Употребявани зърнокомбайни

Употребявани зърнокомбайни
Покажи: Сортирай:
1 2
1 2

Малко преди сезона на жътвата в по-малките стопанства винаги възниква един основен въпрос - нов комбайн или втора ръка? Безспорно е, че новата техника е по-добрият вариант, но и инвестицията е по-мащабна. Съществува обаче лесна възможност, чрез която земеделските стопани могат да се сдобият с комбайн втора ръка и то на добра цена.

Защо да се доверите на Titanmachinery.bg?

В онлайн магазина на Titanmachinery.bg ще откриете множество обяви за употребявани машини от цяла България. Разгледайте още сега нашите оферти и спрете да се тревожите за предстоящата житна кампания. Сега вече може да оправдаете инвестицията си в добра и надеждна употребявана земеделска техника, без да е нужно да наемате техника за сезона.

В нашия онлайн магазин ще откриете множество машини втора ръка на изключително добра цена. 

Как да изберем употребяван зърнокомбайн?

Въпреки че не купувате нова земеделска техника, все пак трябва да сте сигурни, че новата техника в автопарка на стопанството ви, ще изпълни желаните от вас задачи. Именно затова Тайтън Машинъри България направи кратък списък с това какво задължително трябва да проверите преди да инвестирате в техника, било то и втора ръка.

  • Точни размери на обработваемата земя

  • Специфики на отглежданите култури

  • Работно състояние

  • Наличие на дефекти и повреди

  • Година на купуване и експлоатационно време

  • Сервизна история

  • Налична гаранция

  • Възможност за сервиз и обезпеченост на резервни части

  • Начин на настройване

След като проверите цялата тази информация, можете да вземете информирано решение затова дали съответната машина си струва. По този начин бихте преценили и дали избрания от вас зърнокомбайн ще успее да задоволи капацитета на стопанството ви. 

При купуването на техника втора ръка, факторът надеждност не бива да бъде подценяван. Разгледайте добре машината и се уверете в стойността на нейните качества. 

Една добре планирана покупка, гарантира редица ползи, като: ефективно прибиране на реколтата, малко загуби, добро качество на продукцията, икономичност.

Изберете сред най-добрите оферти

Titanmachinery.bg поддържа една от най-големите бази данни с оферти за употребявани комбайни с или без GPS устройство от цялата страна. На сайта ще намерите разнообразие от варианти, марки и модели.

Търсите възможност за купуване на употребявана техника на лизинг? Изпратете ни онлайн запитване или се обадете още сега на 0888 133 338.

Виж повече