Грейдери

Грейдерите са машини, оборудвани със специално гребло (наричано също отметателна дъска) за грубо, фино или съвсем прецизно профилиране и подравняване на терени, разстилане на строителни материали, профилиране на канавки, вертикална планировка и др. Самоходните грейдери със собствен двигател се наричат също автогрейдери, а CASE Construction Equipment е един от водещите световни производители на тази техника.

В кои браншове и индустрии се използват грейдери

Обикновено свързваме грейдерите с пътното строителство, особено на първокласни пътища и автомагистрали, където грейдерите на CASE са доказали своите превъзходни качества. Но освен там те намират широко приложение в кариерите и мините за прокарване на трасета и пътища. В такива тежки условия на работа автогрейдерите използват пълноприводно задвижване 6х6, с каквото можете да поръчате своята машина CASE.

Какви модели включва гамата на CASE

По-малкият модел грейдер 836C е с работна маса 12,5 т и максимална мощност 138/156 к.с. Версията му с колесна формула 6х6 е обозначена като 836C AWD (12,8 т). По-големият е 856C с максимална мощност 173/190 к.с. и тегло 16,3 т. Той също има версия с 6х6 - 856C AWD (16,7 т). Трансмисията на всички модели и версии е тип Power Shift.

Изберете печелившата комбинация от технологии и технически характеристики

  • Товарочувствителна хидравлична система за ефективно едновременно изпълнение на няколко движения с греблото;
  • Безстепенно регулиране на радиуса на греблото за по-малка необходимост от теглителна сила и по-добро размесване на материала при финалните операции;
  • Покриване на екологичните стандарти за двигателите само с AdBlue - за максимална надеждност и икономия на гориво, както и ниски разходи за поддръжка;
  • Разполагане на кабината по-назад за постигане на най-добрата управляемост и комфорт в този клас грейдери.

Доверете се на CASE и на професионалистите от Titan Machinery Bulgaria

С удоволствие ще се срещнем с Вас и ще обсъдим най-подходящия модел с цялото необходимото оборудване според Вашите потребности и предпочитания.

Виж повече