicontroller

Усъвършенстваната мултифункционална конзола на подлакътника има 8 бутона за управление, мултифункционален лост с 4 програмируеми бутона и въртящ се селектор, поставяйки в ръката на оператора всички основни функции.
Светлини

Светлини

Когато обстоятелствата налагат да се работи по тъмно, видимостта остава отлична – чак до най-външните сеещи апарати на най-голямата ви сеялка. LED и HID светлините на Magnum улесняват оператора при излизане, настройване, зареждане с гориво или други операции, независимо от часа.

Мощност, която ви дава пълен контрол

Ненадмината мощност и производителност в полето

Ненадмината мощност и производителност в полето

8,7-литровите двигатели на тракторите Case IH Magnum AFS Connect съчетават водеща в класа мощност с доказана технология за контрол на емисиите. Какво ви носи това? Оптимална мощност и горивна ефективност от двигател с богата история в тежката работа на полето.

Съвременната гама от мощни трактори Magnum е създадена да направи работата ви по-лесна и по-продуктивна, като ви позволява да сте в крак с изискванията на земеделието. А с избора между две водещи в сектора трансмисии можете да бъдете сигурни, че разполагате най-ефективната мощност за вашата дейност.

Трансмисия CVXDRIVE

Трансмисия CVXDRIVE

 • Пълен контрол на мощността: Водещата в сектора трансмисия CVXDrive осигурява непрекъснато предаване на мощност към земята и предлага 3 скоростни диапазона за повече ефективност и мощност при изпълнение на тежки задачи. Наред с това чрез функцията ActiveHold двигателят задържа трактора на място, което ви позволява по-лесно да потегляте и спирате по наклони, без да използвате съединителя или спирачката.
 • Лесно управление: Ускорявате от нула до 40 или 50 км/ч чрез преместване на един лост. CVXDrive автоматично избира най-добрата предавка подходяща за достигане на желаната скорост или натоварване, премахвайки необходимостта от използване на съединителя и превключване на скоростите.
 • Максимална горивна ефективност: CVXDrive автоматично избира най-ефективната комбинация от обороти на двигателя и предавка, за да пестите гориво и намалите разходите.

Автоматична трансмисия POWERDRIVE

Автоматична трансмисия POWERDRIVE

 • Изключително плавно превключване и предаване на мощност: Доказаната 18-, 19- и 21-степенна трансмисия PowerDrive осигурява изключително плавно превключване и предаване на мощност при работа на полето или движение по пътя, позволявайки максимална производителност.
 • Максимална горивна ефективност: Функцията за автоматичното управление на производителността (APM) позволява постигане на максимална горивна ефективност чрез управление на оборотите на двигателя и работата на трансмисията. Вие задавате скоростта, оборотите и честотата на превключване, а трансмисията върши останалото, така че задачата да бъде изпълнена по-бързо и възможно най-икономично.
 • Издръжливи и надеждни: Full Powershift трансмисиите са оразмерени за висока мощност, за да се постигне максимална надеждност и издръжливост дори в приложения за тежко теглене.

Клапани за допълнителна хидравлика и опции за навесна система за работа във всякакви условия

Клапани за допълнителна хидравлика и опции за навесна система за работа във всякакви условия

Мощна и гъвкава хидравлика Хидравличният дебит може да бъде конфигуриран за почти всякакви дейности с редови култури, като същевременно позволява и работа с челен товарач. Тракторите Magnum осигуряват хидравличен дебит до 282 л/мин, за да можете да работите при по-ниски обороти на двигателя за увеличена горивна ефективност без влошаване на производителността. Избирайте между 4, 5 или 6 дистанционно управлявани хидравлични клапана в съответствие с вашите изисквания към машината.

Доставя най-много мощност към терена

Доставя най-много мощност към терена

 • Мостове, създадени за по-меко возене: Контактът на всички гуми с терена е от решаващо значение за стабилността и производителността. Окачването на предния мост на Magnum работи така, че гумите остават перпендикулярни на терена, осигурявайки повече стабилност, сцепление и контрол по неравен терен. А това означава по-меко возене при по-високи скорости. Технологията създава комфорт в кабината, а здравата Case IH конструкция свежда до минимум броя на движещите се части, което означава и по-ниски експоатационни разходи.
 • Здравина, съответстваща на мощността: Задните мостове са оразмерени в съответствие с мощността, за да осигурят гладко и ефективно предаване на мощността. Тракторът Magnum 380 и 400 AFS Connect притежава заден мост с диаметър на полуоската до 12,7 см, за да се справи и с най-големите натоварвания при най-тежките условия на полето, осигурявайки здравината и дълготрайността, които се очакват от всеки трактор Magnum AFS Connect.
 • Напълно интегрирани задни вериги: Magnum AFS Connect Rowtrac промени сектора с напълно интегрирани задни вериги в конструкцията на трактора. Всеки верижен апарат е с независимо окачване, за да поддържа максимална контактна повърхност, която предава мощността към земята. Тази конструкция осигурява сцепление, което не се влияе от товара на навесната система или теглича, както и по-гладко возене по неравен терен.

Увеличете ефективността си през всички сезони

Увеличете ефективността си през всички сезони

Системите за прецизно земеделие AFS (Advanced Farming Systems) подобряват производителността и ефективността на извършените операции, като в същото време намаляват загубите. Системите AFS предлагат интуитивни решения за прецизно земеделие, които увеличават ефективността през всички сезони. Дисплей Лесно наблюдение и управление на ключовите функции на всички машини Case IH чрез контролния център AFS Pro 1200. Лесният за четене дисплей работи с до 6 работни екрана.

Водене и управление

Водене и управление

Водене и управление Фабрично монтираната и лесна за използване система за автоматично водене AFS AccuGuide премахва необходимостта от ръчно управление на полето. Поддържайте идеално прави и повтаряеми линии, намалете пропуските и припокриванията и пестете гориво. Новата функция AccuTurn Pro позволява работа със „свободни ръце“ при завиването в края на полето, което повишава ефективността и производителността. Системата контролира също траекториите на движение на машините и намалява утъпкването на почвата при припокриващи се ходове, което осигурява по-високи добиви.

Управление на стопанството

Управление на стопанството

Управлявайте данните от вашата машина от или извън офиса чрез приложението AFS Connect. Чрез това виртуално табло получавате в реално време предупреждения, данни за прецизно земеделие и доклади за работата на машините. То ви помага да намалите загубите, да увеличите общата ефективност и да вземате информирани решения, които повишават финансовите ви резултати.

Техническа информация
Характеристики
  Magnum 280 PowerDrive Magnum 310 PowerDrive Magnum 340 PowerDrive Magnum 400 PowerDrive Magnum 310 CVXDrive Magnum 340 CVXDrive Magnum 380 CVXDrive Magnum 380 CVXDrive Rowtrac Magnum 400 PowerDrive Rowtrac
Двигател                
Брой цилиндри 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Тип

Common Rail дизелов двигател с 24 клапана, eVGT

Common Rail дизелов двигател с 24 клапана, eVGT турбокомпресор и меджинен охладител Common Rail дизелов двигател с 24 клапана, eVGT турбокомпресор и меджинен охладител Common Rail дизелов двигател с 24 клапана, eVGT турбокомпресор и меджинен охладител Common Rail дизелов двигател с 24 клапана, eVGT турбокомпресор и меджинен охладител Common Rail дизелов двигател с 24 клапана, eVGT турбокомпресор и меджинен охладител Common Rail дизелов двигател с 24 клапана, eVGT турбокомпресор и меджинен охладител Common Rail дизелов двигател с 24 клапана, eVGT турбокомпресор и меджинен охладител Common Rail дизелов двигател с 24 клапана, eVGT турбокомпресор и меджинен охладител
Етап на вредни емисии Stage V Stage V Stage V Stage V Stage V Stage V Stage V Stage V Stage V
Обем на двигателя 8700 8700 8700 8700 8700 8700 8700 8700 8700
Максимална мощност с Power Management (кс (kW)) 351 (262) 382 (281) 409 (301) - 382 (281) 409 (301) 435 (320) 435 (320) -
Максимална мощност (кс (kW)) 319 (238) 347 (255) 374 (275) 435 (320) 347 (255) 374 (275) 417 (307) 417 (307) 435 (320)
*@оборота в минута 1800 1800 1800 1800 1800 1800 1800 1800 1800
Номинална мощност с Power Management (кс (kW)) 316 (236) 347 (255) 375 (276) - 347 (255) 375 (276) 415 (305) 415 (305) -
Номинална мощност (hp (kW)) 280 (209) 311 (229) 340 (250) 396 (291) 311 (229) 340 (250) 379 (279) 379 (279) 396 (291)
*@оборота в минута 2000 2000 2000 2000 2000 2000 2000 2000 2000
Максимален въртящ момент с Power Management (Nm @ rpm)

1,558 @ 1,300 - 1,400

1,708 @ 1,300 - 1,400 1,800 @ 1,300 - 1,400 - 1,708 @ 1,300 - 1,400 1,800 @ 1,300 - 1,400 1,850 @ 1,300 - 1,400 1,850 @ 1,300 - 1,400 -
Максимален въртящ момент (Nm @ rpm)

1,381 @ 1,300 - 1,400

1,531 @ 1,300 - 1,400 1,671 @ 1,300 - 1,400 1,671 @ 1,300 - 1,400 1,531 @ 1,300 - 1,400 1,671 @ 1,300 - 1,400 1,850 @ 1,300 - 1,400 1,850 @ 1,300 - 1,400 1,850 @ 1,300 - 1,400
Обем на резервоара за гориво/AdBlue (litres) 678 (99) 678 (99) 678 (99) 678 (99) 617 (99) 617 (99) 617 (99) 674 (99) 674 (99)
Базова трансмисия                
Ти

18x4 PowerDrive - Full-Powershift трансмисия

18x4 PowerDrive - Full-Powershift трансмисия 18x4 PowerDrive - Full-Powershift трансмисия 21x5 PowerDrive - Full-Powershift трансмисия CVXDrive - Continuously variable transmission CVXDrive - Continuously variable transmission CVXDrive - Continuously variable transmission CVXDrive - Continuously variable transmission 21x5 PowerDrive - Full-Powershift трансмисия
Максимална скорост (км/ч) 40 40 40 40 Eco / 50 Eco 40 Eco / 50 Eco 40 Eco / 50 Eco 40 Eco / 50 Eco 40 Eco / 50 Eco 40 Eco / 50 Eco
Powershuttle Стандарт Стандарт Стандарт Стандарт Стандарт Стандарт Стандарт Стандарт Стандарт
Creeper - - - - Интегриран Интегриран Интегриран Интегриран -
Опционална трансмисия                
Тип

19x4 Full-Powershift

19x4 Full-Powershift 19x4 Full-Powershift - - - - - -
Максимална скорост (км/ч) 40 Eco / 50 40 Eco / 50 40 Eco / 50 - - - - - -
Powershuttle Стандарт Стандарт Стандарт - - - - - -
Creeper - - - - - - - - -
ВОМ                
Обороти ВОМ (стандарт) @ oб. на ДВГ

1,000 @ 1,803

1,000 @ 1,803 1,000 @ 1,803 1,000 @ 1,803 1,000 @ 1,803 1,000 @ 1,803 1,000 @ 1,803 1,000 @ 1,803 1,000 @ 1,803
Обороти ВОМ (опция) @ oб. на ДВГ

540 / 1,000 @ 1,592/1,803

540 / 1,000 @ 1,592/1,803 540 / 1,000 @ 1,592/1,803 540 / 1,000 @ 1,592/1,803 540 / 1,000 @ 1,592/1,803 540 / 1,000 @ 1,592/1,803 540 / 1,000 @ 1,592/1,803 540 / 1,000 @ 1,592/1,803 540 / 1,000 @ 1,592/1,803
Предна навесна система и ВОМ                
Обороти ВОМ (стандарт) @ oб. на ДВГ

1,000 @ 1,804

1,000 @ 1,804 1,000 @ 1,804 1,000 @ 1,804 1,000 @ 1,804 1,000 @ 1,804 1,000 @ 1,804 1,000 @ 1,804 1,000 @ 1,804
Товароподемост на навесната система (кг) 4070 4070 4070 4070 4070 4070 4070 4070 4070
Хидравлична система                
Тип хидравлична помпа

CCLS -Variable displacement

CCLS - Variable displacement CCLS - Variable displacement CCLS - Variable displacement CCLS - Variable displacement CCLS - Variable displacement CCLS - Variable displacement CCLS - Variable displacement CCLS - Variable displacement
Максимален дебит на хидравличната помпа стдандарт/ опция (л.мин)

166 / 221 /282

166 / 221 / 282 166 / 221 / 282 166 / 221 / 282 166 / 221 / 282 166 / 221 / 282 166 / 221 / 282 166 / 221 / 282 166 / 221 / 282
Системно налягане (bar) 210 210 210 210 210 210 210 210 210
Максимална товароподемност на навесната система (kg) 11700 11700 11700 10929 11700 11700 10929 10929 10929
Максимален брой клапани за допълнителна хидравлика 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Таймер на клапаните за допълнителна хидравлика

0 - 30 секунди

0 - 30 секунди 0 - 30 секунди 0 - 30 секунди 0 - 30 секунди 0 - 30 секунди 0 - 30 секунди 0 - 30 секунди 0 - 30 секунди
Категория на навесната система

Cat III / IVN опция

Cat III / IVN опция Cat III / IVN опция Cat III / IVN опция Cat III / IVN опция Cat III / IVN опция Cat III / IVN опция Cat III / IVN опция Cat III / IVN опция
Последно разгледани
Изпратете ни запитване: