Пет продукта на Case IH са номинирани за наградата Farm Machine 2024

18.10.2023

Новите серии Case IH Quadtrac 715, Optum 340 CVXDrive, Puma 260 CVXDrive, Farmall 75C Electric и Axial-Flow 160 са включени в номинациите за наградата.

Наградата Farm Machine 2024 обръща внимание на продукти от цялата индустрия, хвърляйки светлина върху тези, които носят най-много потенциални предимства за производителността на бъдещите собственици. Продуктите на Case IH, финалисти в категорията XL, (трактори с висока мощност, трактори от среден клас, компактни трактори, както и комбайни), са пет кандидатури на Case IH от селектираните само 35 кандидатури в 12-те категории машини. Победителите ще бъдат обявени на 14 ноември на изложението Агритехника 2023 в Хановер, Германия. Освен това всички машини са номинирани и за наградата "Избор на публиката". Гласуването за тази награда е възможно на www.farmmachine.eu/en/ и ще започне от 9 октомври до 11 ноември 2023 г. В рамките на този период всеки може да гласува за своя любим продукт по веднъж на ден.

"Изключително горди сме, че носим логото на Case IH на гърдите си, а още по-горди сме, че можем да покажем нашите продукти на този форум", каза Мирко Романьоли, вицепрезидент на Case IH, Европа. "Номинациите за тази награда в различни категории и продуктови линии показват колко многостранна и ценна е марката Case IH за земеделските производители не само в Европа, но и по целия свят. Ние сме тук, за да предоставим на фермерите инструментите за оптимизиране на техните дейности на всяко ниво и тези продуктови иновации са част от този постоянен ангажимент."

Продуктите, номинирани за наградите, са следните:

Quadtrac 715 AFS Connect: Най-мощният трактор на Case IH досега.

Quadtrac 715 разполагащ с максимална мощност от 778 к.с. допринася за значителни постижения при работа с прикачен инвентар за достигане на точната и необходима скорост, което води до по-висока производителност и позволява операциите да се извършват в най-подходящия времеви диапазон, дори при трудни работни условия.

caseih_quadtrac

Farmall 75C Electric: Въз основа на един век иновации, електрическият трактор Farmall 75C е следващата стъпка в еволюция на легендарната линия Farmall. Предлагайки по-дълготрайна работа, подобна на тази при дизеловите двигатели, в съчетание с лесни за използване автоматизирани технически функции, този тих, комфортен трактор с нулеви емисии, изпълнява различни задачи - независимо дали поддръжа лозе, разчиства летище или работи в малка животновъдна ферма.

caseih-farmall

Axial-Flow 160: Комбайните от серията Axia-Flow 160, разполагащи с възможности за автоматизация, осигуряват висококачествена жътва независимо от опита на оператора. Проектирани за повишена производителност, комфорт на оператора и лекота при управление, тези комбайни осигуряват зърно с високо качество, като свеждат до минимум примесите, което води до максимална възвръщаемост на инвестициите.

caseih_axial_flow

Optum 340 CVX Drive: Запазвайки доброто съотношение между мощност и тегло на предишните модели, тази машина осигурява до 340 к.с. за по-добро представяне, по-висока продуктивност и ефективност. За повече гъвкавост и съвместимост, усъвършенствания ISOBUS клас 3 позволява на сертифицирани и съвместими прикачни устройства да управляват автоматично специфични функции на трактора.

caseih_optum

Puma 260 CVX Drive с AFS Connect: Кабина с изцяло нов дизайн, осигуряващ оптимален комфорт и лекота при управление за всеки оператор, включително 8% повече обем за допълнително място за краката и главата. Намаляване на нивата на шума до 66db и 11% по-голямо покритие на стъклото за допълнителна видимост и безопасност.

"Развълнуван съм да видя как всички показват страстта си към Case IH, като гласуват за тези награди", продължава Романьоли. "Нашите продукти са доказателство за ангажимента, който имаме към фермерите, на които служим - и тези продукти, в частност, не само заслужават светлината на прожекторите, в която са в момента, но са просто още един пример за това, което Case IH представлява."

Своя глас може да дадете тук https://www.farmmachine.eu/en/#voting

Назад към всички новини