Съобщение във връзка с COVID-19

17.03.2020

Скъпи клиенти,

Бихме искали да Ви уверим във възможностите на Тайтън Машинъри България да поддържа обичайното си високо ниво на обслужване във всички сфери на нашата дейност, въпреки извънредното положение, в което се намираме.

Предприели сме необходимите мерки за защита в рамките на всички наши локации, с оглед ефективно предпазване на нашите служители и клиенти, като същевременно извършваме дейностите си във всички наши представителства. Всички офиси на Tайтън Машинъри по света работят нормално.

Засега нямаме никакви смущения в обслужването или в доставките на части от доставчиците, или в нашата транспортна организация. Въпреки това решенията на местните власти могат да окажат негативен ефект върху нас в следващите дни. Имаме достатъчно наличности, за да запълним пропуски при доставките. Ще ви държим в течение.

Моля, имайте предвид, че времето за транспортиране на доставките може да се увеличи, тъй като граничните контроли и ограничения на движението в някои райони могат да повлияят на наличието на камиони. Освен това отмяната на много полети в световен мащаб ще се отрази на възможностите ни за изпращане на експресни стоки по въздушен път.

Следим внимателно ситуацията заедно с нашите контрагенти и партньори и предприемаме необходимите действия, предвид динамичните промени.

Целият екип на Тайтън Машинъри се ангажира да осъществи всички необходими действия в подкрепа на нашите уважаеми клиенти в този труден период.

Желаем на всички да бъдат в безопасност и оставаме на разположение за всякакви притеснения, които може да имате.

С уважение,

Екипът на Тайтън Машинъри България

tmb team

Назад към всички новини