Тайтън Машинъри България сключи партньорство с Trimble и стана официален представител на марката

04.09.2023

Успешните продажби на Тайтън Машинъри България доведоха до ново стратегическо сътрудничество. Само преди дни Тайтън Машинъри подписа договор за официално представителство на марката Trimble - световен лидер в областта на автоматичното управление и системите за навигация. Това партньорство укрепва позицията на Тайтън Машинъри  на българския пазар за земеделска техника и прецизно земеделие, като утвърждава компанията като доставчик на цялостни технологични решения за агробизнеса.

С тази инициатива Тайтън Машинъри България разширява своята партньорска мрежа и ще предлага на своите клиенти иновативни системи за навигация и автоматично управление на машините. Това ще гарантира по-висока ефективност, прецизност и надеждност на оборудването, с което работят българските агробизнес предприемачи.

Очаква се партньорството между Тайтън Машинъри България и Trimble да донесе значителни ползи за българската агроиндустрия, като поставя нов стандарт за технологични иновации и специално отношение към нуждите на всеки клиент, независимо от размера на стопанството.

Три от водещите американски компании в агроиндустрията - Trimble, Titan Machinery и CNH, производител на тракторите Case IH, отразяват иновациите и предприемаческия дух на американската корпоративна култура. Въпреки своите уникални бизнес дейности, тях ги обединява общата визия за бъдещето на агробизнеса и устремът към развитие в условията на динамични глобални пазари на агротехника. Дейностите и на трите компании акцентират на качество, устойчивост и технологични иновации, като така се създава основа за представяне на върхови решения, които да са достъпни и за българските земеделски производители. Това ще гарантира по-голяма конкурентоспособност на националния ни агробизнес на европейския пазар и ще насочи българската агроиндустрия към нови стандарти за прогрес и ефективност във всяко технологично ниво.

На всички фермери и представители на агробизнеса, които имат интерес към иновациите и решенията на марката Trimble, можете да се свържете с Тайтън Машинъри България като вашия надежден партньор и да получите допълнителна информация и консултации на кратък номер на *4040 или на e-mail: office@titanmachinery.bg.

Назад към всички новини