(0) 0,00 лв.

Сламопреси серия LB436 HD

Виж още

РАЗМЕРИ НА БАЛИТЕ 120x90 см

МИНИМАЛНА МОЩНОСТ НА СИЛООТВОДНИЯ ВАЛ 250 к.с.

ШИРИНА НА ПОДБИРАЧА 2.352 м

БРОЙ НА НОЖОВЕТЕ 29

МОДЕЛИ 1

Серия LB436 HD

Case IH разширява гамата си сламопреси за паралелепипедни бали с новата серия LB436 HD, за да отговори на нуждите от по-висока производителност и плътност.

Виж повече...
Изпрати запитване
Добави в любими
Описание

Възползвайки се от  дългогодишния си опит със серията LB XL, Case IH пусна на пазара изцяло нова сламопреса за големи бали с висока плътност. Амбициозната цел беше постигане на бали с до 22% по-висока плътност при запазване на нивото на производителност, осигурявано от LB 434 XL. Новата серия LB436HD с повишена плътност на балите и капацитет за балиране издига производителността и ефективността на ново ниво. Шест макари, 30% по-висока здравина на възела, 20% по-малко разходи за сезал, 62 т. сила на натиск, 500 кг. средно тегло на балите, 22% по-висока плътност на балата, 2,35 м ширина на подбирача, 48 удара в минута, 80 бали на час. 1445 об/мин, 26,5-цолови гуми.

Висока плътност за Вашия бизнес

Висока плътност за Вашия бизнес

 • Производителността и плътността на балите бяха ключовите съображения при разработването на LB436 HD. Многобройните нови характеристики, като например патентованата двускоростна кутия на маховика, подобреното бутало, технологията TwinePro за два типа възел, включена в стандартното оборудване или шасито с два завиващи моста и хидравлично окачване, повишават ефективността на сламопресата и задават нови стандарти за плътност на балите и постъпателна скорост на машината.
 • Производителност: новата сламопреса LB436 HD осигурява високопроизводително балиране със скорост повече от 40 тона на час.
 • Плътност: проектирана с ново пресиращо бутало и балираща камера за 500 кг. тегло на балата за всички култури.
 • Лесно използване: за професионални земеделски производители и подизпълнители, които държат на първокласен комфорт и усъвършенствана технология.

Концентрирана технология за вашите нужди

Концентрирана технология за вашите нужди

 • Подбирач и 5 греди с палци. Завиващият подбирач с работна ширина 235 см, 5 греди с палци и идеално разпределение на палците надеждно и чисто прибира откосите дори при по-високи скорости.
 • Камера за предварително компресиране. Съвършената бала започва в камерата за предварително компресиране. Предварително пресоване на материала в уплътнени слоеве. Сензорна система контролира навлизането на материала в основната компресираща камера чрез задържащ палец.

Идеална форма, еднаква висока плътност на балите

Компресиращо бутало - нова конструкция и повишена здравина

 • Изключително висок натиск с – удар/мин.
 • Напълно автоматична система за контрол на плътността на балите поддържа еднаква форма и плътност на балите дори в променящи се условия
 • Силата на пресоване се контролира чрез датчици, които регулират работата на хидравличните цилиндри за еднаква плътност на балите.

7 хидравлични цилиндъра
С цел постигане на максимална плътност и тегло на балите, направихме някои подобрения:

 • Изключително здрава пресоваща камера
 • Високопроизводителен пресоващ пръстен със 7 хидравлични цилиндъра с двойно действие
 • Пресоващият хидравличен цилиндър генерира до 62 т. сила за равномерна плътност на балата дори при променящи се условия

Централно разположена скоростна кутия

 • Повишава оборотите на силоотводния вал от 1000 до 1445 об/мин
 • Спирачка на маховика и предпазен съединител на маховика
 • Позволява плавно стартиране при задвижване от трактори с мощност 240 к.с.
 • Автоматично освобождаване на съединителя в случай на претоварване

ISOBUS Клас III

Електрониката също играе основна роля в разработването на балопресата LB 436 HD. Сламопресата поддържа най-новия стандарт ISOBUS 3 (управление на скоростта на трактора и управление на натоварването), което гарантира достъп до нейния интуитивен и новоразработен потребителски интерфейс чрез всеки ISOBUS-съвместим дисплей.

Важно е съдържанието

Важно е съдържанието

 • Новият връзвателен апарат TWINEPRO използва подобрени компоненти и осигурява 30% по-здрав възел:
 • Новоразработени игли
 • Усилена рама, която да издържи увеличения капацитет и натоварване
 • По-големи натоварвания на компресиращото бутало - Електрически вентилатори на връзвателните апарати за идеално почистване
 • Връзвателните апарати TwinePro лесно отстраняват остатъците от сезал за по-добро качество на фуража

Иновативна връзваща система TWINEPRO

Иновативна връзваща система TWINEPRO

Новата вързваща система е комбинирана с нов тип усъвършенствани игли. Монтирани на по-здрава рама, за да издържат на по-големи натоварвания на буталото, с електрически вентилатори за идеално почистване, овързващите механизми TwinePro използват проста система за изработване на здрави възли, което позволява на оператора да използва максималната постижима плътност с различни видове сезал без риск от разкъсване на балата. Процесът на вързване предотвратява попадането на остатъци от сезал както в балите, подобрявайки качеството на фуража, така и в полето, намалявайки въздействието върху околната среда.

Нашата най-добра машина за бали с висока плътност

Сламопресата  LB436 HD е проектирана за оптимален комфорт на оператора: лесна за управление и лесна за поддръжка. Снабдена с 26,5-цолови гуми, тя осигурява минимален натиск върху терена, оптимална защита на почвата и отлична стабилност при движение, като същевременно е с ширина под 3,0 m за безпроблемно придвижване по пътищата.

Два моста с хидравлично окачване

Case IH LB 436 HD е стандартно оборудвана с два моста със задвижващи задни колела за по-добра маневреност. Чисто нова характеристика е шасито на Case IH с хидравлично окачване и големи гуми с диаметър до 26,5 цола. Това прави машината лесна за теглене дори от по-маломощни трактори и спестява гориво.

3 метра обща ширина

Новопроектираната усилена рама издържа на натоварванията, причинени от тежките бали с висока плътност и по-големите сили на компресиращото бутало.

По-малко поддръжка означава по-ниски разходи

Сламопресите Case IH LB са създадени за висока производителност и изискват минимална поддръжка, така че подготовката за работа да отнема възможно най-малко време. А когато дойде време за поддръжка, прахонепропускливите отделения за макарите са лесни за обслужване, благодарение на опцията за сервизно осветление.

Къс теглич
Тясната конструкция на новия къс теглич осигурява безпрепятствена видимост към зоната на подбирача и режещия ротор и прави машината по-маневрена. Практичното отделение за маркучи поддържа свързващите маркучи и кабелите добре подредени.

Накланящи се отделения за сезал
Всеки детайл отговаря на изискванията за високо качество, лесно обслужване и висока надеждност. Отделенията за сезал се повдигат и накланят навън за лесен достъп до основните компоненти. Прахонепропускливите отделения за макарите са достатъчно големи за ХУ макари сезал, които лесно се сменят от нивото на земята.

Работни и сервизни светлини
Сламопресите LB 436 HD се предлагат с нов пакет работни и сервизни светлини, включващ модерни и ярки LED светлини за максимална видимост дори и в най-тъмната нощ.

Гресиране
Автоматичната система за гресиране намалява до минимум престоя и поддръжката.

Техническа информация
Характеристики
Модел LB 436 HD
Размери на балата  
Ширина x височина (см.) 120 x 90
Макс. дължина (см.) 260
Изисквания към трактора  
Мнимална мощност на ВОМ ( к.с.) 250
Брой двойно действащи клапана 2
Подбирач  
Ширина (мм) 2 352
Тип подбирач 5 палцеви греди с пластмасови шини
Опорни колела Фиксирани или  завиващи
Нарязващ ротор  
Максимален брой ножове 29
Регулировка на ножовере вътре/вън Хидравлично
Защита на ножовете Индивидуални пружини
Компресиращо бутало  
Скорост (удари/мин.) 48
Връзваща система  
Тип TwinePro - Два типа възли
Тип сезал TAMA 2200 или 2600
Брой връзвателни апарати 6
Брой обдухващи вентилатори/тип 3/електрически
Аларма при спиране на връзвателен апарат Да
Капацитет на сезал 36 броя XL размер
Управление на плътността на балата  
Пропорционално, тристранно през AFS Pro 700
Гуми  
Завиващи тандемни мостове 600/55 - 26.5
Размери на сламопресата  
Обща ширина (мм) 3000
Тегло (кг) 14500
Друго стандартно и опционално оборудване  
Система за автоматично гресиране Опция
Система за освобождаване на балата Опция
Работни светлини Опция
Хидравлично сгъване на рампата за изхвърляне на балата Опция
TwinePro Стандарт
Изпратете ни запитване: