Titan MachineryBulgaria Power & Technology

Tecnoma | Galaxy Europe галерия PDFtecnoma.com

GALAXY EUROPE 2400, 3000

 

ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ

 

Прикачните пръскачки Tecnoma Galaxy Europe са идеално решение за по-малки и средно-големи стопанства. Те се отличават със здравина, комфорт и лесно управление. Материалите, от които се изработват са изключително здрави и устойчиви на химикали. Системата Positec  дава възможност лесно да се управляват различните функциите на машината. Резервоарите на пръскачките са ротационно изляти и се отличават с висока плътност на материала. Те са полирани отвътре за лесно и бързо почистване. За осигуряване на безпогрешната работа на машината, Tecnoma Galaxy се оборудват  с бутално-мембранни помпи за постоянен дебит. Те се разполагат в наклонено положение на оста на теглича, за да бъде намалено натоварването върху трансмисията. Дебитите са 160 л/мин и 250 л/мин. Тecnoma предлага набор от системи за контрол, които служат са настройване, регулиране и следене на пръскането с цел постигане на максимална прецизност.

 

СТРЕЛИ:

Стрелите са стоманени, с хидравлично сгъване и разгъване, окачени на паралелограм с азотен акумулатор с корекция на наклона и окачване Albatross.

 

ОПЦИИ:

Възможни са редица опции, които да направят процеса на пръскане удобен и възможно най-прецизен: перманентна циркулация на флуида в стрелата, допълнителни секции на стрелата, пневматично окачване на шасито, джойстик и др.