(0) 0,00 лв.

vaderstad-tempo-f-planter-page

Виж още

Tempo F 6-8

Tempo F е прикачна високоскоростна сеялка за пролетни култури, с 6 или 8 броя изсяващи секции и възможност за торовнасяне.
Разположението и дизайна на поддържащите колела осигуряват поддържането на постоянна дълбочина на семеполагане във всички условия, водещо до еднакво поникване на посева.
Tepo F разполага с висок капацитет на торовнасяне с възможност за индивидуално изключване на секции, което спомага за спестяването на тор и време.

Виж повече...
Изпрати запитване
Добави в любими
Описание

Tempo F 6-8

Tempo F 6-8

Tempo F е прикачна високоскоростна сеялка за пролетни култури, с 6 или 8 броя изсяващи секции и възможност за торовнасяне. Разположението и дизайна на поддържащите колела осигуряват поддържането на постоянна дълбочина на семеполагане във всички условия, водещо до еднакво поникване на посева. Tepo F разполага с висок капацитет на торовнасяне с възможност за индивидуално изключване на секции, което спомага за спестяването на тор и време.

Впечатляващ контрол на дълбочината

За да осигури оптимален контрол върху дълбочината на изсяване, Tempo F е оборудвано с хидравлични поддържащи колела, разположени между изсяващите секции, което предотвратява накланянето в хълмисти райони. Широкият профил на гумите поддържа работната дълбочина във всички видове почва. Големият диаметър осигурява гладкото движение с високи скорости, подобрявайки прецизността на изсяване.

Интелигентно копиране на почвеният релеф

Интелигентно копиране на почвеният релеф

Осемредовото Tempo F 8 има 4 хидравлично свързани опорни колела. Това гарантира еднаквото натоварване на колелата по време на работа в полето, което осигурява гладкото движение на сеялката на неравен терен.
Прецизно изсяване за всяко стопанство

Прецизно изсяване за всяко стопанство

Сеялката Tempo е проектиранa да пасне на повечето трактори. Има ниски хидравлични изисквания, независима електрическата система и изисква ниска теглителна сила. Tempo F има възможност да бъде оборудвана със задвижван от кардана вентилатор, което намалява зависимостта от трактора, като същевременно поддържа висока точност на изсяване.
Бункер за тор с голям обем

Бункер за тор с голям обем

Tempo F може да бъде оборудвано с голям бункер за тор и ботуши за торовнасяне. В зависимост от модела обема на бункера за тор е с рамер 1275 или 1700 литра. Бункера е леснодостъпен чрез платформа, а големия му отвор спомага за бързото му пълнене и спестява време. Електрическите мотори осигуряват прилагането на променлива норма на торовнасяне, водещо до по-висок добив със същото количество тор.
Изключването на редове пести тор

Изключването на редове пести тор

Както при дозирането на семената така и дозирането на тор е възможно индивидуалното изключване на редове. Това осигурява правилното торовнасяне при полета с неправилна форма. Торта се пренася през къси маркучи подобрявайки времето за реакция. Индивидуалното изключване на редове осигурява еднакви условия за растенията, което води до едновременно поникване и намаляване на разходите за тор.

Минимално притъпкване на почвата

Предимството на прикачната сеялка е по-малката тежест върху трактора. Намалявайки тежестта могат да се използват по-малки трактори, а също така се намалява натиска на гумите върху почвата. Тежестта се разпределя между трактора и сеялката, което от своя страна намалява притъпкването на почвата. Ползата от това е по-добра почвена структура и равномерно поникване на посева.

Концепция на продукта

Зона 1 – Торовнасяне (опция)

Зона 1 – Торовнасяне (опция)

Дисковете и ботушите за внасяне на тор и големия обем на бункера позволяват едновременно внасяне на семена и торове.
Зона 2 – Чистачи на реда (опция)

Зона 2 – Чистачи на реда (опция)

Чистачите на реда са опция за Tempo. Тяхната задача е да премахват растителните остатъци, буците и камъните. Необходимостта от чистачи на реда е много по-голяма при директна сеитба или в полета с голямо количество растителни остатъци.
Зона 3 – Изсяване

Зона 3 – Изсяване

С Tempo изсяването може да се извършва с много висока скорост, без компромис с изключителната и прецизност и точност. Tempo е изключително прецизна, а дозиращия апарат за семена осигурява перфектното полагане на всяко семе. Тази прецизност е от първостепенно значение за повишаване на добива.
Зона 4 - Затваряне

Зона 4 - Затваряне

След като семето е изсято затварящите колела затварят браздата осигурявайки перфектни условия за покълване.

Техническа информация
Характеристики
Технически данни
Tempo F TPF 6 TPF 8
Брой редове 6 8
Разстояние между редовете (мм) 700/750/762/800 700/750/762/800
Работна ширина (м) 4,2-4,8 5,6-6,4
Транспортна ширина (м) 3,0-3,3 3,0-3,3
Транспортна височина (м) 3,0-3,2 3,5-3,8
Обем, бункер за семена на ред (литри) 70 70
Обем, бункер за микрогранулати на ред (литри) 17 17
Тегло с торовнасяне (кг.) 2800-3300 3800-4200
Тегло без торовнасяне (кг.) 2100-2700 2800-3400
Максимален натиск на изсяваща секция (кг.) 325 325
Препоръчителна работна скорост (км/ч) 10-17 10-17
Хидравлични изисквания 1-3+FR 1-3+FR
Теглителни изисквания от (к.с.) 100 140
Изпратете ни запитване: