Тайтън Машинъри България предлага широка гама от строителни машини Case

24.04.2023

Вече над 10 години Тайтън Машинъри България е официален представител за страната на Case Construction Equipment, един от световните лидери в производството на строителна техника. У нас дружеството предлага пълната гама на производителя, която включва не само комбинирани багер-товарачи и компактни строителни машини, но също челни товарачи и верижни багери от среден и тежък клас.

 

Тайтън Машинъри България е утвърден доставчик на строителна техника, който е предпочитан от клиентите заради предоставяните разнообразни решения и варианти на предлаганите машини, както и различни възможности за финансиране на покупката, в това число максимално гъвкави лизингови схеми. Освен това дружеството предлага висококачествени следпродажбени услуги, които включват гаранционен и извън гаранционен сервиз, доставка на оригинални резервни части, продажба на нови и употребявани машини. Тайтън Машинъри България разполага с развита мрежа от търговско-сервизни центрове, разположени в София, Монтана, Плевен, Русе, Добрич, Бургас и Стара Загора.

 

Наложени и доказани в България

Преди 65 години Case пуска на пазара първия в света изцяло фабрично произведен багер-товарач, който и до днес е една от най-продаваните машини на марката. Най-новите комбинирани багер-товарачи Case от серия SV бяха представени у нас от Тайтън Машинъри България в началото на 2022 г. Те бързо бяха оценени високо от клиентите заради тяхната изключителна работоспособност, комфорт, производителност и горивна ефективност. Сред предпочитаните модели е класическият 580SV, както и SV690 с четири еднакви колела.

Сред бестселърите на Тайтън Машинъри България са мини багерите с работни маси от 1,8 т то до 6 т, както от досегашната серия С, така и от новата D, предлагаща изключително богат избор от модели. Мини багерите от серия D се отличават със завъртане на надстройката в рамките на габарита на веригите или с излизане на противотежестта съвсем малко извън него, което е уникална характеристика за моделите в 2-тонния клас. В същото време технологичното ниво е вдигнато високо с въвеждането на електро-хидравлично управление.

При компактната строителна техника Case на голяма популярност у нас се радват също колесните и верижни мини товарачи, които са високо ценени от българските клиенти заради голямата им производителност, маневреност и стабилност.

 

Професионални решения в по-тежкия сегмент

В продуктовата палитра на Case ясно се очертава гамата от верижни багери от среден и тежък клас от серии D и Е. Клиентите имат голям избор от модели с работни маси от 13 т до 70 т, осигуряващи голяма лекота на управление, бързина, надеждност, комфорт за оператора и по-ниски общи разходи за придобиване, експлоатация и поддръжка (ТСО). Едни от най-предпочитаните модели са с работна маса 26 т и 36 т.

Верижните багери от новата серия Е се отличават с повишена надеждност благодарение на по-издръжливата конструкция на стрелата и по-голямата здравина на ходовата част. В същото време тези машини предлагат от 12% до 17% по-нисък разход на гориво спрямо серия D в зависимост от модела.

На свой ред колесните челни товарачи Case от среден клас са отлично решение за българските строителни фирми, особено за товарене на самосвали с инертни материали в кариери, обслужване на бетонови възли, асфалтови смесители и т.н. Серия G е съставена от осем модела, сред които най-търсени са 921G с работна маса 20 т, 1021G (25 т) и 1121G (28 т).

Тези най-съвременни машини се отличават с тъчскрийн дисплей, с който се работи както с таблет. Той предлага достъп до най-важните настройки и данни за работното състояние на товарача. Изцяло новата система за измерване на теглото на натоварения материал е вградена директно в основния дисплей и предлага информация за теглото на товара в кофата, брой работни цикли, обща маса на натоварения материал в самосвала и др.

Тежката техника в гамата на Case включва също автогрейдери, които ще удовлетворят всички изисквания на фирмите от пътното строителство.

Назад към всички новини