(0) 0,00 лв.

vaderstad-tempo-t

Виж още

Tempo T 6-7


Tempo Т е навесна високоскоростна сеялка за редови култури с 6 или 7 броя изсяващи секции и с възможност за торовнасяне.
Лесно регулируемото междуредово разстояние дава възможност да се сеят различни култури с една и съща машина, разширявайки нейното приложение.
Телескопичната рама предоставя безкомпромисна прецизност и прави машината лесна за управление и транспорт.

Виж повече...
Изпрати запитване
Добави в любими
Описание

Телескопична прецизност

Телескопична прецизност

Tempo Т е навесна високоскоростна сеялка за редови култури с 6 или 7 броя изсяващи секции и с възможност за торовнасяне. Лесно регулируемото междуредово разстояние дава възможност да се сеят различни култури с една и съща машина, разширявайки нейното приложение. Телескопичната рама предоставя безкомпромисна прецизност и прави машината лесна за управление и транспорт.
Една машина – много култури

Една машина – много култури

Рамата на Tempo T е оборудвана с подсилени телескопични крила, което позволява регулирането на ширината и, така че да пасва на различни култури. Променяйки ширината на рамата междуредовото разстояние както и броя на изсяващите секции могат да бъдат лесно променени. Например с Tempo T може да се изсее царевица използвайки 6 реда на 750 мм, слънчоглед или соя на 7 реда на 600 мм и рапица с 6 реда на 500 мм.
Подсилена телескопична рама

Подсилена телескопична рама

Телескопичните крила имат подсилена конструкция, която е гаранция за дългият и експлоатационен живот. С Tempo T Вие имате предимството на лесна за управление система, контролирана от кабината на трактора, която Ви позволява да увеличите времето за работа в натоварените периоди в стопанството Ви.
Дозиране на тор с голям капацитет

Дозиране на тор с голям капацитет

Като опция, Tempo Т може да бъде оборудвана с бункер за тор с вместимост 1200 литра и дискове за торовнасяне. Бункерът е монтиран върху сеялката, с достъп до широкия му отвор чрез стъпала от двете страни. Големият обем на бункера води до по-малко на брой зареждания и увеличава времето за работа на машината. Електрическите мотори осигуряват прилагането на променлива норма на торовнасяне, водещо до по-висок добив със същото количество тор.
Изключването на редове пести тор

Изключването на редове пести тор

Както при дозирането на семената така и дозирането на тор е възможно индивидуалното изключване на редове. Това осигурява правилното торовнасяне при полета с неправилна форма. Торта се пренася през къси маркучи подобрявайки времето за реакция. Индивидуалното изключване на редове осигурява еднакви условия за растенията, което води до едновременно поникване и намаляване на разходите за тор.
Очевидният избор за производителите на семена

Очевидният избор за производителите на семена

Индивидуално електрически задвижваните изсяващи секции на Tempo предлагат страхотни възможности за прецизна сеитба. Една машина е в състояние да засади различни видове култури с различна сеитбена норма и междуредово разстояние. Телескопичната рама прави настройването на машината спрямо вашите нужди изключително лесно.
Страхотна маневреност

Страхотна маневреност

Tempo Т се прикача към триточковата навесна система на трактора, което улеснява маневрирането в полето. Без необходимост от преден бункер, монтирания към сеялката бункер за тор изисква малко място за съхранение. В зависимост от конфигурацията машината има транспортна ширина между 3 и 3.36 метра. Имате предимството на малкия радиус на завой в края на полето и удобното придвижване между полетата.

Концепция на продукта

Зона 1 – Торовнасяне (опция)

Зона 1 – Торовнасяне (опция)

Дисковете и ботушите за внасяне на тор и големия обем на бункера позволяват едновременно внасяне на семена и торове.
Зона 2 – Чистачи на реда (опция)

Зона 2 – Чистачи на реда (опция)

Чистачите на реда са опция за Tempo. Тяхната задача е да премахват растителните остатъци, буците и камъните. Необходимостта от чистачи на реда е много по-голяма при директна сеитба или в полета с голямо количество растителни остатъци.
Зона 3 – Изсяване

Зона 3 – Изсяване

С Tempo изсяването може да се извършва с много висока скорост без компромис с изключителната и прецизност и точност. Tempo е изключително прецизна, а дозиращия апарат за семена осигурява перфектното полагане на всяко семе. Тази прецизност е от първостепенно значение за повишаване на добива.
Зона 4 - Затваряне

Зона 4 - Затваряне

След като семето е изсято затварящите колела затварят браздата осигурявайки перфектни условия за покълване.

Техническа информация
Характеристики
Технически данни
Tempo T TPT 6 TPT 7
Брой редове 6 7
Разстояние между редовете (мм) 500/600/650/700/750/762/800 500/550/600
Работна ширина (м) 3,0-4,8 3,5-4,2
Транспортна ширина (м) 3,32-3,5 3.5
Транспортна височина (м) 3.32 3.5
Обем, бункер за семена на ред (литри) 70 70
Обем, бункер за микрогранулати на ред (литри) 17 17
Тегло с торовнасяне (кг.) 1900-2200 2000-2500
Тегло без торовнасяне (кг.) 1400-1700 1750-2250
Максимален натиск на изсяваща секция (кг.) 325 325
Препоръчителна работна скорост (км/ч) 10-17 10-17
Хидравлични изисквания 1-3+FR 1-3+FR
Теглителни изисквания от (к.с.) 100 140
Изпратете ни запитване: