Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2014 / 05 / 23 Отвори врати новият център за употребявани машини

С водосвет за здраве и благоденствие Titan Machinery Bulgaria тържествено откри първия в България център за употребявани машини. Обектът, изграден върху площ от 16 дка, се намира във врачанското село Борован.

 

Лентата на новия агро център прерязаха Марио Лазаров, мениджър употребявана техника и техника под наем в ТМБ, и кметът на община Борован Десислава Тодорова. „Titan Machinery допринася много за развитието на общината, осигурява нови работни места. На територията ѝ се намира Професионалната гимназия по Транспорт, чиито възпитаници ще могат да трупат знания и умения в новосъздадения агроцентър“, подчерта кметът на Борован.

 

Агроцентърът е разположен на около 40 км от Враца и на 70 км от Монтана. Представлява сервизна база и шоу рум за употребявана агротехника от различни марки.

 

Земеделските производители могат да бъдат сигурни, че ще закупят техника с гарантирано качество, независимо от марката. Тя е сервизирана и сертифицирана от Titan Machinery Bulgaria, подчерта Марио Лазаров. В агроцентъра всеки клиент ще може да тества лично машината, която го интересува, както и да получи информация какви са възможностите за закупуването ѝ.

 

„Не всеки земеделски производител може да си позволи чисто нова техника. Мисля, че ефектът от центъра ще е положителен, защото освен да бъде закупена, техниката може да бъде и наета“, коментира Румяна Ангелова, земеделски производител от гр. Бяла Слатина.

 

„Това е стратегически ход, който може да доведе само до по-добри резултати в земеделието“, заяви Йовко Радков от с. Алтимир, дългогодишен клиент на ТМБ.

 

В деня на откриването гостите се възползваха от специалните ценови оферти, както и от консултациите за условията и начините на финансиране при покупка на машините.

 

За гостите беше подготвена и  изненада – томбола, в която бяха разиграни умалени модели на топ продуктите на Titan Machinery – трактори Case IH.