(0) 0,00 лв.

AFS-accuguide-presizion-farming

Виж още

Системи за автоматично управление

AFS Accuguide® е напълно интегрирана система за автоматично управление, специално разработена за Case IH и може лесно и бързо да се монтира на всяка машина Case IH, която има хидравлична подготовка.
Виж повече...
Изпрати запитване
Добави в любими
Описание

AFS Accuguide® е напълно интегрирана система за автоматично управление, специално разработена за Case IH и може лесно и бързо да се монтира на всяка машина Case IH, която има хидравлична подготовка.

Основните компоненти на системата са: AFS Pro 700 диплей, AFS 372 приемник и NAVIII контролер.

AFS AccuGuide Ви дава гъвкавостта, която ви е необходима, за да гарантирате точността на  преминаване от откос към откос и надеждност независимо от сезона или работатa. Намалява припокриванията и пропусканията, като операторът избира един от долупосочените методи за очертаване на линиите, за автоматично водене на машината.

AFS-accuguide-presizion-farming-table

AFS Accuguide® технологията заедно с RTK+ сигналът за корекция от мрежата на Тайтън Машинъри България ЕАД, осигуряват повторяема точност от + / - 1,5 см на годишна база. С минимизирането на припокриванията и пропуските при работа, ще спестите семена, торове и препарати. Сигналът за корекция на GPS координатите – „AFS RTK +“, предлаган от Тайтън Машинъри България, ви позволява да постигнете най-висока точност на обработките. Клетъчното предаване посредством GSM оператор на сигнала за корекция „RTK +“, дава възможност да се избегнат проблемите, свързани с традиционното предаване на RTK чрез радио-сигнал (предаване само на пряка видимост, попадане в зони на радиосянка, включително хълмове, долини, дървета, сгради или други структури, ограничение по разстояние на максимално отдалечение от базовата станция до около 20км). По този начин безпроблемно се работи в обширни райони, като същевременно се поддържа постоянно ниво на точност от +/-1,5см.
С минимизирането на припокриванията и пропуските при работа, се подобрява ефективността и се постига по-точно поставяне на торове, препарати и семена, като по този начин се намалява времето за работа и повишава производителността при изпълнение и на най-взискателните обработки.

AFS-RTK+Network

XFILL™ ТЕХНОЛОГИЯ

Позволява да се запази точността на обработка до 20 мин след загуба на сигнал от RTK, поради липса на покритие от
мобилния оператор. Възстановява точността в момента, в който се възстанови връзката с RTK мрежата.

AFS ACCUTURN ФУНКЦИЯ

AccuTurn е функция за автоматично завиване в края на реда.Тя е налична за всички машини с монтирана система за управлениеAFS Accuguide®. Акуратността при автоматичното завиване и оптимизираното обръщане в края на реда, може да увеличи продуктивността, като в същото време спестява време и разходи за гориво и предотвратява увреждане на културите.

СИСТЕМА EZ- PILOT®

EZ- Pilot® е система за асистиращо управление за машини без хидравлична подготовка, която е лесна за инсталиране и осигурява на земеделските производители оптимално съотношение между инвестиция и производителност. По време на работа, системата върти волана вместо оператора, чрез компактен електромотор, като придържа машината на линията на навигация.
Системата EZ-Pilot® е подходяща както за мащабни операции неизискващи висока точност, така и за обработки с висока точност на сигнала.
EZ-Pilot® работи с T3™ сензори за изчисление на текущата позиция, които осигуряват подобрена компенсация на терена и висока ефективност на работа при груби терени и стръмни склонове. Съвместима е с дисплеи FM-750 и XCN-2050.

Изпратете ни запитване: