(0) 0,00 лв.

case-ce-chelni-tovarachi

Виж още

Мини челни товарачи серия B

Новото поколение товарачи CASE са с водеща в индустрията видимост, подобрен интерфейс и конзоли за оператора, лесно стартиране и работа, изключителна мощност и спомагателна хидравлика за оптимална производителност. Пет модела верижни и девет модела колесни челни мини товарачи разширяват гамата с радиално и вертикално повдигане, както и многобройните класове на мощност и размер, осигурявайки на операторите най-добрия избор на оборудване според нуждите им.

Виж повече...
Изпрати запитване
Добави в любими
Описание

По-лесна работа за оператора

По-лесна работа за оператора

Новата серия В колесни и верижни мини товарачи на CASE включва изцяло променен интерфейс с нови леви и десни колони на всички модели, в комбинация с лесно запалване на двигателя, стартиране с бутон, лесен контрол на газта и интуитивно превключване на всички основни функции на машината. Операторите могат също да избират между механични и електрохидравлични уреди за управление при конфигуриране на машината. Изцяло новият 8-инчов LCD мултифункционален екран с камера е стандартно оборудване за всички модели с електрохидравлично управление. Освен това тези с електрохидравлично управление имат още едно допълнително улеснение за промяна на посоките на работа с джойстиците по стандарт ISO или H само с помощта на един бутон.

Операторът разполага с най-добрите функции, достъпни за колесните или верижни минитоварачи CASE CENew B-series

  • Ново електрохидравлично управление на работоспосбносттаОператорите могат да настройват цялостната пъргавина на машината до слаба, средна или агресивна или независимо да настройват скоростта на наклоняване, повдигане или придвижване, както и регулират товарачната стрела и управлението на придвижването според нуждите на извършваната работа.  
  • Нова възможност за “пълзяща скоростПълзящата скорост позволява на операторите да задават скоростта на машината на постоянна/бавна „пълзяща“ скорост, докато независимо регулират скоростта на прикачения инвентар чрез газта за оптимално използване на хидравличен инвентар с голям капацитет, като фрези или  дискови каналокопатели.
  • Нови профили за оператора: Операторите могат да съхраняват и възпроизвеждат определени профили на настройки въз основа на индивидуални предпочитания или тип дейност.
  • Нов икономичен режим и настройки за защита на двигателя: Новите модели колесни и верижни мини товарачи от В-серията на CASE се отличават с автоматично изключване на двигателя след определено време, в което не са докосвани уредите за управление, цялостно изключване на машината след спиране на двигателя и защита на двигателя за по-дълъг живот и по-добра производителност на двигателя, акумулатора и други важни системи.  
  • Нов информационен дисплей като на лек автомобилОт основна експлоатационна информация, като часове на двигателя и нива на течността до „дневен километраж“ и информация за опозотворяване ресурса на машината, които предоставят на ръководителите на автопаркове и операторите по-добра представа за работата на машините, всички нови модели от B-серията подобряват общата оперативна информираност.
  • Нови и подобрени кодове за неизправности и отстраняване:  Новите кодове за неизправности с описателен текст помагат за по-доброто идентифициране на конкретни проблеми, през които машината може да преминава и улесняват комуникацията с дилъра за определяне на следващите стъпки, ако е необходимо.     

Отлична видимост

Отлична видимост

Верижните и колесни мини товарачи на CASE осигуряват водеща в индустрията видимост на 360 градуса – подобрена от новата камера, както и от огледало за задно виждане в кабината, което е стандартно оборудване за цялата гама. Ниският праг за влизане и голямото предно стъкло гарантират отлична видимост към предната част на машината и към прикачения инвентар. Големите странични прозорци и големият извит заден прозорец позволяват отличен поглед към страничната и задната част на машината. Видимостта назад се подпомага допълнително от ниски наклонени задни капаци и изключително нископрофилен H-Link при модели с вертикално повдигане, който дава по-голяма видимост в сравнение с конкурентно оборудване.
Работа с прикачен инвентар

Работа с прикачен инвентар

Новата В-серия верижни и колесни мини товарачи се използва за осигуряване на изключителна мощност на работа, има редица допълнителни хидравлични опции, които позволяват на всяка машина да работи със стотици видове прикачен инвентар и много по-широка колесна и верижна ходова част, която позволяват на операторите да работят уверено на всякакъв тип терени. Пълният набор от вертикални и радиално повдигащи машини предоставят отлични възможности за всяко приложение - от концентрирана основа и нивелиране до товарене на камиони и работа с материали. В-серията на CASE използва стандартна хидравлика, хидравлика с висок дебит и подобрена спомагателна хидравлика с налягане до 276 бара за работа на хидравлични приспособления с голям капацитет, като фрези и мулчери. Всички модели разполагат и с бърза връзка под налягане, която позволява бързо и безпроблемно изключване на хидравлични линии. Допълнителни опции като Ride Control и самонивелиране допълнително спомагат за подобряване на общата производителност и ефективност на оператора.
По-комфортна среда за оператора

По-комфортна среда за оператора

Изключително ниският праг за влизане във всяка машина позволява лесен достъп до кабината. CASE разполага с една от най-широките кабини на мини челни товарачи и CTL в индустрията, осигуряваща пространство за повече комфорт на оператора. Джойстиците на електрохидравличните модели са проектирани с по-тесен, по-удобен захват, по-близко разположение на бутоните и по-малък размер за по-лесна работа. Основите на всеки джойстик също са направени по-малки, за да осигурят на операторите повече място за краката. Механичното управление на SR210B и моделите над него също разполагат със серво-асистирани джойстици за по-лесна работа и по-малко умора за оператора.
Двигатели без поддръжка и лесно обслужване

Двигатели без поддръжка и лесно обслужване

Всички модели от В-серията, с изключение на SR160B, разполагат или със система за охладена рециркулация на отработените газове (CEGR) с дизелов окислителен катализатор (DOC), която не изисква доливане на течности или поддръжка на филтъра за частици, или съчетават CEGR със система за селективна каталитична редукция (SCR) (при модели с 90 конски сили /67KW), която не изискват поддръжка на филтъра за частици през целия му живот, а само, доливане на AdBlue, колкото е необходимо. Мениджърите на машинопаркове могат още повече да улеснят поддържането на моделите от В-серията с добавяне на абонамент за телематичната система CASE SiteWatch™, която предоставя допълнителна информация за оперативните данни, интервалите на обслужване и общата производителност на машината.

Техническа информация
Характеристики

Компактни верижни товарачи

 Модел

 Вид повдигане

 Номинален работен товар при 50 % товар на  преобръщане

 Конски сили

 Етап 4 финално решение

 TR270B

 Радиално

 1225 кг.

 74

 CEGR & DOC

 TR310B

 Радиално

 1406 кг.

 74

 CEGR & DOC

 TR340B

 Радиално

 1542 кг.

 90

 CEGR & SCR

 TV370B

 Вертикално

 1678 кг.

 74

 CEGR & DOC

 TV450B

 Вертикално

 2041 кг.

 90

 CEGR & SCR


Мини челни товарачи

 Модел

 Вид повдигане

 Номинален работен  товар при 50 % товар на  преобръщане

 Конски  сили

 Етап 4 Финално решение

 SR130B

 Радиално

 590 кг.

 49

-

 SR160B

 Радиално

 725 кг.

 60

 CEGR & DOC; DPF

 SR175B

 Радиално

 790 кг.

 67

 CEGR & DOC

 SV185B

 Вертикално

 840 кг.

 60

 CEGR & DOC

 SR210B

 Радиално

 955 кг.

 74

 CEGR & DOC

 SR240B

 Радиално

 1088 кг.

 74

 CEGR & DOC

 SR270B

 Радиално

 1225 кг.

 90

 CEGR & SCR

 SV280B 

 Вертикално

 1270 кг.

 74

 CEGR & DOC

 SV340B

 Вертикално

 1545 кг.

 90

 CEGR & SCR

Изпратете ни запитване: