Верижни багери

Верижните багери Case от среден и тежък клас - серия D, са надеждни машини, които ще ви впечатлят със своите върхови характеристики: висока скорост на работа, изключителна сила на копаене и голяма товароподемност.

Верижни багери за най-разнообразни приложения

Благодарение на възможностите си да изпълняват най-различни видове задачи този тип строителна техника намира широко приложение в сградното, пътното и инфраструктурното строителство, разрушаването на сгради, добив на инертни материали в кариери, както и рециклиране на строителни и други видове отпадъци.

Какви модели включва средната и тежка гама на Case

Гамата на Case е съставена от девет модела верижни багери от среден клас с работни маси от 13 т до 38 т, както и два модела от тежък клас с работни маси съответно 51 т и 72 т. Те разполагат с три работни режима за адаптиране на машината към конкретно изпълняваната задача: режим А - за прецизно подравняване и повдигане, режим Н - за най-добър баланс между производителност и икономии на гориво, и режим SP - за максимална скорост и мощност при работа.

Заложете на съвременните технологии и високата ефективност

  • По-кратко време за изпълнение на един работен цикъл благодарение на новите хидравлични помпи с електронно управление и новите по-големи хидравлични разпределители;
  • Още по-висока надеждност и издръжливост, постигната чрез новия дизайн на стрелата, рамото и ходовата част;
  • Висока прецизност при работа и лесно управление, осигурени от интелигентната хидравлична система CIHS;
  • Висока ефективност, гарантирана от системата за икономии на енергия, която пести дизел при всяка възможност.

Защо да се доверите на Case и Titan Machinery Bulgaria

Високото качество, здравината, издръжливостта и улеснената сервизна поддръжка на верижните багери Case ги прави логичният избор при моделите от среден и тежък клас. В допълнение, телематичната система SiteWatch ще ви докладва за местоположението и състоянието на машините по всяко време. А специалистите от Titan Machinery Bulgaria са винаги в готовност да ви помогнат с избора и спецификацията на подходящ модел от средната или тежка гама верижни багери, както и с оптимална организация на сервизната поддръжка на машините.

Виж повече