Най-съвременни решения от Wacker Neuson и Тайтън Машинъри България

28.04.2023

През миналата година Тайтън Машинъри България стартира партньорство с водещия световен производител на компактни и малогабаритни строителни машини Wacker Neuson. Като официален представител на реномираната марка, Тайтън Машинъри България се фокусира върху удовлетворяване на потребностите на българските строители от високоефективна земекопна и уплътняваща техника.

Тайтън Машинъри България е един от водещите вносители на селскостопанска и строителна техника у нас. През 2022 г. дружеството направи следващата стъпка в своето развитие с добавянето на още един доказан световен бранд към продуктовото си портфолио. По този начин Тайтън Машинъри България отговаря още по-добре на потребностите на своите клиенти, като предлага висок клас машини и услуги и покрива сегменти, в които преди това не бе представена.

 

Разнообразна гама за строителството

Продуктовата палитра на Wacker Neuson е съставена от десет групи машини, включващи компактни багери, компактни челни товарачи, мини дъмпери, телескопични товарачи, както и малогабаритна техника за обработка на бетон, уплътняване на почви, ремонт на асфалтови и бетонни настилки, и др.

Сред хитовите машини на Wacker Neuson са компактните багери с верижна и колесна ходова част с работни маси от 1 до 15 т, в т. ч. с електрическо задвижване с тягови батерии. Забележителни със своята висока производителност и ефективност са верижните модели с конвенционална противотежест: 1,8-тонният ЕТ18 и 2,5-тонния ЕТ24 - както и с прибрана противотежест, която не излиза от габарита на веригите при завъртане на надстройката: 3,8-тонният EZ36, 5-тонният EZ50 и 8-тонният EZ80.

Уникална за компактните верижни багери Wacker Neuson e системата VDS, която компенсира денивелация до 15° и позволява вертикален изкоп върху наклонен терен, запазвайки високия комфорт за оператора.

Широка е гамата от компактни колесни товарачи със съчленена рама. Те се отличават с работни маси от 2 т до 7 т, в т.ч. има и електрически модел. Предлагат се също колесни и верижни мини товарачи, както и колесни и верижни мини дъмпери с полезен товар от 1 т до 9 т.

Много популярна у нас е техниката на Wacker Neuson за уплътняване на почви и настилки, включваща малогабаритни машини като трамбовки, виброплочи, ръчноводими и траншейни валяци. Тук изпъкват риверсивните виброплочи на Wacker Neuson с голяма центробежна сила, маневреност и лесно управление. Предлагат се също компактни двубандажни и еднобандажни валяци.

Тази техника много добре се съчетават с гамата от машини и инструменти за ремонт на асфалтови и бетонни настилки, съставена от къртачи с бензинови двигатели, фугорези, ръчни циркуляри и различни видове инструменти (шила и дискове) за тях. Фугорезите на Wacker Neuson от серия BFS са известни със своята изключителна производителност и ефективност - скоростта им на работа е с до 20% по-висока от конкурентните модели и гарантира най-бързо изпълнение на ремонтните дейности.

За обработка на прясно положен бетон Wacker Neuson има богата гама от вътрешни и външни вибратори, вибромастари, честотни преобразуватели и инструменти за вързване на арматура. Много практична е спомагателната техника, включваща малки електрогенератори, осветителни кули и различни видове помпи (самозасмукващи, диафрагмени, потопяеми и дренажни).

 

С фокус към клиента

Заедно с продуктите и решенията от Wacker Neuson Тайтън Машинъри България предлага също висококачествени следпродажбени услуги, които включват гаранционен и извън гаранционен сервиз, доставка на оригинални резервни части, продажба на нови и употребявани машини и инструменти. У нас дружеството разполага с развита мрежа от търговско-сервизни центрове в София, Монтана, Плевен, Русе, Добрич, Бургас и Стара Загора.

Марката Wacker Neuson е позната и доказана на българския пазар. Ето защо екипът на Тайтън Машинъри България си поставя по-амбициозни цели, отговарящи на високото ниво както на производителя, така и на официалния представител - налагане на най-модерните професионални решения за строителството и висока удовлетвореност от експлоатацията и следпродажбеното обслужване на машините.

Назад към всички новини