Защо е важно фермерите да използват оторизиран сервиз и резервни части

31.10.2022

Използването на оторизиран сервиз и оригинални резервни части в земеделието е от изключително значение за качеството и ефективността на машината, както и за продължителността на нейната експлоатация. Това коментира Младен Стоянов, мениджър резервни части и сервиз в Тайтън Машинъри България.

“Влагането на оригинални резервни части, гарантира същото качество както частите, вложени в производството на машината във фабриките на CNH. Само по този начин може да се гарантира нейната изправност за в бъдеще.

Това е единственият начин фермерите да получат гаранция за ремонта, извършен от сервиза на Тайтън Машинъри, без значение дали е бил на полето или в наша база”, категоричен е експертът.

От тази година Тайтън Машинъри България може да се похвали и с една нова разработка.

“От началото на годината завършихме проект, по който работихме от доста дълго време. Представяме на пазара нова линия масло, което е разработено, специално за Тайтън Машинъри. Брандът е T-Line. Разполага с цялата гама от смазочни продукти, необходими за селското стопанство като акцентът е върху машините Case IH и със същите качества на оригинално влаганото масло ”, разказа още Младен Стоянов.

Тайтън Машинъри България разполага с изградена мрежа от търговско-сервизни центрове на територията на цялата страна. А през 2019 г. компанията отвори и магазин за резервни части в Шумен.

 

Назад към всички новини