(0) 0,00 лв.

Case-IH-Axial-Flow-240-page

Виж още

МОЩНОСТ 312 - 460 к.с.

Клас 5,6 и 7

Обем на бункера 10 570 л.

Скорост на разтоварване 88 - 113 л/сек.

Модели 3

Серия Axial-Flow® 150

Зърнокомбайните от серията Axial-Flow 150 са идеалната комбинация от висока производителност, надеждност и лекота при управление. Оборудвани с легендарната технология с единичен ротор и в съчетание с очистващата система Cross Flow™, моделите 5150, 6150 и 7150 осигуряват високи добиви, минимални загуби и кратко време за настройка, за да паснат идеално на нуждите Ви.


Виж повече...
Изпрати запитване
Добави в любими
Описание

Трансмисия

Трансмисия

Electric Shift трансмисия с две скорости за безпроблемен контрол. Диапазони за висока и ниска скорост позволяват работа при различни условия на полето без смяна. По-лесна превключване с по-добро сцепление за максимално увеличение на времето за жътва и производителността на полето

Наклонена камера

Наклонена камера

По-висока производителност. Свършете работата правилно с функции за голям капацитет и усилена наклонена камера. Увеличете потока на материал и подобрете подаването му към зърнокомбайна. Това ще доведе до плавен приток на реколтата и по-малко износване.

Овършаване и сепарация

Овършаване и сепарация

Контролирайте жътвата си. Ние сме пионери в развитието на технологията с единичен ротор още от 60-те години. Оттогава подобренията и усъвършенстванията по работата на ротора не спират и доведоха до връхната точка при представянето му - AFX роторът. Той може да бъде настроен в много конфигурации, приспособявайки се както към условията на реколтата, така и към овършаването. Преходен конус и роторни захранващи лопати: Патентованите преходен конус и роторните захранващи лопати поемат културите от наклонената камера и нежно я ускоряват до скоростта на овършаване. Не се изисква ускорител за наклонената камера. Преходният конус и работното колело изтеглят около 3.5 кубически метра въздух в секунда през наклонената камера, осигурявайки повишена видимост при запрашени условия. Модули и контри: Лекият дизайн на роторната решетка разделя всяка от трите предни секции на две части, осигурявайки шест леки роторни контра-решетки. Роторен кафез: Роторният кафез осигурява нежно овършаване

Очистваща система

Очистваща система

Работа с по-голям капацитет на неравен терен. Високпроизводителните зърнокомбайни имат нужда от очистващи системи с голям капацитет. При комбайните Axial-Flow, капацитетът на очистващата система е пригоден към размера на машината, обезпечавайки отлична производителност, качество на зърното и ниски разходи. Патентованият дизайн на очистващата система Cross Flow™ непрекъснато осигурява чисто зърно независимо от условията. Шнекове за подаване на зърно: Предназначена за по-ефективно придвижване на зърното, системата с шест шнека спомага за доставката на огромно количество зърно към ситата. Левият шнек се върти в обратна посока на останалите шнекове, за да осигури равномерно разпределение на зърното върху ситата. Вентилатор Cross Flow™: Дава напълно балансиран въздушен поток през цялото сито. Въздухът навлиза през цялата ширина на вентилатора отгоре, а не отстрани, което създава отличен въздушен поток. Доовършаване: Репозиционираният елеватор за доовършаване позволява по-голям достъп до дясната страна на комбайна за по-лесно обслужване и ежедневна поддръжка.

Управление на растителните остатъци

Управление на растителните остатъци

Лесна поддръжка и ефективен контрол. Системата за управление на остатъците на Case IH е създадена за работа с твърдите остатъци от новите култури. Тази система осигурява консистенция при по-големите ширини на хедерите, използвани при зърнокомбайните от серията Axial-Flow 150, спомага за подготовката на почвата за реколтата за следващата година и може да създаде равномерни откоси и дълга слама за балиране. От почвообработка до животновъдство, ние предлагаме на пазара най-широката гама от функции за управление на остатъците.

Управление на зърното

Управление на зърното

По-малко време за разтоварване. Големите бункери за зърно, по-дългите шнекове и бързо сгъваемите разширения на бункерите за зърно са стандартни за всички модели зърнокомбайни Axial-Flow, което води до по-ефективна работа на полето. Бункер за зърно: 8800л. на модел 5150; 10570л. на модели 6150 и 7150. Стандартни разширения за бързо сгъване без инструменти. Капаци и разширения за съхранение на зърно, контролирани от кабината. Регулируем улей: Регулирането на улея увеличава ефективността на разтоварване, като спомага за контролирането на потока на зърното до 1 метър допълнително - всичко това от кабината.

Среда за оператора

Среда за оператора

Несравним комфорт, видимост и контрол С една от най-големите и тихи кабини сред най-добрите производители на зърнокомбайни, кабината на Axial-Flow предлага водеща в индустрията видимост и ненадминат контрол, така че да имате видимост върху работата на целия хедер. Благодарение на ергономичния и интуитивен дизайн, получавате максимален комфорт и производителност. Изкачете се и се насладете - така изглежда лидерството

Конзола от дясната страна

Конзола от дясната страна

При зърнокомбайните от серия 150, дисплеят AFS Pro 700 е разположен на дясната конзола на странична колона за лесно наблюдение. Подобрен многофункционален задвижващ лост за максимален контрол. Контролите за управление на дясната конзола са групирани по функция за лесна работа. Държач за телефон, разположен отпред на дясната конзола.

Кормилна колона и волан

Кормилна колона и волан

Подобрено движение и повишена видимост от мястото на оператора. Воланът е с ергономичен дизайн и е обвит с кожа за по-голям комфорт. Стандартна опция за луксозна кабина. Увеличено пространство за краката на оператора; стъпенките са стандартни.

Системи за прецизно земеделие (AFS)

Системи за прецизно земеделие (AFS)

Спрете с отгатването. Улеснете жътвата си. Решенията за прецизно земеделие на Case IH Advanced Farming Systems интегрират технологията във вашия зърнокомбайн, за да имате контрол над жътвата. С фабрично инсталираната система за автоматично водене AFS AccuGuide™ и още, имате инструментите да оптимизирате жътвата — независимо от условията на полето и уменията на оператора.

Техническа информация
Характеристики
Модел Axial-Flow 5150  Axial-Flow 6150  Axial-Flow 7150 
Двигател      
Номинална мощност- к.с. 279 333 375
Максимална мощност-к.с. 312 400 442
Power Boost - к.с. 33 67 67
Двигател Case IH FPT Case IH FPT Case IH FPT
Брой цилиндри 6 6 6
Обем на двигателя 6.7 л. 8.7 л. 8.7 л.
Етап - изгорели газове Етап V Етап V Етап V
Резервоар за гориво 946 л. 946 л. 946 л.
Ad-blue(DEF) резервоар 160 л. 160 л. 160 л.
Наклонена камера      
Ширина 1156 мм. 1156 мм. 1156 мм.
Скорости 2 скорости 2 скорости 2 скорости
Реверс Електро-хидравличен
Наклон на камерата Страничен и напред/назад
Камъкоуловител опция опция опция
Овършаване и сепарация      
Технология Роторна Роторна Роторна
Брой ротори 1 1 1
Диаметър на ротора 762 мм. 762 мм. 762 мм.
Дължина на ротора 2794 мм. 2794 мм. 2794 мм.
Обороти на ротора 250 - 1150 250 - 1150 250 - 1150
Настройка на контрите Електрическа Електрическа Електрическа
Почистваща система      
Обща площ на отсяване 5.52 м2-фиксирана/5.40 м2 Cross Flow
Система за нивелация Фиксирана / Cross flow
Обороти на вентилатора 450 - 1300 450 - 1300 450 - 1300
Зърнобункер и разтоварване      
Обем на бункера, стандарт 8810 л. 10570 л. 10570 л.
Обем на бункера, опция 10570 л. Не Не
Разтоварване 88 л/сек 113 л/сек 113 л/сек
Дължина на разтоварващ шнек Попитайте за възможните варианти
Удължение за разтоварващ шнек Попитайте за възможните варианти
Гуми и вериги      
Гуми, предни Попитайте за възможните варианти
Гуми, задни Попитайте за възможните варианти
Вериги Не Не Не
Тегла и размери (без хедер)      
Тегло(приблизително) 15300 кг. 15500 кг. 15800 кг.
Колея 3815 мм. 3815 мм. 3815 мм.
Транспортна височина 3.91м.- 4.06м. 3.91м.- 4.06м. 3.91м.- 4.06м.
Изпратете ни запитване: