Väderstad внедрява QuickStart видеa в системата за управление E-Control

05.05.2020

Благодарение на нова безплатна актуализация на базирания на iPad софтуер за управление E-Control, Väderstad подобрява възможностите за операторите на полето. Сега, земеделците могат да откриват и да изтеглят ръководства за експлоатация, документация за резервни части, а също и QuickStart видеа, които да улесняват тяхната работа, показвайки им какво трябва да направят.

Системата за управление E-Control е част от E-services и се използва при сеялките Vaderstad Tempo, Vaderstad Spirit, Vaderstad Rapid и Vaderstad SeedHawk. Е-Control позволява настройки, контрол и мониторинг на различни процеси от кабината на трактора, а също и на ръка.

“Да имате винаги на разположение актуални ръководства, наръчници и видео с инструкции при машината в полето, това е чудесна подкрепа за всеки фермер”, заяви по повод обновлението на софтуера Матиас Ховнерт, старши вицепрезидент по продажбите и маркетинга във Väderstad, и допълни:

“Независимо дали става въпрос за калибриране на машината, свързване към трактора или настройка на ISOBUS Task Controller, видео клиповете QuickStart дават съвети на земеделския производител, когато е необходимо и се намира в полето.

Новата система позволява при изтеглянето на документ или видео, те да се съхраняват в приложението Väderstad E-Control. Това дава възможност на земеделците да получават достъп до тях, когато работят офлайн, без интернет връзка на полето.

В приложението, всеки собственик на Vaderstad може да намери налична документация за пълната гама на Väderstad - от сегашните машини, чак до първите машини, произведени през 1962г. Безплатната актуализация на софтуера за Väderstad E-Control, е налична за изтегляне в Apple App Store.

 

 Източник: Vaderstad

Назад към всички новини