Case IH с нов вицепрезидент за Европа

18.06.2020

New Vice President

Case IH обяви назначаването на Вили Мансиккамаки (Ville Mansikkamäki) за вицепрезидент на Case IH Европа. Той  ще последва Тиери Панадеро, който заема позицията на ръководител на търговските операции за селскостопанска техника на CNH Industrial за Европа.

Обявявайки назначаването, г-н Панадеро заяви: „С радост приветствам Вили в нашата компания. Неговият  солиден 20-годишен международен опит в различните сфери на продажбите, маркетинга, поддръжката на клиенти  и резервни части ще бъде ценен принос за успеха и развитието на Case IH в Европа. "

Г-н Мансиккамаки е завършил Техническия институт Раума във Финландия с бакалавърска степен по логистика,  управление на материалите и доставките. Той се присъединява към Valtra Inc като мениджър за обслужване на  клиенти през 2001 г. и впоследствие придобива степен Изпълнителен магистър по бизнес администрация (EMBA)  от университета в Ювяскюля. След редица позиции във Valtra Inc и Agco Corporation, той заема поста директор по  продажбите за Европа, Африка и Близкия Изток през седемте години преди да се присъедини към Case IH.

Назначението му е част от по-широка реорганизация на CNH Industrial в рамките на стратегията за корпоративно  развитие „Трансформирай, за да спечелиш / Transform 2 Win “, която ще позволи на петте оперативни сектора да  постигнат пълния си потенциал и да трансформират цялостната структура на Групата. Този подход ще увеличи  максимално фокуса и гъвкавостта на управлението, ще приведе в съответствие инвестиционните приоритети и  стимули, ще отговори на съответните бизнес нужди на всеки сегмент и ще оптимизира структурата на разходите и  капитала на CNH Industrial. Това ще постави CNH Industrial в още по-силна позиция да управлява печеливш растеж чрез значителни инвестиции в своите продукти, технологии, операции, служители и канали.

В рамките на стратегията Трансформирай, за да спечелиш / Transform 2 Win, Case IH възнамерява да укрепи  позициите си в Европа като доставчик на:

  • пълна гама от мощни, надеждни, високопроизводителни продукти 
  • водеща в индустрията технология за повишаване на ефективността и производителността на земеделските производители.

 

 

Назад към всички новини