Titan MachineryBulgaria Power & Technology

Väderstad | Carrier L-XL галерияvaderstad.com

Дискова брана Vaderstad Carrier L-XL

 

Новият почвообработващ комплекс Vaderstad Carrier L има дискове с диаметър 51 см, а по-големият Carrier XL -  61 см. Дисковете са с назъбени ръбове и ситема за разрязване на твърда почва и растителни остатъци - TrueCut. Ттова прави Carrier L и XL незаменими в обработката на полетата и  с подобрените си технически характеристики успяват да обработят изключително големи количества растителни останки след жътва. Тези два модела са предназначени да отговорят на потребностите на българските фермери за дълбока и висококачествена почвообработка.

 

Carrier L и XL се предлагат с работна ширина 4.25, 5.25, 6.25 и 8.25метра, които са абсолютно нови за пазара на селскостопанска техника. Едно от най-голямото преимущество при тези нови модели е, че земеделските стопани могат да променят размера на дисковете и да превърнат Carrier L в Carrier XL и обратното.

 

Новите модели Vaderstad Carrier са с напълно иновативно окачване на транспортните колела, което прави почвообработката много по-лесна и улесняват маневреността на машината. Транспортните колела могат да бъдат свалени надолу в полето, което прави машината много маневрена. Колелата могат да бъдат свалени също така и в кални полета или за по-плитка култивация. С новите дискове фермерите могат лесно да настроят работна дълбочина на култиватора от кабината.