Тайтън Машинъри с ново представителство в Шумен

15.01.2024

 В началото на тази година „Тайтън Машинъри България“ ЕАД разшири своето присъствие в Шумен и региона. Компанията отвори своя осми търговско- сервизен център, намиращ се на бул. "Ришки проход" № 78.

tmb-shumen_office

Новият център е разположен на 2 000 квадратни метра и обединява в една локация административни, търговски и сервизни площи. За да отговори напълно на нуждите на своите клиенти, компанията увеличи и своя екип. Земеделските производители от региона ще могат да разчитат на екип от 11  профилирани и висококвалифициарни специалисти. 

„Разширяването на представителството ни в Шумен бе логична стъпка във връзка с визията ни да бъдем по-близо до клиента, както и да осигурим по-качествена услуга. Новият търговско-сервизен център разполага с по-голяма изложбена площ и площ за сервизиране на машините, но освен това се радвам, че съумяваме паралелно да растем и по отношение на екипа. Също така вярвам, че в бранша, в който работим, отношенията с клиентите са от основно значение, за да бъдеш успешен. В годините назад показахме, че това е основна ценност в нашата компания, като офис Шумен не прави изключение“, сподели Свилен Лозанов, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България

tmb-shumen

Снимка на екипа в Шумен.

Назад към всички новини