Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2013 / 08 / 05 Тайтън Машинъри България ви кани на XXI Международно специализирано изложение...

Посетителите ще имат възможност да се запознаят с новите модели трактори от серията Farmall А от  65 до 113 к.с., предлагщи по-голяма гъвкавост и по-богат избор в този мощностен дипазон. Тракторите от серията Farmall А се отличават като икономични и ефективни трактори с мощни и гъвкави двигатели, компактна форма и отлична маневреност. В сърцето на Farmall Серия А са модерни, три и четири цилиндрови FPT двигатели с турбокомпресор, оборудвани със система за рециркулация на отработените газове, отговарящи на настоящите стандарти за вредни емисии. Здрави и компактни, техните характеристики включват бързо покачване на въртящия момент, което означава по-малко смени на предавките, по-висока ефективност, плюс нисък разход на гориво. Серията разполага с широка гама от трансмисии, като стандарт е 12x4 механична и 12х12 с или без Powershuttle като опция, като тя е по-подходяща за работа с товарачна уредба.

 

Трактори от серията Magnum EP,  модели Magnum 340 EP и  290 EP.

Осигуряващи още по-висока мощност и производителност и в същото време понижен разход на горивото.

 

Case IH модел Quadtrac 600 ще отговори на всички нужди на големите стопанства - висока производителност, здравина и нисък разход на гориво. Единственият по рода си трактор с четири независими вериги за свеждане до минимум на натиска върху почвата, намаляване на притъпкването и подобряване на сцеплението с максимална мощност от  670 к.с. Quadtrac 600 развива допълнителна мощност на двигателя за движение по стръмни склонове и условия с жилави растителни остатъци. Мощният 12.9-литров двигател съответства на стандарта за емисии Tier 4A и е оборудван с технология за Селективна каталитична редукция  (SCR) за до 10 % икономии на гориво.


Зърнокомбайни Case IH от новите серии Axial Flow 130 и 230 EP.

Новите комбайни на Case IH серии 130 и 230 са част от семейството Efficient Power и както всички машини технологията Efficient Power те разполагат с двигатели от най-ново поколение със система за селективна каталитична редукция (SCR) и отговарят на стандартите за вредени емсисии Tier 4. Основните предимства на тези двигатели са увеличената мощост, по-нисък разход на гориво и значително по-дълги сервизни интервали. Всичко това е възможно благодарение на SCR системата, която позволява третирането на отработените газоове да се случва извън двигателя, непосредствено след турбо компресора. Това дава възможност двигателите да бъдат финно настроени за по-висока мощност и производителност и по-нисък разход на гориво. Освен всичко изброено дотук благодарение на системата за третиране на изгорелите газове няма риск от прегряване и претоварване поради факта, че в двигателя не се връщат горещи отработени газове за дообработка, които да повишават температурата му принудително.

 

На щанда Тайтън Машинъри фермерите ще имат възможност да разгледат  широка гама прикачен инвентар:

Машини на шведския лидер Vaderstad  - сеялки за окопни и слети култури и дискови брани и стърнищни култиватори. Машините Vaderstad са известни с изключителната си здравина и бързина при обработки, бес скороста да повлияе върху качеството на извършената обработка.  Vaderstad произвеждат машини, извършват по няколко обработки с цел да оптимизират вашите разходи и срок на работа.

 

Богата гама земеделски инвентар  Kverneland  - сеялки за слята и есенна сеитба, дискови брани, плугове и  Широко популярните в цяла Европа двудискови навесни торачки Kverneland

Стърнищни култиватори и продълбочители на канадския производител Salford.

 

Прикачни и самоходни прскачки на френската компания Tecnoma, пръскачки, които отговарят на нуждите на земеделския производител, оператора и околната среда, подходящи както за  по-мащабните, така и към малките земеделски производители.

 

Телескопични товарачи Merlo компактни и производителни, гарантиращи ненадминат комфорт, висока производителност и безопасност.

 

ANNABURGER e един от лидерите в производството на самосвални ремаркета, комбинирани самосвални ремаркета, саморазтоварни ремаркета. Иновативни и ненадминати по качество транспортни решения с голям капацитет, висока скорост, кратко време за разтоварване.