(0) 0,00 лв.

case-ih-axial-flow-250

Виж още

МОЩНОСТ 498 к.с. - 634 к.с.

Клас 7,8 и 9

Обем на бункера 14 400л.

Скорост на разтоварване 141-159 л/сек.

Модели 3

Axial-Flow 250® Серия

Серията предлага 3 модела с мощност от 498 до 634 к.с.


Създадени за предизвикателствата свързани с високодобивни култури, климатични промени и нуждата да сте дори по-ефективни, зърнокомбайните на Case IH -Axial Flow отново променят хоризонта при жътвените технологии. С последните обновления, включващи автоматизираната технология AFS Harvest Command, серията 250 отговаря на нуждите на земеделските производители за: скоростна жътва, увеличена площ на овършаване, дори и при най-предизвикателните условия и високо качество на прибраното зърно. Като създател на единичния SmallTube ротор при комбайните, Case IH продължава иновациите за увеличение на Вашата производителност.

Виж повече...
Изпрати запитване
Добави в любими
Описание

Зърнокомбайни Axial Flow серия 250

Създадени за предизвикателствата свързани с високодобивни култури, климатични промени и нуждата да сте дори по-ефективни, зърнокомбайните на Case - IH Axial Flow отново променят хоризонта при жътвените технологии. С последните обновления, включващи автоматизираната технология AFS Harvest Command, серията 250 отговаря на нуждите на земеделските производители: скоростна жътва, увеличена площ на овършаване, дори и при най-предизвикателните условия и високо качество на прибраното зърно. Като създател на единичния SmallTube ротор при комбайните, Case IH продължава иновациите за увеличение на Вашата производителност. Наклонената камера, ротора, бункера за зърно, разтоварващата система и автоматизираната технология за настройки са създадени, за да се справят с огромната пропускваемост на материал и да облекчат жътвата. 

Работете с лекота при всички условия

Работете с лекота при всички условия

Серията комбайни Axial Flow 250 включва най-новата автоматизирана технология - AFS Harvset Command. AFS Harvset Command освобождава оператора от нагласянето на комбайна към променящите се условия на жътва, по време на дългите часове на работа.

Като опция за комбайните с бункери и шнекове за разтоварване с голям капацитет, това е революционна, самостоятелна система, която комуникира с всички ключови елементи на комбайна и оптимизира настройките на машината, спрямо една от четирите стратегии избрана, за да предостави максимален капацитет, при всякакви условия на жътва.

В реално време настройки, като обороти на ротора, настройка на лопатите в кафеза, обороти на вентилатора и отварянето на ситата, се въвеждат автоматично  и непрекъснато , за да се гарантира най-добрата производителност и най-доброто качество на зърното, без намесата на оператора.

Всички оператори ще имат полза от системата, но онези, които притежават по-малко опит, по-конкретно ще усетят ползата, тъй като комбайна взима необходимите решения, за да оптимизира производителността.

Автоматизираната технология AFS Harvest Command позволява на оператора следните настройки:

  • Автоматично настройване на лопатите в роторния кафез и оборотите на ротора

Оборотите на ротора и новите лопати в кафеза на ротора с електрическо задвижване ще определят ефикасността на овършаването и сепарацията при всякакви условия на жътва. И двете са регулирани от новата автоматизирана система AFS Harvest Command, за да се контролира загубите и начупването на зърното. Настройването на лопатите в кафеза на ротора се определя като независима функция, независимо дали са с механично настройване или електрически, от кабината.

  • Автоматично настройване на оборотите на вентилатора и настройка на ситата

Независимо дали комбайнът се изкачва или спуска по наклон и независимо какво е натоварването на почистващата система, AFS Harvest Command настройва оборотите на вентилатора и отваря или затваря ситата до такива стойности, че да минимизира загубите и да оптимизира зърнената проба в бункера.

  • Камера следяща за качеството на зърното

Камерата за качеството на зърното отчита количеството материал различен от зърното и начупените зърна по време на транспортирането им към бункера. Тези параметри след това се използват за оптимизация на настройките за овършаване и отсяване, напълно автоматично.

Най-качественото зърно, дори във "враждебни" условия на работа

Специално разработен за променливи условия на жътва, роторът на Axial Flow комбайните е ключът към най-качественото зърно. Разработен така, че чрез юмруците си да улавя зърната и да позволява на сламата да преминава, дава възможност на операторите да постигат голяма пропускваемост и качествено овършаване, по-специално за големите добиви и тежките условия при сламата в Европа. Ефектът на многократно преминаване, придвижващ материала повторно над контрите, позволява на нежното овършаване да изкара дори и упоритите зърна, а в същото време ротацията създава големи центробежни сили, които изкарват зърната без механична намеса, през контрите. Тази Axial Flow концепция е безспорен лидер в нежното овършаване и непобедима при пробите за по-малко начупено зърно.

Пропускваемостта на зърнокомбайна започва от тук

Пропускваемостта на зърнокомбайна започва от тук

Наклонената камера на Axial Flow комбайните е направена за висока производителност, стабилност и лесна за поддръжка.Окомплектован за най-широките хедери до 14м. и царевични хедери до 18 реда, серията комбайни 250 предлага два варианта за HD наклонени камери - с 15% и 35% увеличение на повдигащия капацитет. Височината на повдигане създава 1.35м. просвет, спомагайки за маневреността в края на блока и при поставянето на хедерите, на колесарите им. Хедерите до 14м. доставят огромни количества материал при високодобивни култури и наклонената камера е максимално натоварена. Високо и широко отворената наклонена камера и усилените вериги, заедно с приплъзващите съединители и подобрената трансмисия, доставят материала и захранват равномерно ротора. Чужди обекти, като камъни се улавят в голям камъкоуловител, чрез въртящ се барабан, защитен с приплъзващ съединител, против повреди.

Разпределение на сламата - начало на следваща култура

Независимо дали преди конвенционална, min-till или no-till  технология, фино нарязана, равномерно разпределена сламата осигурява най-добрия старт на следващата култура,  увеличавайки разпадането и забързвайки смесването с почвата. Може да се избере между вградената Magnacut сечка или да се премине към X-tra Chopping системата, за да пасва най- добре на вашите изисквания. Вградената сечка се използва за нарязване, когато е активна или за трансфериране на материала, при работа на откос. Възможни са четири различни режима на работа: стандартно нарязване, разпределяне на по-дълга слама и правене на откос,  с и без плява. Сламата от ротора и плявата от почистващата система се миксират и разпределят равномерно , независимо от системата която се ползва. И независимо кой режим е избран бързо и лесно може  да се превключи от нарязване към откос от кабината, чрез монитора AFS 700 PRO

100% Продуктивност

100% Продуктивност

Самонивелиращата се система, заедно с адаптивната скорост на вентилатора, които реагират на промените на терена, както по желание на оператора, така и по желание на AFS Harvest Command автоматизацията, са създадени да помагат независимо от условията, типа на полето и културата, с които се работи. Част от предварително изчистените зърна се изпращат директно към долното сито, освобождавайки натоварването на горното сито.Това дава резултат за повишаване на производителността на почистването и същевременно за намаляване загубите.

Бърза, "умна"и ефективна обработка на зърното

Капацитета на бункера и скоростта на разтоварване имат ключово влияние върху производителността. Със стандартната скорост на разтоварване 113л/сек. , серията комбайни Axial Flow 250 включва система за разтоварване с голям капацитет за бързо разтоварване на бункера, за зърно. Моделите разполагат с един от най-големите бункери на пазара с капацитет 14 400 литра. Опционалната (HC) разтоварваща система изпразва бункера със скорост 141л/сек. за модел 7250 и 159л/сек. за моделите 8250 и 9250. Това намалява времето за разтоварване при високодобивни култури, независимо дали се разтоварва в края на блока или в движение и това увеличава крайната производителност. Разтоварващия шнек е с голяма дължина, позволявайки да има комфортно разстояние между комбайна и ремаркето за разтоварване, при разтоварване в движение.

Несравнимо качество на зърното

С възможност за жътва на много различни култури с помощта на бързи и лесни настройки,  комбайните Axial Flow се нареждат сред най-иновативните машини на пазара. Благодарение на еднороторната технология, комбайните Case IH постоянно осигуряват най-доброто качество на зърното и минимални загуби. С автоматизираната технология AFS Harvest Command новата серия 250 включва най-новата жътвена технология, с автоматично настройване на ситата и вентилатора, за да осигури най-чистата и неначупена зърнена проба, с минимални загуби. Камерата за зърно е звеното формиращо сърцето на цялата система за автоматизация, отчитайки количествата материали различни от зърно и начупени зърна, както и работеща напълно автоматично и в реално време, за да коригира настройките, за които отговаря.

Работете комфортно от зори до здрач

Работете комфортно от зори до здрач

Инженерите на Case IH са създали една от най-тихите, най-широките и най-комфортни кабини на пазара, разработени за дълъг и продуктивен ден. Серията комбайни Axial Flow 250 е разработена с лесен достъп и здрави стъпала към кабината. Зад вратата на кабината ще намерите предостатъчно пространство и място за съхранение, с изключителен комфорт, в последствие увеличен с ергономично изпълнение. Седалка за оператора с пневматично окачване, ниски нива на шума и неограничен изглед. Когато жътвата се проточи до през нощта, осветителните фарове, монтирани на кабината ще осветяват мястото на работа. Най-често използваните функции и AFS Pro 700 мониторът са на два пръста разстоянние и ергономично разположени.

Прецизността е равна на продуктивността

Системата на Case IH, Advanced Farming Systems (AFS™), събира и доставя важна информация за вашите мениджърски решения, за обработките на почвата и разходите, които следва да бъдат направени. С помощта на автоматичното водене "AFS AccuGuide GPS-controlled auto-steering", Вашият комбайн се води автоматично - с постоянна повтаряемост с точност до 2,5 см. във всяка линия, за да се намали презастъпването и да се минимизира времето за работа и разхода на гориво по време на жътва. Технологията за прецизно земеделие намалява умората на оператора, увеличава продуктивността и Ви позволява да използвате максималния капацитет на комбайна. С "AFS Connect™, всичките Ви данни се прехвърлят на Вашия компютър в реално време, позволявайки да реагирате със съвет и насоки към оператора в момента, в който видите нуждата да направите незабавни оперативни промени.

Техническа информация
Характеристики
Модел Axial-Flow 7250 Axial-Flow 8250 Axial-Flow 9250
Двигател      
Номинална мощност-к.с. 431 496 557
Максимална мощност-к.с. 498 571 634
Power Boost - к.с. 67 75 77
Производител Case IH FPT Case IH FPT Case IH FPT
Модел на двигателя Cursor 11 Cursor 13 Cursor 16
Брой цилиндри 6 6 6
Обем на двигателя 11.1 л. 12.9 л. 15.9 л.
Етап-изгорели газове Етап 4B / Финален Етап 4B / Финален Етап 4B / Финален
Резервоар за гориво 1125 л. 1125 л. 1200 л.
Adblue(DEF) резервоар 163 л. 163 л. 163 л.
Наклонена камера      
Ширина 1372 мм. 1372 мм. 1372 мм.
Скорости на камерата-променлива Стандарт Стандарт Стандарт
Реверс Електро-хидравличен
Наклон на камерата Страничен и напред/назад
Камъкоуловител опция опция опция
Овършаване и сепарация      
Технология Роторна Роторна Роторна
Брой ротори 1 1 1
Диаметър на ротора 762 мм. 762 мм. 762 мм.
Дължина на ротора 2612 мм. 2612 мм. 2612 мм.
Обороти на ротора 220 - 1180 220 - 1180 220 - 1180
Настройка на контрите Електрическа Електрическа Електрическа
Почистваща система      
Обща площ на отсяване 6.5 м2 6.5 м2 6.5 м2
Система за нивелация На цялата люлка до 12.1%
Обороти на вентилатора 300 - 1150 300 - 1150 300 - 1150
Зърнобункер и разтоварване      
Обем на бункера,стандарт 11100 л. 14400 л. 14400 л.
Обем на бункера,опция 14400 л. Не Не
Разтоварване 141 л/сек. 141 л/сек. 159 л/сек.
Дължина на разтоварващ шнек Попитайте за възможните варианти
Удължение за разтоварващ шнек Попитайте за възможните варианти
Гуми и вериги      
Гуми, предни Попитайте за възможните варианти
Гуми, задни Попитайте за възможните варианти
Вериги 724 мм. или 864 мм. (с /без окачване)
Тегло и размери (без хедер)      
Тегло(приблизително) 18295 кг. 18331 кг. 19144 кг.
Колея 3752 мм. 3752 мм. 3752 мм.
Транспортна височина 3.91 м. до 4.06м. 3.91 м. до 4.06м. 3.91 м. до 4.06м.
Изпратете ни запитване: