Проведе се първото по рода си Red Carpet събитие за строителни машини Case Construction

26.03.2018

Тайтън Машинъри България проведе първото по рода си Red Carpet събитие за строителни машини, на което представи новите модели на Case Construction.

Събитието започна с кратка презентация, представяща историята на марката, широката гама машини и новостите при последните модели 2018 г.

Гостите имаха възможност да почувстват комфортната обстановка на машините и лично да се уверят в качествата и преимуществата на машините. В края на презентационната програма бяха представени и специални оферти за закупуването на машините.

Новите модели Case Construction бяха представени от:

Мини багера CX 18C

Мини багерите на Case CX са изцяло нова серия машини, чието внедряване на пазара започна поетапно през 2017 та г. Към момента имаме изцяло нова гама мини багери. Различават се със изключителен външен вид, подобрен интериор, нови седалки за оператора, икономия на гориво, увеличен брой опции на прикачен инвентар и бързосменници.

Перлата в короната на Case CE - новото поколение комбинирани багер товарачи серия Т

Беше представен моделът Case 580ST с 3.4-литров FPT двигател от ново поколение с 16 клапана, турбокомпресор с променлива геометрия и електронно управляеми дюзи под високо налягане осигуряват отлично представяне в пикови натоварвани при най-ниските оперативни разходи. Отговарящ на Tier 4 Final стандарта чрез вграждането на компактна Hi – e SCR - патентована система, която работи само с добавка Ad Blue (без DPF филтър).

Кабината предоставя отличната видимост, изместването на ауспуха до дясната колона на кабината разкрива панорамна гледка. Кабината е с подобрена вентилация, поставена върху специални антивибационни тампони, вибрациите и нивата на шума са понижени до 77 dB (A)

Нова комфортна седалка за оператора от Grammer, допълва идеалната работна среда в новите комбинирани багер товарачи Case. Същото важи и за 695ST.

Новите колесни товарачи G серия – носители на редица награди

Новите колесни товарачи G серия са с изцяло нова кабина, най-широката на пазара в този клас. Основната структура на кабината представлява две основни плочи (отдолу и отгоре) и четири тръби играещи ролята на колони. Специалното е това, че е монтирана върху антивибрационни тампони. Отлична филтрация на въздуха и много ниски нива на шум и вибрации, за да се осигури устойчива работна среда за оператора, който ще продължи да бъде ефективен и продуктивен през целия ден. Високо ниво на сигурност и защита срещу кражба, чрез персонален код за запалване.

 

Двигател от последно поколение: Висока ефективност на двигателя и ниски вредни емисии - Tier 4 Final без DPF филтър или EGR клапан. Патентованата система за отработване на изгорелите газове HI-eSCR работи само с добавка Ad Blue, оптимизира температурата на горене предпазвайки двигателя и е с по-дълги цикли в режим на самопочистване.

Конвертор на въртящия момент със заключване: Осигурява максимална сила при загребване и по-бързи цикли на работа. Cooling Cube – патентована система на CASE за охлаждане. Радиаторите се разполагат под формата на куб – осигуряващи достъп на 100% свеж въздух до всеки от тях.

Отлична Товароподемност: по-добро разпределение на теглото с заден монтиран двигател - в моделите от 521 до 921 охлаждащия куб се разполага непосредствено зад кабината. В задната част на машина се разполага ДВГ, който действа като естествена противотежест, осигурявайки отлична товароподемност. Реверсивния вентилатор осигурява лесна ежедневна поддръжка.

Heavy-duty мостове – за тежка работа: Увеличава живота на гумите до 30% (без приплъзване), понижава разхода на гориво (без натоварване на диференциала), 100% блокиране на диференциала за максимално сцепление.

Назад към всички новини