С цел към подиума - Case IH ще спонсорира за втори сезон Aprilia в MotoGP™

16.03.2023

Case IH обяви, че отново ще бъде официален партньор на Aprilia Racing в сериите от Световния шампионат MotoGP™ през 2023г. Новината беше обявена на дилърската среща на Case IH под наслов ‘Доверете се на Червените’, проведена в Мадрид, където Масимо Ривола, Главен Изпълнителен Директор на Aprilia Racing и пилотът Маверик Винялес се срещнаха с екипа на Case IH, обсъдиха общите ценности, които споделят и важността на това, да работят като един отбор.

Един отбор – една Визия

Преди първия старт от сериите на Световния шампионат MotoGP за Голямата Награда на Португалия, на пистата „Аутодромо Интернационал де Алгарве, на 26 март, Мирко Романьоли, Вице-Президент на  Case IH и STEYR, заяви: “Case IH се радва да бъде отново официален партньор на Aprilia Racing и очакваме да продължим занапред това ползотворно сътрудничество. Споделяме еднакъв отборен дух и визия, фокусираме се върху иновациите и съвършенството, винаги се стремим към успех и влагаме цялата си страст в това, което правим.“

Огромно признание за марката Case IH

Сътрудничеството между един от водещите световни производители на селскостопанско оборудване и един от най-успешните отбори в историята на мотоциклетните състезания започна през 2022 година, като привлече още по-голямо внимание, публичност и признание за марката Case IH. За да отбележи значимостта на партньорството, Case IH изложи мотоциклет Aprilia на множество търговски панаири, в които участва през годината и това привлече вниманието и погледите на  посетителите.

Една перфектна комбинация: земеделие и мото спорт

“Tова успешно партньорство между две допълващи се марки позволи на Case IH да достигне до по-широка и по-млада аудитория в Европа и извън нея“, каза г-н Романьоли. “Когато инженерните екипи на двете компании се срещнаха, стана очевидно общото между технологиите, използвани в земеделието и в MotoGP. Има много прилики както и възможности за заимстване и от двете страни. Например, Case IH и Aprilia Racing разчитат на еднакви напреднали дигитални технологии за достъп и наблюдение на данните за автомобила от разстояние, като и при двете компании развитието зависи от постоянно коригиране на  настройките и редовна преоценка на стратегиите за максимизиране на доброто представяне на машините.”

Предстоят големи успехи

“Показахме, че сме един от водещите претенденти за титлата в сериите на Световния Шампионат MotoGP,” добави Масимо Ривола, Главен Изпълнителен директор на Aprilia Racing. “Всички ние в Aprilia Racing очакваме сътрудничеството ни с Case IH да продължи и през 2023. Всеки от нашия отбор е фокусиран върху работата си и погледите ни са твърдо насочени към титлата на Световния шампионат. В моторните спортове състезателят, който печели, никога не печели сам, това е отборна работа. Този екипен дух, съчетан със стремежа към съвършенство и успех, определено е другото общо нещо между нас и Case IH.”  

 

Назад към всички новини